Anlayamıyorum bu kadını

Hayır tabiki de söylemedim uyuyan yılanı uyandırmak istemedim tabiri caizse
uyuyan yılanı uyandırmak
ben bunda bişey görmedim açıkçası kadın ataerkil yapılıdır öyle aklına gelmiştir
eşinize güvenmiyorsunuz herhalde siz :)

eşiniz, o kadının eşinin üstü mü yani müdürü şefi falan gibi? belki o yüzden memnun etmek istemiştir. asılıcak olsa size mesaj atmazdı bence çok saçma.

sende ali abini bilmem ama sen benden güzel bir dayak yiyeceksiin diye mesaj atsaydın keşke

ataerkil yapıda olabilir yaşam standartlarında erkek memnuniyeti birinci sırada olabilir ama hiç bir ahlaka sığmaz ki evine gelen misafirin karısına mesaj çekeceksin kocan hangi yemeği sever hizmetimden memnun kalmış mı diye..sapıklığın alemi yok iyi düşünen bacılarıma sevgilerimle.

bir arkadaşım var benden 5-6 yaş küçük eşide aynı şekilde 5-6 yaş küçük eşinin adı mehmet
mehmet eşağı mehmet yukarı..
bir gün bir sohbet esnasında eee mehmet ne dedi peki? dedim kadın bi bozuldu bi bozuldu,
o an bende bi tırstım :)
sonra mehmet bey demeye başladım ama çocuk hem benden küçük olduğundan hemde beylikle hiç ilgisi olmadığından ağız alışkanlığı edinemedim...
hım şey o ne yaptı peki yada yaa mehmet bey'e söyledin mi diye konuşuyorum ama bir türlü adama bir lakap bulamadım
birde kadın hep eşinden dertli su içsek ucu mehmete dayanıyor,
çocuk bana abla abla diye hitap ediyor ahhh benden büyük olsa mehmet abi değip kurtulacam ama....
uzun lafın kısası bence hemen kıskançlık yapmayın iyice emin olmadan....

Düşüncesiz bir kadın çok önemsiyor sanırım ali abisini...

Ben de ataerkil düşünce diyenlere katılıyorum.Malum yemek erkeğe pişirilir,hizmet erkeğe edilir falan filan...
Yalnız benim anladığım asıl iş arkadaşı bu kadın değil,kocası...
Eğer öyleyse daha çok anlam kazanır.Kadının eşi Alileri yemeğe çağırdım,Ali gelecek,Ali'yi iyi ağırlayalım filan demiş olabilir.Yani önemli olan kocasının asıl misafirini memnun etmektir ona göre.Kadınlar nasılsa her şekilde uyar:)

şu an aklıma birşey gelmiyor ama ÖYLE OKKALI bir laf koyacaksın yerinden kalkamayacak..sana ne elin adamından

-- teşekkür ederiz çok memnun kaldık yakın zamanda bende sizi yemeğe bekliyorum, bu arada xx abi ne yemek sever ona göre yemek hazırlayayım bende-- yaz

Kızlar kadın esimin iş arkadası degil kocasıyla arkadas esim yalniz anlamıssınız

bence sordupu soruda bir tuhaflık olduğunu düşünmüyor. öyle bir şey olsa sana neden sorsunn ki. direk onla muhatap olur. belli ki biraz ata erkek innaçlı kadın. erkeğin memnun olmasının gerektiğini düşünüyor. bence kafanda büyükte kocanada bu konuda bişey söylemme. olmayan şeyleri sokmuş olurusn akıllarına

Abartılacak bir durum yok genelde erkekler yemek seçer kadın bunu düşünmüştür.

Sadece iki sayfa okudum ama öncelik hep erkeklerin memnun edilmesi algısına katılıyorum dayanamadım ben de yazıcam ilk kez eşimle bir yakınlarına gitmiştik akşam oldu yemek vakti yaklaştı ev sahibi bayanla beraber mutfaktayız yardım ediyorum ve 5-6 aylık hamileyim sonra bayan dedi ki "ilk erkekler yesin sonra biz yiyelim hep beraber sığmayız." Ben de "o zaman biz mutfakta yiyelim" dedim yok dedi ben tabi açlıktan kıvranıyorum sonra dedi ki "neyse erkekler namaza gidip gelecekmiş" ben de hemen yiycez diye sevindim bir an ama kısa sürdü. Beklemezsek ayıp olurmuş. ben bir de namaz bekleyecek olmanın hayal kırıklığı ile olsun nolacak biz onlar gelene kadar yiyelim dedim yine yok. Ne dediysem kadını ikna edemedim bir türlü bu kadın hamile bu kadar da yiyelim diyor evime ilk kez gelmiş diye düşünemedi. Sonuç: tansiyonum düştü baygınlık geçirdim. diyeceğim odur ki kimileri için sen misafir bile değilsin varsa yoksa erkekler..

İş arkadaşı hergün yüzyüze bakıyorlar ya daha çok özenmiş Ali abisine bence..

birdaha gitmedin dimi o hanımın evine yuh artık terbiyesizlik olmuş onunki de.

birdaha gitmedin dimi o hanımın evine yuh artık terbiyesizlik olmuş onunki de.
Tabi ki son oldu bir de bana aaa neden söylemedin diyor. Evine ilk kez gelmişim hatta ilk tanışma daha ne diyim siz oturun ben yiyorum mu diycem.

Ben olsam hayatta bir daha görüsmem.surekli bunu yaşamaktansa baştan kestirir atarım.bir daha da yaşamam.gerekirse neden sürekli esimin begenip beğenmediğini sordugunu sorar lafı suratına tokat gibi yapıştırirım.

Bu mesajdan sonra görüşmeyi keserdim. Ali Abin sofradan kalkarken elinize sağlık demişti tekrar bunu neden sorduğunuzu anlayamadım. İyi akşamlar deyip görüşmeyi keserdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…