Böyle evlenirim mutlu olurum diyor musun ? Aranız zaten kötüyken gidip nişanlanman doğru değildi.
Sen evleneceksin biz ne dersek diyelim.
Hastane haberini bile kız/erkek diye ayırıyorsunuz ya aklıma gelen tek şey:
Yakında Allah geciğinden versin ölen kişileri bile kadın/erkek mezarı diye ayırıp göndermeyeceksiniz. Bu ne baskıdır?
diyemiyorum artık
evt hataydı hep onun yüzünden oldu yani kardeşlerim evlendi bi ben kaldım dedi,babam da istemiyodu ben onu ikna ettim şimdi birden bitti diyince kimbilir nasıl bi tepkiyle karşılaşıcam çok sıkıntılı günler geçircem çok.
bende yıkılcam tabi o da var.
bana anlatsa ben bu kdr tepki göstermezdim,yanlış davrandğını o da biliyo demek ki
bana anlatsa ben bu kdr tepki göstermezdim,yanlış davrandğını o da biliyo demek ki
neyse o gidip istanbula halasıyla ve kuzeniyle gezsin,bende burda gezeyım
yok zaten en başından beri kendi verdi şifrelerini filan yani ben onu zorlamadım bu konuda bi tartışammız olmadı yani
mesela bazen derse girdiği zaman beni de çağırıyodu sende gel benle diye vs ama sonuçta okulda da hep beraber değiliz ki ayrı binalardayız,belkide anlattığın hocalar gibidir o da millette bu davranışı görüp konuşuyodur.. bilmiyorum
of çok sinirlendim ya böyle davrananların Allah hepsinin cezasını versin
kendisi neden şifre vermiş ki benim aklıma bile gelmez sevgilime şifremi vermek vermem de zaten
valla sen bu kadar güvensizsen evlenme bence
ilerde de sorun yaşarsın
ikinize de yazık olur
ya da bir an önce evlenin
ayrıca okulda da hep birlikteyseniz aldattığını sanmıyorum
belki senden çekindiği için yalan söylüyodur sürekli
ben sadece sana yapılan uyarılara takıldım bi daha böyle birşey ima ederlerse açık açık sor bildiğiniz birşey mi var de
yoksa bi daha beni böyle saçmalıklarla meşgul etmeyin amacınız ne beni huzursuz etmek mi de
çok fazla kısıtlarsan adam senden iyice soğur bence
bu devirde bizimde yakın erkek arkadaşlarımız var sen bayanlarla konuşmayan bi erkek arıyosan şimdikini bırak
bi süre sonra o da isyan eder bence
peki senin samimi olduğun erkek arkadaşların yok mu
yani durup dururken vermedi tabi ki benim huyumu bildiğinden hiç itiraz etmedi
benim takıldığım şeyde zaten konuşulanlar,tmam kıskançlık yapımda var ama söylenenler yüzünden paranoyak oldum yani
bayanlarla hiç konuşmasın demiyorum zaten işi gereği konuşuyo,sadece arkadaş konusuna karşıyım oda benim gibi düşünüyo bu konuda yani ikimizinde öyle vakit geçirdiği ve samimi olduğu bayan yada erkek arkadaşı yok benim kız arkadşlarım var onun erkek arkadaşları var bu anlamda
utanmadan istanbula gidiyo halasıyla kuzeniyle gezmeye bide beni arıyo,bende burda gezicem haftasonu
Yani hakikaten ağır bir cevap vermek geçiyor içimden ama size vız gelip tırıs gideceğini bildiğim için hiç yazmıyorum.bana çok tepki gösterildi ama ben burada çok konu okudum nişanlı evli sevglisi olan bayanlar da eslerinin kuzenleriyle yakın olmasını istemiyo bu bi kenara,durduk yerde halasnda kalmaya gidicekmiş ne kadar saçma bi durum kallıcak başka yer yok sanki
yaşadığımz yere uzak biyere gidiyo sonuçta gezmek için ben buna sinir oluyorum.
yaşadığımz yere uzak biyere gidiyo sonuçta gezmek için ben buna sinir oluyorum.
yani durup dururken vermedi tabi ki benim huyumu bildiğinden hiç itiraz etmedi
benim takıldığım şeyde zaten konuşulanlar,tmam kıskançlık yapımda var ama söylenenler yüzünden paranoyak oldum yani
bayanlarla hiç konuşmasın demiyorum zaten işi gereği konuşuyo,sadece arkadaş konusuna karşıyım oda benim gibi düşünüyo bu konuda yani ikimizinde öyle vakit geçirdiği ve samimi olduğu bayan yada erkek arkadaşı yok benim kız arkadşlarım var onun erkek arkadaşları var bu anlamda
utanmadan istanbula gidiyo halasıyla kuzeniyle gezmeye bide beni arıyo,bende burda gezicem haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?