Anlayamıyorum bu kadını

very interesting

Çok zorlayıııp, en iyiye yormaya çalışırsam, kız çok saf, eşi beyefendi de sizin eşinize çook değer veriyor. Bu da beyimin arkadaşını iyi ağırlıyabildim mi acaba diye kontrol ediyor.

ne kadar düsüncesiz bir durum direk söyleseymisini keske hamilesin sonucta... bu arada hayirli dogumlar canim

Ayyy misafiri az birakanlarada uyuz oluyorum az sonra biraz sonra...
Esimin halsi super bu konuda gerci gelincegize yaptiriyor da neyse..
İceri giriyoruz sogra kuruluyor

Ben de böyle düşündüm, kadın erkeklere hizmet etmeye programlı demek ki mesela bazı yörelerde erkekler karnını doyurmadan kadınlar yemek yemez ya. Bu da o mantığa uygun bir kadın olabilir...
Tuhaf bir kadın ama ben eşinizde gözü olduğunu düşünmedim.

Kadinda var sorun sanane milletin kocasnn sevdigi yemekten.. Yetmiyormus gibi adamin tepkisini merak ediyor.. Esini fazla onemsiyor..

Ali abi birsey dedi mi memnun kaldimi ne demek yahu
artik kadin is konusu icinmi yoksa safliktan mi yoksa art niyetten mi böyle sacmaladi siz bilirsiniz anca..

Yok artık ya
Hiçbir arkadaşıma msj atıp da neyi sever diye merak etmedim. En fazla ne seversiniz acaba ona göre hazırlık yapıyorum yemediğiniz bişey var mı denir o da karşındaki vejeteryan falandır belki bilmiyorsundur falan. Bunu yapan da 10000 de bir belki vardır.
Bi de sonra dönüt istiyo bak :) ali abi beğenmiş miymiş? Hiç beğenmemiş yaptıkların midesine oturmuş deseydin keşke.

Eğer iş arkadası kadınsa bana normal gıbı geldı,zaten 2 aydır görusulmemıs bıle ve ABİ diyor..

üzüldüm o anki durumunuza.. bizde bir gün misafirliğe gitmiştik.. küçüktüm. saatler geçtiği halde önümüzde hep çay ve bisküvi vardı çok acıkmıştım. hatta babam bile bu kadının kocası geldi de yemek yapmadı diye söylemişti. gitmeye de bırakmıyorlardı oturun da oturun diye.. sonrasında babam lokantaya götürmüştü bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…