Anlayamadım

Merhaba arkadaşlar bi süredir görüştüğüm biri vardı güzel anlaşıyorduk gelecekle ilgili planlarına hep beni de dahil ediyordu ailesiyle de tanıştırdı yakında evlenmek istediğini söylüyordu neyse bi meşguliyeti yokken bana geç yazıyordu pek aramıyordu bende bundan dert yandım sen sorun çıkarmak için yer arıyorsun dedi konuşmayı kesti 2 hafta sonra ben onu aradım ben seninle gelecek hakkında konuşurken fazla uçmuşum çok sonra konuşmam gerekenleri şimdi konuşmuşum kendimi kaptırmışım dedi o an hiç bi şey diyemedim kapattım yani arkadaşlar benim cidden kafam çok karışık bi şey anlayamadım yani ben ne anlamalıyım ne yapmalıyım
Hiç birsey yapmanıza gerek yok bu konuyu kapatın ve yolunuza devam edin çok da üzülmeyin terbiyesizlik yapmış karşı taraf en ufak sitemi kaldıramayan insandan ne eş olur ne de baba.

Ayrılmaya çalışıyor. Çok ciddi bir ilişki varmış gibi yazmışsınız ama erkeğin kadını ailesiyle tanıştırması çok önemli bir adım değil bence. Benim dayım 3 sevgilisini de bizimle tanıştırdı ama hiçbiriyle evlenmedi mesela 😂 biriyle de beraber yaşadı üstelik. İlla ki evlilik konuşuyorlardı ama olmadı. Bundan sonra lafa değil icraate bakacaksınız. Ciddiyet istiyor ama bunun için ne yapıyor mesela. Sizi ya yeterince sevmiyor ve sıkıldı ya da başta ciddiydi ama şu an dikkatini dağıtan başka biri var.

Bu kadar cabuk her seye nasil inanip ikna oluyorsunuz ben onu anlamiyorum. Adamlar gelecekten bahsedince neredeyse gelinlik bakacaksiniz. Zaten size gec yaziyormus, pek aramiyormus nesine sasirdiniz? Simdi diyeceksiniz ki o zaman bana neden umut verdi. Her laftan, sozden bu kadar umutlanip evlenmek icin dunden razi olursaniz sizi cok uzerler. Hala kafam karisti diyorsunuz.
Bu kez umutlanmak inanmak istemiştim çok hoşlanıyordum ondan 😞

Ayrılmaya çalışıyor. Çok ciddi bir ilişki varmış gibi yazmışsınız ama erkeğin kadını ailesiyle tanıştırması çok önemli bir adım değil bence. Benim dayım 3 sevgilisini de bizimle tanıştırdı ama hiçbiriyle evlenmedi mesela 😂 biriyle de beraber yaşadı üstelik. İlla ki evlilik konuşuyorlardı ama olmadı. Bundan sonra lafa değil icraate bakacaksınız. Ciddiyet istiyor ama bunun için ne yapıyor mesela. Sizi ya yeterince sevmiyor ve sıkıldı ya da başta ciddiydi ama şu an dikkatini dağıtan başka biri var.
Yani bana zamanını harcıyorduk istediğim her vakit konuşabildiğim biriydi sonra işler değişti

Merhaba arkadaşlar bi süredir görüştüğüm biri vardı güzel anlaşıyorduk gelecekle ilgili planlarına hep beni de dahil ediyordu ailesiyle de tanıştırdı yakında evlenmek istediğini söylüyordu neyse bi meşguliyeti yokken bana geç yazıyordu pek aramıyordu bende bundan dert yandım sen sorun çıkarmak için yer arıyorsun dedi konuşmayı kesti 2 hafta sonra ben onu aradım ben seninle gelecek hakkında konuşurken fazla uçmuşum çok sonra konuşmam gerekenleri şimdi konuşmuşum kendimi kaptırmışım dedi o an hiç bi şey diyemedim kapattım yani arkadaşlar benim cidden kafam çok karışık bi şey anlayamadım yani ben ne anlamalıyım ne yapmalıyım
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz demiş.
Abbas filminde Şener Şen in koştuğu GB topuklarına totosuna vurarak kaçıyor.

Senden iyisini buldum ikile yapmış valla evlenmek istiyormuş ne bu en ufak tripte yan ciziyorsun numara yapmış bence

Aileyle tanıştırmak büyük bir şey değil ama toplumda kadınlar erkek arkadaşlarını kafasına göre aileleriyle taniştiramiyor, tanıştırmayi geçtim bir erkek arkadasi olduğundan bile bahsedemeyebiliyor.
O yuzden sanıyorum ki erkegin aileysiyle tanıştırmasini evlilik belirtisi ya da ciddiyet sanıyorsunuz. Ama bazı erkekler o kadar çok kadını ailesiyle tanıştırıyor ki (neredeyse her birlikte oldugunu tanistiran bile var) sasirirdiniz. Kimse erkeğe "bizle tanıştırdın neden evlenmiyorsun" hesabı sormaz çünkü.

Ki bana göre aile tanıştırmak evlilik belirtisi değildir ve bu kadar anlam yüklememek gerekir. Ama bu erkekler sizi bildiğinden bu aile tanistirmalarini çok güzel göz boyama yapıyor. 🙃

Hayal satan adamlardan uzak durun.

Yani bana zamanını harcıyorduk istediğim her vakit konuşabildiğim biriydi sonra işler değişti
Bunlar klasik her ilişkide olması gereken şeyler zaten. Boşverin aramayın bir daha hatta bence dönmek isterse kabul etmeyin çünkü dediğim gibi kafasını karıştıran başka biri olması yüksek ihtimal.

Back
X