Kadın sanki özellikle Ali Abiyi memnun etmek için sizi çağırmış eve.Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
O salak BENİM:) Gerçekten karşıma yemek konusunda maraz erkekler çıktı. Eşim hiç kaşmaz yemeklerime. Ama ' Etli yemek yaptın değil mi' diyen bir misafire tavuk ikram etmek çok zor oluyor. Ama bunu soran bir kadına hiç rastlamadım. O yüzden bende eşlere sorarım; 1- Sizin aile sarımsak yiyor mu?Var böyle kadınlar yaSebebini tam bilemiyorum ama amaan biz kadınlar ne olsa yeriz, nerede olsa susup bir şekilde rahat ederiz, önemli olan erkeğin ne düşündüğü diye çarpık bir mantıkları olduğundan normal sanıyorlar yaptıklarını. Yani tutup bundan eşinize yan bakma falan niyeti çıkarılamaz bence, mesajı size yollacak kadar salak olamaz çünkü.
O salak BENİM:) Gerçekten karşıma yemek konusunda maraz erkekler çıktı. Eşim hiç kaşmaz yemeklerime. Ama ' Etli yemek yaptın değil mi' diyen bir misafire tavuk ikram etmek çok zor oluyor. Ama bunu soran bir kadına hiç rastlamadım. O yüzden bende eşlere sorarım; 1- Sizin aile sarımsak yiyor mu?
2-Eşiniz ne yemek sever? Ama yorumları okuyunca kahroldum. Kimsenin kocasında gözüm yok.
Hahahabence ali abiyle o kadının ilişkisi olabilir. ayrılın riske girmeyin .
sormak kibarlıktır sorulur tabi .Kızlar ben de arkadaşlarımı eve yemeğe davet ettiğimde eşlerinin ne sevip ne sevmediğini soruyorum. Çünkü eşleri genelde yemek seçiyor. Kötü niyetli olmayabilir kadın.
normal bir insan olsaydı ne seversiniz diye sorardı yine normal olsaydı mesajda yemekleri beğendinizmi derdi ki sormasa daha iyi olurduKızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
Bu niyet iyi olabilir ama sonradan mesaj atıp beğendi mi diyede sorar mısınız?Kızlar ben de arkadaşlarımı eve yemeğe davet ettiğimde eşlerinin ne sevip ne sevmediğini soruyorum. Çünkü eşleri genelde yemek seçiyor. Kötü niyetli olmayabilir kadın.
iyi yapmışsın arkadaşım karpuz kapuğu düşürmeye gerek yok.Hayır tabiki de söylemedim uyuyan yılanı uyandırmak istemedim tabiri caizse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?