Anlayamıyorum bu kadını

Kadın sanki özellikle Ali Abiyi memnun etmek için sizi çağırmış eve.

Ali abin benim yaptığım yemek dışında pek sevmez.özellikle benim yaptıklarımı beğenir deyivereydin.ona neyse.uyuz olurum bu tiplere.mesafe koy

Bence bi sorun yok ya.
Ne esime soylerdim nede kadini bozardim.
Bizdede sorulur edilir erkegin begenip begenmemesi. Erkekler daha nazlim buyutuldugu icin yemeklerde secici olanlari cok.
Niyeti kocanizi elinizden almak olamaz.Oyle olsa eminim size yazmazdi.
Eger ablasi olsaydiniz annesi olsaydiniz derdim bunda bi nyet var diye ama, karisisiniz.

O salak BENİM:) Gerçekten karşıma yemek konusunda maraz erkekler çıktı. Eşim hiç kaşmaz yemeklerime. Ama ' Etli yemek yaptın değil mi' diyen bir misafire tavuk ikram etmek çok zor oluyor. Ama bunu soran bir kadına hiç rastlamadım. O yüzden bende eşlere sorarım; 1- Sizin aile sarımsak yiyor mu?
2-Eşiniz ne yemek sever? Ama yorumları okuyunca kahroldum. Kimsenin kocasında gözüm yok.

valla bizdede çok samımıysek sorulur, ki okadar samımıysek zten biliyoruzdur birde hanımına sorabılır , oda belki.... ne sversiniz, yada hassas oldugnz bır yemek var mı dıye?? kadın da öküz değildir herhalde kocasının sevmediği şeyi ben severim demeyecektir ortahalli yemek yapıp geçilir, mesela kişilern zevkine ozgu , yemege bazı katkılar risktir tanımadgnz ailelere..

ali abin buldugunu yiyecek , cinsmisin

Est. sizinki kesinlikle salaklık değil, ince düşünceli ev sahipliği sizinki :) Kadın, eşe göz koymuş olsa gidip karısına ne yemek sevdiğini mi sorar? azıcık aklı varsa yapmaz bunu diye şeyettim ben. Yani öyle bir durum olsa çok pis gülerim, gel bir de evi temizle derim üstüne.

kadının niyetini bilemem ama bizde akrabalarda ilk eşime sorulur benimde çok yemek ayırt ettiği için oda.arkadaşlarımız arasında da sorulur bu.bilemedim şimdi kısa bir tanışıklık olmuş arkası yemek teklifi sorulması ancak ben o kadından kıl kapmışsam sanırım hoşuma gitmezdi onun haricinde takılmazdım sanırım kibarlık olsun diyede belki memnun kalmış mı demiştir ama bu soruyu sizide sorması gerekir.dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu.sizde hoşlanmadıysanız yavaş yavaş mesafe koyun bence.

Tuhaf cidden ya alenen soruyor bir de hic gozum tutmadi guvenme bence bu kadina

Ben de ali de su yemegi severiz ya da askim ve ben yemek ayirdetmeyiz canim ne zahmet ediyorsun gibi hem nazik hem kapak bir cevap verirdim,sonra da alicigim de ben de cok begendik canim ellerine saglik diye yazardim ben olsa.

Ne demek ya Ali abi ne sever ? Kadina bak sen.. anormal bence

Bazı kadınlar böyle, eve gelen erkeklere aşırı ilgi alaka gösteriyorlar bencede yanlış, farklı anlaşılabiliyor. Tamam yemek konusunu anladıkta, sonradan birdaha Feedback almak ne oluyor

Kızlar ben de arkadaşlarımı eve yemeğe davet ettiğimde eşlerinin ne sevip ne sevmediğini soruyorum. Çünkü eşleri genelde yemek seçiyor. Kötü niyetli olmayabilir kadın.

Kızlar ben de arkadaşlarımı eve yemeğe davet ettiğimde eşlerinin ne sevip ne sevmediğini soruyorum. Çünkü eşleri genelde yemek seçiyor. Kötü niyetli olmayabilir kadın.
sormak kibarlıktır sorulur tabi .
Çok nezaketli bir davranış

normal bir insan olsaydı ne seversiniz diye sorardı yine normal olsaydı mesajda yemekleri beğendinizmi derdi ki sormasa daha iyi olurdu

Bu niyet iyi olabilir ama sonradan mesaj atıp beğendi mi diyede sorar mısınız?
Benim bildiğim bu soru herkese hitaben sorulur..

Sorması güzel aslında yemediği bişey yapmak istememiş bu normal olabilir de,sonradan msj atıp beğendimi demesi garip olmuş tabi

bece çokta kafanıza takmayın. kadının densizliğine verin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…