• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

Lorena senin konuna ilk kez horum yapiyorum..
Millet genlde seni hatali bulmus evet bana gore de belki tepkilerin fazla olabilir ama........ senin biseyleri hissettigine inanıyorum ben. Yano demekki ortada bisey var ki sen bi turlu guvenemiyorsun buna.
Ya sana o guveni veremedi yada sen alamadin bak ama bu derece buralara geldiyse aorun bence zamana birak biraz bende ayni senin gibiydim esime hic guvenemezdim ama sonra bakyim gerçekten biseyi yok artk guveniyorum
Bence zamana ihtiyaciniz var

bilmiyorum belki de...hala görüşmüyoruz zaten.kızlarla ilgilenmekten zevk alıyo demek ki ben barışmayı düsünmüyorum açıkcası bu olaydan sonra olmaz artık

bilmiyorum belki de...hala görüşmüyoruz zaten.kızlarla ilgilenmekten zevk alıyo demek ki ben barışmayı düsünmüyorum açıkcası bu olaydan sonra olmaz artık

Loreena yanlış anlama ama çizimleri ni cooook begendim bende yapmak istiyorum . Malzeme ne almaliyim nerden baslamaliyim

Loreena yanlış anlama ama çizimleri ni cooook begendim bende yapmak istiyorum . Malzeme ne almaliyim nerden baslamaliyim

çok kıskanç olduğunu herkes anlamış bence o yüzden de üzerine geliyorlar benim ünide de vardı yakışıklı gitar çalan baya hünerli bi hoca her kızda peşindeydi ama o asla yanlış düşünmezdi kız arkı vardı ortalama güzellikte kız yanında iken hocaya gidip sırnaşırdı kızlar kız hiç tepki vermez güler geçerdi bence sende öyle ol kavga mı edeceksin yalnızken et kıskanıyormusun belli etme millete konuşacak konu verme :)

yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri

geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık

yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri

geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık

offf lorena,iyice saçmaladın artık.nr olmuş halasının kızı varsa.:51:

halasında kalmasının nesi yanlış:50:

yani sonuçta liseye giden bi kızı var yaşını da tam bilmiyorum ama.eskiden mesela gittiğinde onlarda kalmazdı hiç şimdi neden kalıyo bana nispet yapar gibi kızın arkadaşları gelir fln zaten başlı başına kızı sorun ediyorum.

neyse arttık görüşmediğimize göre bu beni ilgilendirmemeli

lorena artık sana inanmıyorum:51:

o zaman ailene söyle biir bu işi.

16 yaşındaki bir kızla aynı evde kalmasına sen müsade etmezsin hep seni sürekli ezip geçecek.

uzatma konuş ailerle en azından yoluna bakarsın

yani bu güne kadar halasında kalmadı şimdi gidip kalıcak olması garip değil mi

söyliycem ztn aileme ama biraz daha zamana ihtiyacım var

ya Lorena şaka gibisin :27: itiraf et aşık olduğun bir insan değil değil mi muhabbet kuşu :27: sağlam kafa buluyorsun bizimle hadi hayırlısı :ssz:

Senin ki sapık falan mı herkesin üstüne mi atlıyor.
Yoksa üst model yakışıklımı herkes üstüne mi atlıyor.
30 un üstünde ve 16 yaşındaki hala kızından kıskanıyorsun.
Ben birbirini akrabadan kıskanan insanşara normal gözle bakamıyorum.
Çünkü bizim aile ilişkilerimiz çok sıkıdır.
Benim sevgilimin kuzenleriyle boy boy fotoğrafları vardı , ne sorun yapcam ya o kadar sapıksa gitsin zaten.
16 yaşında kızı var diye istemiyorsun gitsin.
Benim dayımın teyzemin oğullarıyla aramızda 3 5 yaş oynar en küçüğü 95 li en büyükleri ben 90 lıyım.
Bizi görsen ölürsün o zaman sen :52: Sürekli toplanırız aynı evde kalıyoruz ne sapıkız biz be

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzeniyle arasındabir şey mi var diyorsun?

neden bekliyorsun ki zaten senin için daha fazla yüz göz olma yani.

zaman geçince barışacaksan bekle ama barışmayacaksan bitir. beklemez sadece yorar

Arkadaşım şaka yaptığınızı düşünüyorum. Bukadarıda ciddi olamaz :/

yani onlarda kalması doğru değil bana göre

yani sonuçta liseye giden bi kızı var yaşını da tam bilmiyorum ama.eskiden mesela gittiğinde onlarda kalmazdı hiç şimdi neden kalıyo bana nispet yapar gibi kızın arkadaşları gelir fln zaten başlı başına kızı sorun ediyorum.

neyse arttık görüşmediğimize göre bu beni ilgilendirmemeli

Zihniyetinizi hiç beğenmedim. Sizin erkek kuzenleriniz var mı? Hiç aynı evde beraber kaldınız mı? Kuzen kardeş yarısıdır. Benim çoğu akrabam ve kuzenimle aram iyi değil, hiçbirini de sevmem ama keşke iyi olsa aram bende gidip kalırdım dayımda halamda o zaman... Sevgilimde kalabilir... Sevgilim kuzenleriyle tatil yapmak için yurtdışına gitti ve kız kuzeni de vardı. Vay be sapıklarmış o zaman yaksaydım keşke dünyayı. Ne bileyim çok itici bir kıskançlığınız var...16 yaşındaki hala kızını kıskanmak nedir ya? Neymiş bu zamana kadar kalmamış ama şimdi neden kalıyormuşta falan. Ne yani 16 yaşındaki hala kızına göz mü koyacak nişanlınız? O zaman nişanlınızın da zihniyeti kötü. Ha değilse bunlar sizin hüsnü kuruntunuzsa eğer nişanlınız iyi bile sabrediyormuş size.

Son düzenleme:
Aslında abladan bile başka gözle kıskanan yakınlar diye ensest damgası vuracak kadar sapık düşünceliler varken senin hala kızını kıskanman bir derece normal olabilir.
Ama bana göre değil.
Her nefes alan bayana potansiyel tehdit olarak bakmak nasıl bir bakış açısı.
Özgüvenin 0 senin.

Back
X