- 20 Ocak 2010
- 47.037
- 174.058
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Askitomla ilgili düzgün konus lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askitomla ilgili düzgün konus lutfen
Bunu da sosyal medyadan bulduysa göremez.
Hep elinde telefon sosyal medyadan arayış içinde belli ki..Hepsini değil. Bir önceki ilişkisinde sadece sosyal medyadan konuşuyordu, adamın aynı evde yaşadığı sevgilisi yakaladı diye bitmişti.
İnşallah bulur. Biz evlenmesini çok istiyoruz. Sıkıldık bu konulardan. Biraz da kociş, kaynana, görümce , kayınço konularını okumak istiyoruz.Hep elinde telefon sosyal medyadan arayış içinde belli ki..
Daha feminist femineni birbirine karıştırıyor bir de gelmiş burada birbirine saygı duyan insanların ilişkilerine açık ilişki diyorFeminenlik böyle bişey değil ki ya.
30 yaşında filan değil miydi bu, ben mi yanlış hatırlıyorum.Kız niye sorun ediyorsun sende ergensin oda ergen davul dengi dengine işte. Aksi halde böyle bir soru sormak yerine çoktan terk ederdin birde aşkitom ne ya![]()
Femenle feministi mi karıştırdın naptınValla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Herhangi bir kadın görünce aklına sadece seks gelen adamdan korkarım ben. Kadın bir arkadaşı olamaz mı? Kuzeni, akrabası? Kadın bir sanatçıyı takip ediyor olamaz mı?Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Anlatamadı kendini galiba, tanımadığı, sıradışı bir özelliği olmayan alelade bir kadını neden takip etsin kocam, ne alaka demek istedi. Umutsuzu da yanlış anlamış; kadın, akrabalarımı silmemi istiyor demişti.Herhangi bir kadın görünce aklına sadece seks gelen adamdan korkarım ben. Kadın bir arkadaşı olamaz mı? Kuzeni, akrabası? Kadın bir sanatçıyı takip ediyor olamaz mı?
Karşı cins insanlarla iletişim kurmayı açık ilişki olarak niteliyor difnorofkpdkd delireceğim
Biz aldık, aşkitom diyor akrabalarını instadan sildirmeye çalışan adama.Ben bu konudan umutsuz'un konusu vibe'ini almadim, diger konuda yeni konuyla gelecegim dedigi icin oylesine etkilesim icin acilmis bir konu oldugunu dusunuyorum.
Akrabası değilse de arkadaşıdır belki, olamaz mıAnlatamadı kendini galiba, tanımadığı, sıradışı bir özelliği olmayan alelade bir kadını neden takip etsin kocam, ne alaka demek istedi. Umutsuzu da yanlış anlamış; kadın, akrabalarımı silmemi istiyor demişti.
Arkadaş olunca tanımış oluyor ama zaten.Akrabası değilse de arkadaşıdır belki, olamaz mıNasıl bir sapıklık bu anlamıyorum.
Ben biseksüelim, o zaman kadın erkek kimseyle iletişim kurmayayım, erkek arkadaşım beni eve kapatsın.
Ha. Tanımadığı kadınlar için mi demiş ki onu? O kısmı anlayamamışım.Arkadaş olunca tanımış oluyor ama zaten.
Kac yasinda? Hani baska şehirdeydi, nisanlisi vardi, bu o mu?Kiskanc biri diyelim
Cok dogru dedinAçıkça. Ben eşimle tanıştığımda konuştuk benzer konuları. İstemediğim,mantığıma uymayan şeyi sen istiyorsun diye yapmam fedakarlık değil dedim. Ben buyum hayatım böyle şeklinde. Ha tabi ortak karar alınması gereken durumlar olur o ayrı. Ama iki gün sonra ayrılırsanız o eş dost akrabanın yüzüne bakmak zor olabilir. Bunun "ama benden daha mı değerliler benim için yapmaz mısın?"ile ilgili değil de öz benliğe ters olduğunu sakince anlatın.