Anlayamadım Gitti

Maalesef, kadinlarimiz once bu kadar koz verip kendilerini asagilatiyorlar,evlilikten 3-5 ay sonra da buraya gelip baslik aciyorlar "kocam cok degisti, onu taniyamiyorum. Yardim edin". Ediyoruz iste, bu kadar kendini asagilatma diyoruz en basindan. Evlilikten sonra ne yapalim?!
Bu "sahiplenilme"açlığını bir türlü anlayamadım. Aileden sevgi görmemiştir travması vardır hadi eyvallah baba şefkati aramıştır bilinçaltında hadi ona da okey. Ya sevgilisi istedi diye tüm sosyal medya kapatıp giyimini değiştiren ayrılınca eski halini alanlarla dolu ortalık. Bir de sorunca "x izin vermiyoğğ"demezler mi?!İzin vermiyor ne kimsin sen son halife mübarek...

Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem

Feminenlik böyle bişey değil ki ya.

Aman 1 aylık ilişkide hemen onu sil bunu sil😂 yaşın 20 den küçükse bunu sormanı normal karşılıyorum. O yaşlarda olabiliyor.

Yeni gelişmelerle geleceğim diyeceğin bu muydu?
Düzgün biri ile gelsen yeni gelişme sayardım bunu yeni de saymam gelişme de saymam ben sizin için.
Yine boşta kalan- belki de boş bile değildir- biri gelmiş öyle sallıyor size kusura bakmayın.
Olmamış bu da artık bir ay sonra anlarsınız ne diyeyim cık olmamış aşkitonuz falan

Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?

Ilk önce onu cikart derim.

Muhtemelen size dmden yürüdü , öyle sevgili oldunuz. Bu yüzden dm atma ihtimali olan her erkek onun için potansiyel boynuz tehlikesi .
Bir sonraki adımı ekli olmayan insanların mesaj atmasını engellemeniz olacaktır..
Bence bunlar aşk da degil, sevgi de değil , kıskançlık da değil
Saçma sapan bir şey.
Bence senin en büyük problemin (birincisi iyi bir insan olmaman,onu geçiyorum) , kendine hiç değer vermemen ve sana hiç değer vermeyen insanları hayatına çekmen. Kendine olan davranışlarını değiştirirsen bence kimse sana böyle şeyler demeye cüret edemeyecek

Yorumumu yazdım,çözümü de söyleyeyim. Komple sosyal medyani dondur. Nasılsa ayrilirsiniz, ayrılınca açarsın . Kimseyi de sildigin için papaz olmazsın.
Velev ki evlendin, ne mutlu işte. Ortak hesap açarsın,oradan takilirsin

Bazı konularda birilerine danışılmaz. Ne yapılacağı bellidir. Kararsız kalınmaz.

Neden bize danışıyorsunuz? Muhakeme yeteneğiniz mi yok? Algınız mı kapalı?

Aaaa bunu da derken bu kaçıncı ben kaçırmışımo konuları??
Hep mi sosyal medyadan görüşecekler arada buluşurlar belki.
Hepsini değil. Bir önceki ilişkisinde sadece sosyal medyadan konuşuyordu, adamın aynı evde yaşadığı sevgilisi yakaladı diye bitmişti.

Back
X