Anlatmazsam patlıycam

bende bşy sormuyorum şu an, yani sadece ona cvp veriyorum başka bşy konusmuyorum

Yaşam alanını da mı belırlıyorsunuz ? Kac km uzaga gıdebılırsınız mesela ? En fazla 100 km ideal mi ?
35 yasındakı adama bunları yapmaya devam et sen.

ya iyide kimse burda sevgisnn esinn nisanlısnn sehir dışında biryere gezmeye gitmesini istemiyo aklı onda kalıyo bu normal oluyo ama ben istemeyince anormal oluyo

öyle yapıcam bende haftasonu gezip kafamı dağıtıcam en iyisi bu

Vay canına, bu nasıl bir tavır? çok ayıp etmiş:26:

Valla umarım adam aklını başına toplar da kurtulur senden.
Burada benim sinirim almadı, o adamı düşünemiyorum.

kurtulmak mı ayrılırsam ben kurtulcam belkide,dalgacı tavırlarla yorumlarına dvm et sen hayret bşy ya

Lorena hep senin gibi davrananları örnek veriyorsun , onlarda normal değil zaten.

İlk olarak sakın olaki burdaki kimse istemiyor diyerek böyle bir durumu herkese yayarak genelleme.Sevgilisi,nişanlısı ya da eşi halasının kuzenının yanına gitti diye tribe bağlayan anca senin gibi beraber oldugu ınsanı 4lü markaja yada abluka altına alanlardır.

Daha çok takmayacak seni haberin olsun.Sende sinirden oturup çatla bide o orda gezsin bende burda gezicem diyip bide göstermelik nispet yapmıssın çok güldüm ona.Adamın umru değil canım senin bu nıspetın muhtemelen gezme tozmasındadır.

Barısmıssın yine bu arada anladıgıma göre.Bak 3-0 gibi net bir skorla ayrılmıs bu tartısmadanda nişanlın.Sen eriyip bitmeye dusuncelerle catlamaya devam et.Kendine et bunları.

hayır bi bayan böyle bi konu acmştı neredeyse herkes de onu desteklemişti.

niye takıyosam hala ist a gitmesini...

Kesin haklı sebepleri vardır o bayanın konu içeriğinde.
En azından senin gibi utanmadan halasına gidiyor demiyordur.
Utanılcak o kadar şey vrken.
Yaptığın herşeyi okadar normal görüyorsun ki doktoroda gitsen sonuç değişmez ki gitmişssin değişmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

halasınn kuzeninin yanına gitmesinden ziyade ist a gezmeye gidiyo 24 saat onların yanında olacak değil ya
göstermelik değil kafamı dağıtmak için gezicem bende.bu arada barışmadık msj atıyo bana bende cevap veriyorum sadece.3-0 skor nereden çıktı anlamadım ben bir haftadır ona tek birşey sormadım sadece cvp veriyorum evt içim sıkıntılı şu an rahat değilim ama bi süre görüşmemek daha iyi gelicek bana ben buna inanıyorum

sadece bir kere gittm ztn devam etsem faydası olacaktı belki
arkadaşımın bi akrabası psikolog var haftaya ona gidicem umarım işe yarar

sen oraya gidip başkalarıyla gezer diye mi korkuyosun yani anlamadım

ilk olayda hala şüphelerim var belkide arkadaşıyla gittikten sonra yada önce bi kızla gitti..aldattğını düşünmesemde belkide kızlı erkekli bi grupla gitti ki bunu kabul edemem etmem

yaptığın çok yanlış. hastaneye götürdüğü için bile kıskanıyorsun allah korusun bir gün böle birşey senin başına gelse herhalde ortamda kız olmasını mı bekleyeceksin? ayrıca da bu kıskançlık değil hastalık, kabul edemeyeceğin şeyleri yapıyorsa neden hala nişanlısın? aynı okuldasınız diye dua ediyorsun, illa he r adımını bilmek mi zorundasın bu kadar saçma birşe y duymadım. öğrencilerinin bile diline düşmüşsün hala durumunu farkedemiyorsun ne diyim ki

Nolmuş gittiyse istanbula ?Napıcak orda ? Ne düşünüyorsun ? Istıklal Caddesınde dolasırken ne yapabılır ? Yada Kadıkoyde gezerken hiç olmadı Fasıla gitti diyelim.Endişen nedir ? Neden huzursuzsun ? Arastırma gorevlısıydı günü gelir yurtdısına gıtmesı gerekır.Gıtmeyeceksın diyecek misin ?

Tabıkı galıbıyetle ayrıldı.Sen atabıldın mı nısanı ? Hayır.Mesaj atıyor cevap verıyormussun.Bu bıle yeterlı.Hatta içine kurt dusurmek gıbı olacak ama şu anda işine geliyor bılıyormusun senın dırdırın yok rahatca geziyordur.Ona da cok ıyı gelmıstır bu gorusmemek şu anda.

ortada böyle birşey yok ama sadece bi tahmin istnbla niye gidiyo o zaman

Bu adam senin kölen mi ?
Niye gidiyor niye gidiyor.
Halasına gidiyor , belli ki nefes almak istiyor.
Sen evlen ve adamı hiç çalıştırma , harçlık ver evde otursun .

bu acımasız yorumu haketmek icin ne yaptım acaba,neyse

utanması mı gerekiyordu? bu şekilde devam edersen evliliğin zehir olur ayrıca bu kaprislerini şimdi çeken adam evlenince bir çeker 2 çeker 3.sünde yeter senlemi uğraşcam diyerek bugünkü gördüğün yalanlarını artırır hatta gerçekten aldatılırsın da. resmen adamı kendin dışarı itiyosun bunu görmüyosun bile. istediğin kadar konu aç hep bu tarz yorumlar gelecek ayrıca sen gelen yorumları değerlendirmiyorsun ki. dikkate bile almadan hiç eleştiri kabul etmiyorsun sürekli savunma halindesin. benzer bir konuda başka bir konu sahibi destek almışsa, sende destek alamıyorsan madem demekki konular farklı ve de haksızsın. bunu kabullenmek için daha ne yapmak gerkiyor bilmiyorum

ortada böyle birşey yok ama sadece bi tahmin istnbla niye gidiyo o zaman

Yahu güzel arkadaşım, arabın yallellisi hikayesini bilir misin? Hah işte onun gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
Adamın boynuna tasma tak o zaman? Bu nedir ya? Allah rızası için adam akıllı bir terapi gör.
Yani karşındaki adam şeytan olsa, ben melek gibi görüyorum buradan. O derece sevimsiz davranışların ve kafa yapın.

bu acımasız yorumu haketmek icin ne yaptım acaba,neyse

Lorena yorum acımasız değil.
Belli ki çok dırdırcısın ve adam çok bunalmış anlamak istemiyorsun.
Madem güvenmiyorsun bitirirsin eski konularını açıp okudun mu hiç ?
Bir oku lüütfen.

canım nişanlın gerçekten çok sabırlı ama unutma herkesin sabrı bir yere kadardır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…