Anlatmazsam patlıycam

yazmak istemiyor geri adım atıyor belli ki bizim onaylamayacağımız ayrıl diyeceğimiz bir şeyler
bunlarla uğraşmak istemediği için hep dolaylı yollardan açığını arıyor adamın

Bu cocuk sana hala nasil katlaniyor yaa valla cocukta da bir sorun var cidden.Bildigin hastalik bu.Nisanlindan baska seylerle ilgilenmeye baslasan hobiler edinsen,yeni arkadasliklar kurup gezsen tozsan zamanini bosa harcamasan belki bu kadar takmazskn kafani nisanlina ne dersin?

yazmak istemiyor geri adım atıyor belli ki bizim onaylamayacağımız ayrıl diyeceğimiz bir şeyler
artık lorenayı tanıdıgımız için justum anlatacagı şeylerin elle tutulur olmadıgını düşünüyorum
onun yapısında var kıskançlık çünkü.
kendine hayatı zehir ediyor.

lorena açıkçası kadınlar kulübünün kıskanç kızı olarak ün yapmış olmanın, tanınmanın hoşuna gittiğini ve buraya duygularını abartarak yazdığını düşünüyorum. reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi ama gerçekten 17 yaşında bir ergen gibi davranıyorsun.... gerçekten bir nişanlın olması bile garip eğer burada anlattığın gibiyse herşey...

Lorena tam da bu konunun üstüne denk geldi cidden ama az önce sevgilim halasının evine gitti ve halasının kızı var evde 19 yaşında. Şimdi ben ne yapayım dersin, kafamı nerelere vurayım?

Benim de kuzenlerim var, en büyüğümüz 80li, en küçüğümüz 90lı ve aynı evde de kalırız yeri geldiğinde.

Kuzenlerimden birinin nişanlısının benim hakkımda Lorena gibi düşünebileceğini düşündüm de, en hafif tabiriyle ayıptır.

bu olaylar aynen anlattığın gibiyse çok abartılacak şeyler değil
nişanlın birşey yapmamış hata senin tepkilerin çok abartılı geldi bana

ama sürekli birilerinin seni uyarması da şüpheli yani
durup dururken neden böyle seni aldatıyomuş ya da başkalarıyla takılıyomuş imasında bulunsunlar ki
acaba başka şeyler de var mı diye düşündüm
ya da sen çok kıskançsın bilemiyorum

Son düzenleme:

Canım ne güzel, ne mutlu sana ki iyi anlaştığın kuzenlerin var.
Keşke bende kuzenlerimle iyi anlaşsam, birbirimizi sevsek ama bizde o bağlılık yok.
Kesinlikle haklısın söylediklerinde..

ne yalan söyleyeyim ben de kızardım.
nişanlınız bir kız arkadaşıyla alışverişteyse sizin bundan neden ruhunuz bile duymuyor da başkalarından duyuyorsunuz?
ya da madem nişanlınız bir kızı hastaneye götürdü (bunda anormal bir durum yok) ama neden inkar ediyor bu kadar normal bir şeyi?
ben de kızar, ve söylemediği, sakladığı, inkar ettiği ve sürekli başkalarından duyduğum için şüphelenir ve kendi kafamda kurup kıskançlık duyardım.
hatta şöyle de düşünürdüm; insanlardan duyduğum kadarı buysa, duymadığım neler oluyor benim haberim olmadan acaba.

ben kıskancımdır açıkçası.
ama bu konu kıskançlığın ötesinde, siz sürekli böyle durumlarla karşılaşmışsınız belli ki ve bu ister istemez bir takıntıya dönmüş sizde. ben sizi anlıyorum. problem malesef 'yalancı bir partner'de. ya er geç bu sağlıksız ilişkiyi bitireceksiniz (ki bitirdiğinizde kısa zaman içinde rahatlarsınız diye düşünüyorum) yada kendi akıl sağlığınızdan olacaksınız.

ayrıca bu bir çeşit anksiyete bozukluğudur, ilaç tedavisiyle kurtulabilirsiniz.

güzel ablalarım lütfen yapmayın Allah aşkına, bu konuların hepsi sahte. bence hepimiz psikolojik bir çalışmanın kurbanıyız. Kıskançlığın böylesine abartı bir boyut alabileceğine hiç inanmıyorum ben

Sanirim artik kiskancligin okuldada duyulmus ordada dalgaya aliniyorsun haberin olsun..
2.konuya gelirsek ortada bayilmis biri var ve saglik soz konusu o ortada cinsiyet ayiracak degillerdi yok kadin yok erkek gotursun,bu kadarda sacmalama yani.. yalan soylemissede buna zorlayan sensin

Lorena nın kıskançlığına inanıyorum, bence konuları sahte değil, ama sevgilisine inanmıyorum. Bu kadarına tahammül edebilecek bir sevgili yoktur bence...

hiç alakası yokkk.

ben burada acı çekiyorum ya nböyle bi durum benim nasıl hoşuma gidebilir!

ben ztn kabul ediyorum cok kıskanc olduğumu. çok kötü seyler duydum ben ve ona inandığım için devam ettim ama söylenenlerden etkilendim kim olsa etkilenir niye başkası hakkında değil de onun hakkında konusuyolar

tşk ederım anladığın için
güya alışveriş merkezine bi kızla gitmemiş yani arkadaşını fln aradı,ztn öyle biyerlere gidecek kdr samimi olduğu bi kz arkadaşı yok ki ztn bu bana ters bi durum.e böyle bşy olduysa aldattı demektir .
bayılma olayınıda anlatmadı bana benim tepki vermemden cekinmiş olabilir ama belkide kızlara cok yakın davrandıı için cok ilgilendiği için saklamış olabilir ne iğrenç bi durum.
nolursa olsun dürüst olmalıydı,sonucu ne olursa olsun..
nefret ediyorum ondan herseye o sebep oldu

inanmıyosan yorum yapma ozaman bu kadar sıkıntının içinde bide senin gibilern canımı sıkmasını istemiyorum

ben bu düşünceye kaılmıyorum yani evt yalan söylemeye zorlamak diye bşy olamaz,insanın içinde varsa söylüyo işte buda bahanesi oluyo bence

bana çok tepki gösterildi ama ben burada çok konu okudum nişanlı evli sevglisi olan bayanlar da eslerinin kuzenleriyle yakın olmasını istemiyo bu bi kenara,durduk yerde halasnda kalmaya gidicekmiş ne kadar saçma bi durum kallıcak başka yer yok sanki

ben bu yüzden şüphelendim
kimse durup dururken hele ki öğrencilerin gelip te böyle birşey söylemez şüphelenecek bi durum yoksa
herkes sanki birşeyler karıştırıyor gibi seni uyarıyosa bi takibe al bence
ben olsam ben de rahatsız olurum ne yalan söyliyim
tamam kıskanç olabilirsin ama sorunca da yalan söylemesi tuhaf yani
eğer çapkınlık huyu varsa sana hep sorun olur kıskançsın bide sen üzülürsün
ya da flörtöz bi tip te olabilir gibime geldi

öylemi dersin?çapknlığın adı bile benim midemi bulandırıyo
yani 3 yıldır tanıyamadım ben onu demek ki
takibe aldım hep yani bütün şifrelerini biliyorum herseyini biliyorum e zaten aynı okuldayız ama yapmak isteyen gizliden yapar 24 saat beraber değiliz sonuçta yani birşey bulmamış olamama rağmen bu dedikodular nereden çıkıyo ben onu anlamıyorum,ne hocalar var o okulda benim ki öyle yakışıklı filan da değil,ama onların hakkında tek bişey duymuyorum ben

valla bilemem sen daha iyi tanıyosundur
o kadar sıkma bence adamı şifreler filan abartma senin psikolojin bozulur bu şekilde sürekli açık arayarak
flörtöz dediğim okulda görüyoruz bizim hocalar da evli nişanlıydı genelde ama bize yakın davranıp flört etmeye çalışıyolardı
sinir oluyoduk odalarına çağırıyolardı gitmek zorunda kalıyoduk o şekilde olabilir mi diye düşndüm ama günahını almak istemem
illa ki sevgili olmak değil ama güzel kızlarla hoca öğrenci ilişkisinin dışına çıkacak samimiyet kurmaya çalışanlar çok hoşlarına gidiyo heralde kızlardan ilgi görünce
sadece herkesin ilişkine müdahele etmesi ve sürekli seni aldatıyomuş imalarında bulunmaları tuhaf

yok zaten en başından beri kendi verdi şifrelerini filan yani ben onu zorlamadım bu konuda bi tartışammız olmadı yani
mesela bazen derse girdiği zaman beni de çağırıyodu sende gel benle diye vs ama sonuçta okulda da hep beraber değiliz ki ayrı binalardayız,belkide anlattığın hocalar gibidir o da millette bu davranışı görüp konuşuyodur.. bilmiyorum
of çok sinirlendim ya böyle davrananların Allah hepsinin cezasını versin

Böyle evlenirim mutlu olurum diyor musun ? Aranız zaten kötüyken gidip nişanlanman doğru değildi.
Sen evleneceksin biz ne dersek diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…