- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
son derece yanlıs anladınız heralde... ben hem ogrencıydım hem de hocayım... ogrencıye guven olmaz derken dalga gecıyor olabilirler demek ıstedım..hanı abla sunla bunla gırduk vs demısler ya... lutfen saptırmayınnnn konuuyuuu...
pes dogrusu yazdıgımdan o.... seklınde bişey cıkarmanız ne buyuk bir yanılgı..... sizi terbıyeye davet edıyorum.
Kusura bakmayın ya biranda gözüm döndü açıkcası o yazdığınızı okuyunca.
Çok yanlış anladım ben :26:
Özürdilerim tekrardan .
Çekilir dert değilsin konu sahibi..Yemin ederim insanın ruh sağlığını bozar senin gibi insanlar..
Tedavi olabilirsin dedikçe, yeni yeni saçmalıklarla geliyorsun insanların karşısına..Dalga mı geçiyorsun buradakilerle nedir ben anlayamadım..
Çekilir dert değilsin konu sahibi..Yemin ederim insanın ruh sağlığını bozar senin gibi insanlar..
Tedavi olabilirsin dedikçe, yeni yeni saçmalıklarla geliyorsun insanların karşısına..Dalga mı geçiyorsun buradakilerle nedir ben anlayamadım..
hatanızı farketmeniz ne güzel :)
Konu ilginçmiş üsenmeden okuyorum ... baya ilginç hem de :)
30 yillik kiskancim boyle kiskanclik gormedim ... kiskaclarin messisi olmussunuz tebrikler
evt başka işim gücüm kalmadı gelip burda millei kandırıyorum,ben inanmadığım konulara yorum yapmıyorum bence sizlerde bi deneyin
aynen med.. bir de sürekli beğenmeyen yazmasın moduna giriyor üstelik.. bu hızda devam ederse konusuna yazan kimse kalmayacak zaten..
kaldı ki olaya şu açıdan bakmıyor.. belli ki adam bıkmış, görüşmek istemediği için, konu sahibiyle beraberken istemediği ne varsa onu yapıyor.. kuzenine gidiyor, işine devam ediyor, muhtemelen kızlarla görüşüyor.. özetle konu sahibi eski sevgilisinin umurumda bile değil ama ah bunu bir de Lorena anlasa..
sadece ılk msjını okudum ama su kadar diyim...ogrencı mılletıne güven olmaz....
aynen med.. bir de sürekli beğenmeyen yazmasın moduna giriyor üstelik.. bu hızda devam ederse konusuna yazan kimse kalmayacak zaten..
kaldı ki olaya şu açıdan bakmıyor.. belli ki adam bıkmış, görüşmek istemediği için, konu sahibiyle beraberken istemediği ne varsa onu yapıyor.. kuzenine gidiyor, işine devam ediyor, muhtemelen kızlarla görüşüyor.. özetle konu sahibi eski sevgilisinin umurumda bile değil ama ah bunu bir de Lorena anlasa..
Lorena tam da bu konunun üstüne denk geldi cidden ama az önce sevgilim halasının evine gitti ve halasının kızı var evde 19 yaşında. Şimdi ben ne yapayım dersin, kafamı nerelere vurayım?
actıgın konuların bır cogunu okudum konu sahıbı.... yapma kendıne bunu kafanda problemı kabul edersen çözersın de ..gercı konunun birinde kabul etmişsin ama yok sonra yıne basa sarmıssın... arkadasım bak bnde eskı erkek arkadasımı ev arkadasının kız arkadası ewe gelıyor,kalıyor,dus alıyor vb. dıye cok sıkıstırdım.. haklıydım bana kalsa duş almak da neyın nesı demi... sen olsan ne yapabılecegını dusunemıyorum bile :) ... ne oldu? hersey daha kotuye gıttı ...ex oldu işte...
Bir insana sürekli şüpheyle güvensizlikle yaklaşırsan o insanı olaya itersin düşünmese düşünecek hale gelirbu huyunuz sizede zarar karşınıza ayrıca zarar vazgeçin derim çok zor durum diğer konunuzada yazmıştım durumunuza dışardan baktığınızda anlayacaksınız bir karşıya geçip kendinizi gözetlemeyi deneyin :112:
hiç inandırıcı gelmiyorsun niye mi?
buraya aynı tarzda onlarca konu açtın ve aynı tarzda da yüzlerce belki de binlerce yorum aldın ve aynı yorumları alacağını bile bile aynı tarzda konu açmak mantıksız değil mi.ayrıca o kadar yorumdan da faydalanmıyorsun,söylenenleri de dinlemiyorsun,bildiğinden de şaşmıyorsun
bir gün otur da açtığın konuları tek tek oku bakalım,hiç ilerleme kaydetmiş misin
Klasik erkek psikolojisi işte. Kendi ayrılmıyor, karşısındakini bezdirmeye çalışıyor ayrılsın diye.
Ama adam cidden haklı. Onun yerinde olsam asla katlanmam böyle saçmalıklara.
evt kendisi melektir.
bezdirmeye çalışsa niye hala barışmak icin uğrassın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?