Lorena senin konuna ilk kez horum yapiyorum..
Millet genlde seni hatali bulmus evet bana gore de belki tepkilerin fazla olabilir ama........ senin biseyleri hissettigine inanıyorum ben. Yano demekki ortada bisey var ki sen bi turlu guvenemiyorsun buna.
Ya sana o guveni veremedi yada sen alamadin bak ama bu derece buralara geldiyse aorun bence zamana birak biraz bende ayni senin gibiydim esime hic guvenemezdim ama sonra bakyim gerçekten biseyi yok artk guveniyorum
Bence zamana ihtiyaciniz var
bilmiyorum belki de...hala görüşmüyoruz zaten.kızlarla ilgilenmekten zevk alıyo demek ki ben barışmayı düsünmüyorum açıkcası bu olaydan sonra olmaz artık
bilmiyorum belki de...hala görüşmüyoruz zaten.kızlarla ilgilenmekten zevk alıyo demek ki ben barışmayı düsünmüyorum açıkcası bu olaydan sonra olmaz artık
Loreena yanlış anlama ama çizimleri ni cooook begendim bende yapmak istiyorum . Malzeme ne almaliyim nerden baslamaliyim
yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri
geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
yani onlarda kalması doğru değil bana göre
halasında kalmasının nesi yanlış
yani bu güne kadar halasında kalmadı şimdi gidip kalıcak olması garip değil mi
söyliycem ztn aileme ama biraz daha zamana ihtiyacım var
yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri
geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
yani onlarda kalması doğru değil bana göre
yani sonuçta liseye giden bi kızı var yaşını da tam bilmiyorum ama.eskiden mesela gittiğinde onlarda kalmazdı hiç şimdi neden kalıyo bana nispet yapar gibi kızın arkadaşları gelir fln zaten başlı başına kızı sorun ediyorum.
neyse arttık görüşmediğimize göre bu beni ilgilendirmemeli
yani bu güne kadar halasında kalmadı şimdi gidip kalıcak olması garip değil mi
söyliycem ztn aileme ama biraz daha zamana ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?