- 27 Nisan 2012
- 15.822
- 19.053
- 498
uyuyan yılanı uyandırmakHayır tabiki de söylemedim uyuyan yılanı uyandırmak istemedim tabiri caizse
e tamam bizde öyle anladık. Zaten eşinin iş arkadaşı olsa direk ona sorardı neyi sevip neyi sevmediğini.Kızlar kadın esimin iş arkadası degil kocasıyla arkadas esim yalniz anlamıssınız
birdaha gitmedin dimi o hanımın evine yuh artık terbiyesizlik olmuş onunki de.Sadece iki sayfa okudum ama öncelik hep erkeklerin memnun edilmesi algısına katılıyorum dayanamadım ben de yazıcam ilk kez eşimle bir yakınlarına gitmiştik akşam oldu yemek vakti yaklaştı ev sahibi bayanla beraber mutfaktayız yardım ediyorum ve 5-6 aylık hamileyim sonra bayan dedi ki "ilk erkekler yesin sonra biz yiyelim hep beraber sığmayız." Ben de "o zaman biz mutfakta yiyelim" dedim yok dedi ben tabi açlıktan kıvranıyorum sonra dedi ki "neyse erkekler namaza gidip gelecekmiş" ben de hemen yiycez diye sevindim bir an ama kısa sürdü. Beklemezsek ayıp olurmuş. ben bir de namaz bekleyecek olmanın hayal kırıklığı ile olsun nolacak biz onlar gelene kadar yiyelim dedim yine yok. Ne dediysem kadını ikna edemedim bir türlü bu kadın hamile bu kadar da yiyelim diyor evime ilk kez gelmiş diye düşünemedi. Sonuç: tansiyonum düştü baygınlık geçirdim. diyeceğim odur ki kimileri için sen misafir bile değilsin varsa yoksa erkekler..
Tabi ki son oldu bir de bana aaa neden söylemedin diyor. Evine ilk kez gelmişim hatta ilk tanışma daha ne diyim siz oturun ben yiyorum mu diycem.birdaha gitmedin dimi o hanımın evine yuh artık terbiyesizlik olmuş onunki de.
Ben olsam hayatta bir daha görüsmem.surekli bunu yaşamaktansa baştan kestirir atarım.bir daha da yaşamam.gerekirse neden sürekli esimin begenip beğenmediğini sordugunu sorar lafı suratına tokat gibi yapıştırirım.Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?