Anlayamadım Gitti

Eş dost akrabadan kıskanıyorsa ağır vakadır o. Kiskanç deyip geciştirme. Kaç diyeceğim ama sen gider daha da yapışırsın o yüzden naparsan yap diyorum😂
Bulmuşken bırakma sil herkesi kadınları da sil sadece aşkiton ekli olsun.
Sorduguma pisman ettiniz he
Neyse benim aklim bana yeter
Kendim karsr verecem

Peki bunu ona nasil izah etmeliyim
Açıkça. Ben eşimle tanıştığımda konuştuk benzer konuları. İstemediğim,mantığıma uymayan şeyi sen istiyorsun diye yapmam fedakarlık değil dedim. Ben buyum hayatım böyle şeklinde. Ha tabi ortak karar alınması gereken durumlar olur o ayrı. Ama iki gün sonra ayrılırsanız o eş dost akrabanın yüzüne bakmak zor olabilir. Bunun "ama benden daha mı değerliler benim için yapmaz mısın?"ile ilgili değil de öz benliğe ters olduğunu sakince anlatın.

Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Gotune tekmeyi vurmalisin

Bazen çok gaddar yorumlar yapıyorlar 😂 yani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
Hangi iliskide normal bu? Bu ancak anormal bir iliskide normal olur. Insanlar kendi boktan hayatlarini normal sanar oldular

Valla dogru dedin de bunu ona nasil anlatacam
Yani adam nasıl tiniyette bilmiyorum ama güzelce sen benim için değerlisin ben şu an zaten bi başkasıyla değil seninle birlikteyim daha çok yeniyiz ilişkimiz biraz oturduktan sonra silebilirim sadece kısa sürede bu kadar hayatıma müdahale etmen hoşuma gitmiyor gibi bi açıklama yapabilirsin belki

Hangi iliskide normal bu? Bu ancak anormal bir iliskide normal olur. Insanlar kendi boktan hayatlarini normal sanar oldular
Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem

Bunun sebebi birazda kadınlar ama bence. Tahammül edemiyorum sınırsızlığa. Sahip köle ilişkisi mi bu? Ayyy yhaaa beni seviyoooğ sahipleniyoooğ diye diyeee... Sinir bastı gece gece

Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?

Onlar bir gun lazim oluyor cikaramam de. Kimler kimler geldi gitti yarin sende gideceksin o zamam ben yine samanlikta igne aramaya baslayacagim, uzgunum ama gelecegim soz konusu cikaramam de. Evleniriz dersen adimi bile degistiririm de.

Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Eş dost akrabayı silmesini istemiş ama. O yorumu görmediniz sanırım. İnsan neden akrabasını silsin sevgilisi istiyor diye. Siz tamamen yabancı tanışılmayan kimseleri kastediyorsunuz diye düşünüyorum.

Haha :D evet takip ediyorsan mutlaka s.kiyorsun demek? Degil mi? Yahu takip ettigin de senin gibi bir insan. Et parcasi olarak gormesen onu? Gerci senin kocan instagramda gordugu her kiza halleniyorsa, o zaman haklisin :D

Umutsuzcum, 2 günlük herif için listeni yakmaya değmez canım, nikahtan sonra sil, tarlası yanmış çiftçi gibi kalma sonra.

Hayir bir de yeni konu acacagim beklemede kalin diye ara ara surekli yazdi ve bize heyecan yaptirdi. Actigi konuya bak :) umutlarim yerle bir oldu :(

Bunun sebebi birazda kadınlar ama bence. Tahammül edemiyorum sınırsızlığa. Sahip köle ilişkisi mi bu? Ayyy yhaaa beni seviyoooğ sahipleniyoooğ diye diyeee... Sinir bastı gece gece
Maalesef, kadinlarimiz once bu kadar koz verip kendilerini asagilatiyorlar,evlilikten 3-5 ay sonra da buraya gelip baslik aciyorlar "kocam cok degisti, onu taniyamiyorum. Yardim edin". Ediyoruz iste, bu kadar kendini asagilatma diyoruz en basindan. Evlilikten sonra ne yapalim?!

Eş dost akrabayı silmesini istemiş ama. O yorumu görmediniz sanırım. İnsan neden akrabasını silsin sevgilisi istiyor diye. Siz tamamen yabancı tanışılmayan kimseleri kastediyorsunuz diye düşünüyorum.
Onu görmedim. O kadarı tabi ki takıntı boyutuna girer. Demek kendi kendi akrabalarına bir şeyler hissedebiliyor ki karşısındakininde hissedeceğini düşünüyor. Benim için akraba kardeştir. Sadece yabancı insanları takip etmek bana saçma geliyor

Sadece eski sevgili gibi durumlarda normal görüyorum bunu. Ben sevgilimin hesabında eski sevgilisi ekli olsa huzursuz olurdum. Onun haricinde kuzen, iş arkadaşı, eski okul arkadaşı gibi kimseler beni alakadar etmez. He bir de bazı erkeklerin hesapları mankenlik ajansı gibi eğer öyle bir durum olsa çıkarmasını talep ederdim. Sorgusuz sualsiz herkesi çıkaracaksın demesini pek sağlıklı bulmadım.

Onu görmedim. O kadarı tabi ki takıntı boyutuna girer. Demek kendi kendi akrabalarına bir şeyler hissedebiliyor ki karşısındakininde hissedeceğini düşünüyor. Benim için akraba kardeştir. Sadece yabancı insanları takip etmek bana saçma geliyor
Iyi. Anladin sonunda olayi. Kadinlarin cogu maalesef bunu evlendikten sonra anlayabiliyor. Gerci konu sahibi anlamis mi ona bakmak lazim. Yoksa manyagin birine evericek

Back
X