Anlatmazsam patlıycam

Kusura bakmayın ya biranda gözüm döndü açıkcası o yazdığınızı okuyunca.
Çok yanlış anladım ben :26:
Özürdilerim tekrardan .

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekilir dert değilsin konu sahibi..Yemin ederim insanın ruh sağlığını bozar senin gibi insanlar..
Tedavi olabilirsin dedikçe, yeni yeni saçmalıklarla geliyorsun insanların karşısına..Dalga mı geçiyorsun buradakilerle nedir ben anlayamadım..

Lorena azaplar kraliçesi yemin ederim çile çekmeye programlamış kendini. Yanlış hatırlamıyorsam bir yorumunda sevgilsini kuzenlerinden, eşin dostun bebeğinden çocuklarından kıskanıyordu neden onla oynadı niye onla ilgilendi benle ilgilenmedi diye... Biz ne desek boş, tedavi olması gerek Lorena gibi, Ayaz gibi dünyası bir erkeğe bağlı olan hemcinslerimi hiç mi hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:

Gerçekten anlaşılır gibi değil.
NAsıl gerçekdışı bir dünyada yaşıyor farkında değil kendisi.
Hayatın gerçeklerinden bu kadar uzak,o kadar saçma meselelerden kıskançlık krizleri
yaratıyor ki şaşırmamak elde değil.
Bu kadar önemsiz meseleleri tolore edemeyen bir insan, hayatla nasıl başeder ki merak içindeyim.

hatanızı farketmeniz ne güzel :)

Konu ilginçmiş üsenmeden okuyorum ... baya ilginç hem de :)

actıgın konuların bır cogunu okudum konu sahıbı.... yapma kendıne bunu kafanda problemı kabul edersen çözersın de ..gercı konunun birinde kabul etmişsin ama yok sonra yıne basa sarmıssın... arkadasım bak bnde eskı erkek arkadasımı ev arkadasının kız arkadası ewe gelıyor,kalıyor,dus alıyor vb. dıye cok sıkıstırdım.. haklıydım bana kalsa duş almak da neyın nesı demi... sen olsan ne yapabılecegını dusunemıyorum bile :) ... ne oldu? hersey daha kotuye gıttı ...ex oldu işte...

evt başka işim gücüm kalmadı gelip burda millei kandırıyorum,ben inanmadığım konulara yorum yapmıyorum bence sizlerde bi deneyin

hiç inandırıcı gelmiyorsun niye mi?

buraya aynı tarzda onlarca konu açtın ve aynı tarzda da yüzlerce belki de binlerce yorum aldın ve aynı yorumları alacağını bile bile aynı tarzda konu açmak mantıksız değil mi.ayrıca o kadar yorumdan da faydalanmıyorsun,söylenenleri de dinlemiyorsun,bildiğinden de şaşmıyorsun

bir gün otur da açtığın konuları tek tek oku bakalım,hiç ilerleme kaydetmiş misin

aynen med.. bir de sürekli beğenmeyen yazmasın moduna giriyor üstelik.. bu hızda devam ederse konusuna yazan kimse kalmayacak zaten..

kaldı ki olaya şu açıdan bakmıyor.. belli ki adam bıkmış, görüşmek istemediği için, konu sahibiyle beraberken istemediği ne varsa onu yapıyor.. kuzenine gidiyor, işine devam ediyor, muhtemelen kızlarla görüşüyor.. özetle konu sahibi eski sevgilisinin umurumda bile değil ama ah bunu bir de Lorena anlasa..

Arkadaşım nişanlını balık gibi düşün adam bugüne kdr birşey yapmadıysa bile sıka sıka sen zorla yaptıracaksın elinden kayıp gidecek. Otur senin gibi bi sevgilin olduğunu hayal et kuzenden kıskanacak öğrencinden kıskanıcak ebesinin nikahından kıskanacak kıskanılmak güzeldir fln lafını bu kdr abartmaya lüzum var mı bak benden sana tavsiye ya güven gözün kapalı ya terket çünkü bu ilişkinin sonunda sen derdinden verem adam sayende kanser olacak mazallah yazık ikinizede. Ha birde anladığım kdrıyla nişanlını Kendinize içten içe yakıştıramıyor sizden daha fazlasını hakettiği yanlışına kapılıyorsunuz ki sürekli gözünün dışarda olmasını bekliyorsunuz ayrıca bi kendini bayılan öğrencinin yerine koy alla sen sen hocanın yanında küt diye bayıl adam nişanlısının korkusuna seni öylece orda bıraksın başına böyle birşey gelsin ister misin aşk bi yere kdr önce insanlık arkadaşım

Son düzenleme:

Klasik erkek psikolojisi işte. Kendi ayrılmıyor, karşısındakini bezdirmeye çalışıyor ayrılsın diye.
Ama adam cidden haklı. Onun yerinde olsam asla katlanmam böyle saçmalıklara.

Bir insana sürekli şüpheyle güvensizlikle yaklaşırsan o insanı olaya itersin düşünmese düşünecek hale gelirbu huyunuz sizede zarar karşınıza ayrıca zarar vazgeçin derim çok zor durum diğer konunuzada yazmıştım durumunuza dışardan baktığınızda anlayacaksınız bir karşıya geçip kendinizi gözetlemeyi deneyin :112:

Lorena tam da bu konunun üstüne denk geldi cidden ama az önce sevgilim halasının evine gitti ve halasının kızı var evde 19 yaşında. Şimdi ben ne yapayım dersin, kafamı nerelere vurayım?

sadece ılk msjını okudum ama su kadar diyim...ogrencı mılletıne güven olmaz....

hepsine değil ama evt bazılarına olmuyo

beğenmeyen değil inanmayan yazmasın dedim.
bıktıysa niye hala mesajlar atıp duruyo neden msj atmıyosun diye hesap soruya bana acaba?
anlatamadım galiba görüşmek istemeyen benim.
madem başkalarıyla görüşüyo ayrılsın o zman tamamen yakasına mı yapışıyorum ayrılma diye

Lorena tam da bu konunun üstüne denk geldi cidden ama az önce sevgilim halasının evine gitti ve halasının kızı var evde 19 yaşında. Şimdi ben ne yapayım dersin, kafamı nerelere vurayım?

keske bende senin gibi olabilseydim

tşkler dalgacı ve kırıcı olmayan yorumunuz için

mantıksız olduğunun farkındayım bende
bişey oluyo mesela kızıyorum kıskanyrum gelip burada anlattıyorum bana kızan yaptığımın yalış olduğunu söyleyen yorumlar içimi soğutuyo tmam diyorum abartııyorum ama başa dönüyo herşey hani ağrı kesici alırsın bi süre ağrını dindiri snra etkisi gecer öyle işte
benım doktra gitmem şart biliyorum

Klasik erkek psikolojisi işte. Kendi ayrılmıyor, karşısındakini bezdirmeye çalışıyor ayrılsın diye.
Ama adam cidden haklı. Onun yerinde olsam asla katlanmam böyle saçmalıklara.

evt kendisi melektir.

bezdirmeye çalışsa niye hala barışmak icin uğrassın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…