Anlatmazsam patlıycam

birşey görmediğim için emin değilim dedim ben
bende bişey demiyorum artık anlamıyoruz birbirimizi.

bizim ünden insanlar var bu forumda bi hocada var yarın bi gün anlasalar ben olduğumu daha kötü etkilenmezmiyim ben
peki duyduğun şey çokmu kötü. yani eğer öyleyse,kendinide mahvetme. hatta kurtar kendini.
o zaman bunu anlattığında hocalarında anlayacaksa onarda biliyor bunu öylemi

Son düzenleme:
peki duyduğun şey çokmu kötü. yani eğer öyleyse,kendinide mahvetme. hatta kurtar kendini.

oky öyle ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yine altından saçma kıskançlıklardan biri çıkıcak. Bu tepkiyi vereceğimizi bildiğinden de anlatmıyor.

Samimi olsa ne olur ? Allah allah biz gayet samimiyiz sana göre ensest ilişki falan mı bu

hayır tabiki ama şuna eminim ben burda sevgilisinin nisanlısnn vs kuzeniyle samimi olmasını istemeyn çok bayan var ki okudum da böyle konular bunda anormal bşy yok

kötü evt öğrencilerin konuştuğu şeyler,ben dediğim gibi birşeyini görmedim ama niye başka kimse hakkında bu dedikodular çıkmıyodu onun hakkında çıkmış bunu anlayamadım sadece

inandım zaten ama aklımın bi köşesinde kaldı bunlar etkilendim yani ister istemez

ben onu suçlamadım ama sizede suçlu olarak anlatmadım sadece duydum dedim

o zaman unut lorena ve hayatından çıkar. olay sadece duydukların değil tüm yaşadıkların zamana falan bırakman saçma alışmazsın bu şekilde eve git ailene ver yüzüğü iade etsinler olay da bitsin

Ben bile 50 oldum yani destek olup yanlışlarını göstermek lazımki doğruları görebilsin ..

Anneler neden var evlatlarının yanında,onlara doğruları göstermek için..
Eminim anneciğinde bilse oda aynılarını söylerdi sana..
Annenle konuşmayı denesen,kesin faydasını görürüsün..
Ben evladımda bunu hissederim mesela,yüzünün aldığı tavır sus pus oluşu beni harekete geçirir..

Onlarda anormal ki Her dişiyi potansiyel tehdit olarak görmek normal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle olsa sen daha kötü olmazsın emin ol. Ama öyle dediğin gibi bir şey olduğuna inanmıyorum ben.
Ha tabi ki psikolojik olarak neden böyle davrandığının altında yatan sebepler vardır ama hepimiz şurda kaç kişi toplandık sana yaptığın şeyin saçma olduğunu, ne kadar kötü düşündüğünü anlatmaya çalışıyoruz. Ama sen anlamamaya direniyorsun neden ki anlamadım... Yorumunun birinde bende böyle olmak istemiyorum ama elimde değil gibi bir şey yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. O zaman bir psikologa git arkadaşım derhal. Bu adamla şimdi nişanı atsan, yarın başka biriyle nişanlansan, evlensen yine aynı şeyleri yaşarsın. Sen biriyle nişanlandın diye, o parmağa yüzük girdi diye sahibi değilsin ki. Sevgililik, aşk, evlilik bunlar ortak paylaşım demektir. Birbirinizin hayatında hüküm sürmek değil, birbirinizin hayatına eşlik etmektir. Sen adamı halasından, hala kızından, şundan bundan kısıtlayarak yanında tutamazsın. İlgi de tek yönlü olmaz. İnsanın aşık olduğu insana gösterdiği ilgi ayrıdır, anne-babaya, kuzene, arkadaşa, çocuğuna gösterdiği ilgi apayrıdır. İlerde bu adamdan bir çocuğun olsa adamın çocuğunuza gösterdiği ilgiyi de mi kıskanacaksın? Bak bu kdar insan bir olduk sana bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Eğer bu adamdan gördüğün bir şeyler varsa, şüpheleniyorsan kaç kurtar kendini madem anlatmak istemiyorsun. Ama yok ille de devam diyorsan bu kadar insanın sana diyeceği daha ne olabilir ki...

Bu adam senle evlenmez yazıyorum buraya ben . Doğum yapan arkadaşa neden gittik gerek mi vardı diye sorguluyan birinle ömür geçmez. Alış bencede onsuzluğa şimdiden. Zaten evlensende böyle mutlu olamazsın.

Bu adam senle evlenmez yazıyorum buraya ben . Doğum yapan arkadaşa neden gittik gerek mi vardı diye sorguluyan birinle ömür geçmez. Alış bencede onsuzluğa şimdiden. Zaten evlensende böyle mutlu olamazsın.

bende evlen diye yalvarmıyorum
alışmaya çalışıyorum şu an zaten

Lorena ilk basta sayfa sayfa okurken sana hak vermistim. Bazi yerlerde kiskancliklarin asiriya kacsa da yine de hakli oldugun noktalar oldugunu görüyordum. Hatta cok uzun bir yazi hazirlamistim. Internet baglantisi kopunca yazi gitti.
Aradan zaman gecti simdi tekrar baktim da konu dallanmis budaklanmis.

Kuzeniyle nisanlinin samimi olmasini istememek cok farkli bir konu Lorena, hani ne bileyim kuzen nisanlini hic yalniz birakmaz, siz yanyanayken kiz sürekli nisanlinin koluna girer, sürekli onun yanina oturur, seni birakmaz vs. olsa tamam da, daha ortada bir sey yokken sen kiskaniyorsun.
Ayrica hala icin gelen hemsireyi kiskanman da ayri bir durum olmus. Normalde hastaligin durumunu anlatirken her normal insan bu tarz ayrintilari verir. Durumu ciddi demek ki eve hemsire gelmis yani.

Diger konuda da haklisin. ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZ. Evet niye baskalari hakkinda dedikodu olmuyor da senin nisanlin hakkinda oluyor? Var demek ki bir seyler, haklisin.

O zaman birak gitsin artik. Senin nisanlina zerre güvenin yok. Nisanlin da belli ki coktan bikmis, sana söylemiyor bile gittigi yerleri, yaptiklarini. Daha neyi sürdürme cabasindasiniz? Neden? Aileler arasinda is anlasmasi falan mi var? Olur ya dizilerde, is ortakligi nedeniyle aileler ogullarini kizlarini birbirlerine vermeye calisirlar?

Öyle bir sey yoksa, disardan bakan her normal insan, -senin mi nisanlinin mi hakli haksiz oldugu tartismasini bir kenara birak- bu iliskinin normal olmadigini görüyor. Evlenirseniz de mutlu olmayacaksiniz zaten. Simdi ayni evde degilsiniz, kacacak nefes alacak alanlariniz var. Evlenince ne olacak? Her aksam kiskanclik yüzünden kavga edeceksiniz.

Bitir gitsin artik, mutluluk yok bu iliskinin sonunda, cok acik ve net.

bi kız düşse bayılsa rahatsızlansa eşimde aynı ortamda olsa hastaneye götürmese ben bizzat kınarım kendisini insanlıktan nasibini almış olan her insan bunu düşünmeden yapar zaten bence nişanlınızda iyi bir insan merhamet sahibiki bu yardımı yapmış bence çokta iyi yapmış..

bence şükredin ki nişanlınız merhametli..

siz kesin bi kadın şarkı söylese nişanlınızda aa sesi güzelmiş kadının dese dönüp onun altında bile birşey ararsınız..
yapmayın böyle hayatı hem kendinize hemde nişanlınıza zehir etmeyin..

o kuzen olayını bilmiyorum okumadım kuzendendemi kıskanıyorsun hey maşallah

Ne demek istiyorsunuz siz ? Siz üniversite okudunuz mu ?
Bende öğrenciyim ama o.. değilim çok şükür.
Lafınızı bilin.

son derece yanlıs anladınız heralde... ben hem ogrencıydım hem de hocayım... ogrencıye guven olmaz derken dalga gecıyor olabilirler demek ıstedım..hanı abla sunla bunla gırduk vs demısler ya... lutfen saptırmayınnnn konuuyuuu...

pes dogrusu yazdıgımdan o.... seklınde bişey cıkarmanız ne buyuk bir yanılgı..... sizi terbıyeye davet edıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…