lorena sen kendinde misin?
bir üye sana öyle mi dedi sen de emin değilim dedin. bu ne demek ben öyle düşünüyorum hissediyorum demek değil mi?
bari şu ekrandan bizi günaha sokma
daha da yazmam bir şey.
aynen öyle
görmediimiz adamın günahına girdik resmen sapık mı tecavüzcü mü diye düşündük durduk yere.
bizim ünden insanlar var bu forumda bi hocada var yarın bi gün anlasalar ben olduğumu daha kötü etkilenmezmiyim ben
peki duyduğun şey çokmu kötü. yani eğer öyleyse,kendinide mahvetme. hatta kurtar kendini.bizim ünden insanlar var bu forumda bi hocada var yarın bi gün anlasalar ben olduğumu daha kötü etkilenmezmiyim ben
peki duyduğun şey çokmu kötü. yani eğer öyleyse,kendinide mahvetme. hatta kurtar kendini.
Samimi olsa ne olur ? Allah allah biz gayet samimiyiz sana göre ensest ilişki falan mı bu
peki duyduğun şey çokmu kötü. yani eğer öyleyse,kendinide mahvetme. hatta kurtar kendini.
inandım zaten ama aklımın bi köşesinde kaldı bunlar etkilendim yani ister istemez
ben onu suçlamadım ama sizede suçlu olarak anlatmadım sadece duydum dedim
Aynen bende 32 yaşındayım çok yaşlı olmasamda nezaman 32 oldum anlamadım bide saçma sapan şeyleri takıp zehir edicem hayatı kendime çok takmak istiyosa savaşlara takıl ölen küçücük çocuklara eziyet edilen hayvanlaraama ne desek boş anlamıyor arkadaş
annesi biliyo geçmişte kıskançlık yüzünden olan kavgalarımızı yani hiçte kötü bi kadın değil bilemiyorum artık
ben sadece şu an brz daha alışmak isttiyorum onsuzluğa ha diyince bitmiyo işte canımın acımasndan korkuyorum
karı-kız düşkünü olduğunu söylemiyorum ama sadece bazı şeylere fırsat verdiğini düşünüyorum mesela se iyi niyetnle yardım edersin hayır demezsin ama birileri farklı anlar dedikodu yapar bu tür şeyler
geçmiş olsuna da gitmedim kadına,nasıl gidiyim ki olanlardan sonra
çok tesekkür ediyorum bu nasihatler için
bazı dalgacılar hariç ilgilenen herkesin yorumu değerli benım için ama benım yasımda kızınız varmış şimdi bunu okuyunca bi tuhaf oldum.mesela annem bizim ufak tefek kavgalarımızı biliyo ama benim bu kadar kendimi yıprattığımı bilmiyo dışa vurmadım çünkü anlamadım da ona bilse oda bunları söylerdi bana
oky öyle ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yine altından saçma kıskançlıklardan biri çıkıcak. Bu tepkiyi vereceğimizi bildiğinden de anlatmıyor.
hayır tabiki ama şuna eminim ben burda sevgilisinin nisanlısnn vs kuzeniyle samimi olmasını istemeyn çok bayan var ki okudum da böyle konular bunda anormal bşy yok
kötü evt öğrencilerin konuştuğu şeyler,ben dediğim gibi birşeyini görmedim ama niye başka kimse hakkında bu dedikodular çıkmıyodu onun hakkında çıkmış bunu anlayamadım sadece
öyle bile olsa burada anlatsam ben daha kötü olucam eminim bide bakacağına değil mesela samimi olacağı fikri beni üzen şey,mesela onun ilgisini kıskanıyorum ben kimi zaman ben çok fazla sevgi görmeden büyüdüm yani ailemle arkadaş gibi değilde mesafeli ve disiplinli bi ilişkm oldu belkide bu yüzden
oda olabilir bak..oky öyle ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yine altından saçma kıskançlıklardan biri çıkıcak. Bu tepkiyi vereceğimizi bildiğinden de anlatmıyor.
Bu adam senle evlenmez yazıyorum buraya ben . Doğum yapan arkadaşa neden gittik gerek mi vardı diye sorguluyan birinle ömür geçmez. Alış bencede onsuzluğa şimdiden. Zaten evlensende böyle mutlu olamazsın.
bende evlen diye yalvarmıyorum
alışmaya çalışıyorum şu an zaten
sadece ılk msjını okudum ama su kadar diyim...ogrencı mılletıne güven olmaz....
Ne demek istiyorsunuz siz ? Siz üniversite okudunuz mu ?
Bende öğrenciyim ama o.. değilim çok şükür.
Lafınızı bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?