bir arkadaş daha demiş yalan sen itiyosun diye.. ki bence de öyle. erkekler bu kadar sıkmaya, bu kadar kontrole ve baskıya gelemezler bir süre sonra en masumane şeyde bile yalan başvururlar huzurları kaçmasın, kavga olmasın diye. bırak gitsin şehirdışına, sanki kime gidiyo halasının yanına gidiyor ne var bunda, havası değişsin siz birbirinizi özleyin vs vs.. niye hayatı kendine bu kadar zehir ediyosun yazık sana da ya. sana tavsiyem biraz sevgilinin yakasını bırak, umursamaz görün, ne yapıyor ne eediyor sorma. bak göreceksin bir süre sonra sen istemeden sana anlatmaya başlayacak herşeyi. biz de öyle oldu.. eşimle sevgiliyken her arkadaşıyla dışarı çıkması olay olurdu nerdeyse, kıskanırdım, kavga çıkardı vs. bi gün bi yalanını itiraf etti, dikkatini çekerim ben yakalamadım kendisi itiraf etti böyle böyle yalan söyledim sana ama doğruyu söylesem kıyamet kopacaktı ben de huzurum kaçsın, seninle kavga çıksın istemedim yalan söyledim dedi. sonra düşündüm haklılık payı vardı, kendime çeki düzen verdim, artık çıkmalarına karışmaz oldum sadece iyi eğlenceler hayatım deyip gönderiyodum, haa içim içimi yiyodu ama asla ona belli etmedim, sonra ne mi oldu şimdi ben istemeden girdiği ortamla ilgili içim rahat etsin diye her ayrıntıyı veriyor. sen de dene, hem sen hem sevgilin daha mutlu olursunuz.
Yaşam alanını da mı belırlıyorsunuz ? Kac km uzaga gıdebılırsınız mesela ? En fazla 100 km ideal mi ?
35 yasındakı adama bunları yapmaya devam et sen.
kusura bakma ama çok baskıcısın
neden gitmesin canım illa senin dibinde mi gezecek koskoca adam istediği yere gidip gezer
sen de git gez ayrıca
ben de çok severim gezmeyi özellikle yurtdışında mesela
benim gittiğim yerlere nişanlım laf etse nişanı atarım heralde
bu kadar üstüne gitme
Vay canına, bu nasıl bir tavır? çok ayıp etmiş:26:
Valla umarım adam aklını başına toplar da kurtulur senden.
Burada benim sinirim almadı, o adamı düşünemiyorum.
Lorena hep senin gibi davrananları örnek veriyorsun , onlarda normal değil zaten.
hayır bi bayan böyle bi konu acmştı neredeyse herkes de onu desteklemişti.
niye takıyosam hala ist a gitmesini...
İlk olarak sakın olaki burdaki kimse istemiyor diyerek böyle bir durumu herkese yayarak genelleme.Sevgilisi,nişanlısı ya da eşi halasının kuzenının yanına gitti diye tribe bağlayan anca senin gibi beraber oldugu ınsanı 4lü markaja yada abluka altına alanlardır.
Daha çok takmayacak seni haberin olsun.Sende sinirden oturup çatla bide o orda gezsin bende burda gezicem diyip bide göstermelik nispet yapmıssın çok güldüm ona.Adamın umru değil canım senin bu nıspetın muhtemelen gezme tozmasındadır.
Barısmıssın yine bu arada anladıgıma göre.Bak 3-0 gibi net bir skorla ayrılmıs bu tartısmadanda nişanlın.Sen eriyip bitmeye dusuncelerle catlamaya devam et.Kendine et bunları.
Kesin haklı sebepleri vardır o bayanın konu içeriğinde.
En azından senin gibi utanmadan halasına gidiyor demiyordur.
Utanılcak o kadar şey vrken.
Yaptığın herşeyi okadar normal görüyorsun ki doktoroda gitsen sonuç değişmez ki gitmişssin değişmemiş.
sadece bir kere gittm ztn devam etsem faydası olacaktı belki
arkadaşımın bi akrabası psikolog var haftaya ona gidicem umarım işe yarar
halasınn kuzeninin yanına gitmesinden ziyade ist a gezmeye gidiyo 24 saat onların yanında olacak değil ya
göstermelik değil kafamı dağıtmak için gezicem bende.bu arada barışmadık msj atıyo bana bende cevap veriyorum sadece.3-0 skor nereden çıktı anlamadım ben bir haftadır ona tek birşey sormadım sadece cvp veriyorum evt içim sıkıntılı şu an rahat değilim ama bi süre görüşmemek daha iyi gelicek bana ben buna inanıyorum
sen oraya gidip başkalarıyla gezer diye mi korkuyosun yani anlamadım
ilk olayda hala şüphelerim var belkide arkadaşıyla gittikten sonra yada önce bi kızla gitti..aldattğını düşünmesemde belkide kızlı erkekli bi grupla gitti ki bunu kabul edemem etmem
evt aynen öyle,ama madem öyle yapıcak ne diye hala beni arayıp soruyoda ayrılmıyo
Lorena bu senin düşüncen ortada böyle bişey yok ki
Birde yazdıklarına inanıyorsun
halasınn kuzeninin yanına gitmesinden ziyade ist a gezmeye gidiyo 24 saat onların yanında olacak değil ya
göstermelik değil kafamı dağıtmak için gezicem bende.bu arada barışmadık msj atıyo bana bende cevap veriyorum sadece.3-0 skor nereden çıktı anlamadım ben bir haftadır ona tek birşey sormadım sadece cvp veriyorum evt içim sıkıntılı şu an rahat değilim ama bi süre görüşmemek daha iyi gelicek bana ben buna inanıyorum
ortada böyle birşey yok ama sadece bi tahmin istnbla niye gidiyo o zaman
Nolmuş gittiyse istanbula ?Napıcak orda ? Ne düşünüyorsun ? Istıklal Caddesınde dolasırken ne yapabılır ? Yada Kadıkoyde gezerken hiç olmadı Fasıla gitti diyelim.Endişen nedir ? Neden huzursuzsun ? Arastırma gorevlısıydı günü gelir yurtdısına gıtmesı gerekır.Gıtmeyeceksın diyecek misin ?
Tabıkı galıbıyetle ayrıldı.Sen atabıldın mı nısanı ? Hayır.Mesaj atıyor cevap verıyormussun.Bu bıle yeterlı.Hatta içine kurt dusurmek gıbı olacak ama şu anda işine geliyor bılıyormusun senın dırdırın yok rahatca geziyordur.Ona da cok ıyı gelmıstır bu gorusmemek şu anda.
yani durup dururken vermedi tabi ki benim huyumu bildiğinden hiç itiraz etmedi
benim takıldığım şeyde zaten konuşulanlar,tmam kıskançlık yapımda var ama söylenenler yüzünden paranoyak oldum yani
bayanlarla hiç konuşmasın demiyorum zaten işi gereği konuşuyo,sadece arkadaş konusuna karşıyım oda benim gibi düşünüyo bu konuda yani ikimizinde öyle vakit geçirdiği ve samimi olduğu bayan yada erkek arkadaşı yok benim kız arkadşlarım var onun erkek arkadaşları var bu anlamda
utanmadan istanbula gidiyo halasıyla kuzeniyle gezmeye bide beni arıyo,bende burda gezicem haftasonu
ortada böyle birşey yok ama sadece bi tahmin istnbla niye gidiyo o zaman
bu acımasız yorumu haketmek icin ne yaptım acaba,neyse
canım nişanlın gerçekten çok sabırlı ama unutma herkesin sabrı bir yere kadardır.....Yine canım sıkılıcak yine yargılanıcam belki ama anlatmasamda patlıycm çünkü anlatabileceğim kimse yok içime atıyorum şu an
bildiğinz gibi nisanlımla son kavgamızdan sonra benim annem ve onun annesi araya girdi ve barıstık.sonra yine olanlar oldu..geçen hafta son sınıfların final sınavında bende görevliydim sınaz bitti çıkıyodum arkadaşımla, o sınıftan bi çocuk var önceden tanıdığım,o geldi yanımıza abla çok iyi bi insansın dikkat et üzülmeni istemem dedi.
ben kaldım öyle noluyo diye devam etti,nisanlımın adı x olsun.abla x i pazar akşamı alışveriş merkezinde gördüm yanında kız vardı dedi bende o an başım döndü zaten ne diyosun diyebildm sadece,ya üzülme belki arkadaşıydı ama dikkat et dedi anlat dedim doğru düzgün ya işte bilmiyorum uyardım dedi çocuğun arkadaşıda geldi yanımıza haa evt x hoca oradaydı dedi hatta bize slm verdi dedi yaında biri vardı da el ele değillerdi dedi güldü.başka km vardı dedi 2 -3 kişi olabilirler diyolar gülüyolar yine en sonunda sinirlendim saçmalamayın dedim doğru düzgün anlat yada kes saçmalamayı dedim.çıkım ordan ama nasıl titriyorum sinirden arkadaşmda benii sakinleştiriyo..
gidip hemen sordum nişanlıma,evt o akşam arkadaşım alışveriş merkezini gezmek istedi onla gittik dedi(şehirdışndan arkadaşı gelmişti)sonra yanımıza eşi de geldi tanıştık sonra ben çıktım dedi.arkadaşını aradı sordu biz pazar ne yaptık nasıl oldu diye arkadaşıda aynen anlattı..ama yine kavga ettik tabiki o cocuk senden cesaret alıp saçmalıyo dedi,benimde içime şüphe düştü zaten..
ertesi gün başka bi olay.bölümde oturuyodum başka bi arkadaşım geldi sınavda bi kız bayılmış x de hastaneye götürmüş haberin var mı dedi ben şaşırdım tabi..
bunuda gidip sordum güya başka bi hoca götürmüş hastaneye kızın arkadaşlaryla beraber..nisanlımın dersinin sınavı olduğu için hocada buna git bi sor demiş hastaneye gidip kıza naslsın fln demiş ama yalan!
ben iyice delirdim bunu söyleyince inanmadım çünkü pek bi yardımseverdir ya o götürmüştür yoksa niye sonradan gidip durumunu sorsun ki.neden bi bayan hoca götürmüyo da bu götürüyo ya o kadar kızgınım ki
oratada bi yanlış olmasa bana bunarı anlatmazmıydı.
bi yandan bu, bi yandan diğer konu..konuşmuyorum şu an ama düşne düşüne deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?