- 20 Ekim 2009
- 8.230
- 13.285
- 823
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Evlenirsen eltin olacak .Şimdiden kıskançlığa çekememezliğe başlamış işin zor.Bazen ne kadar sıcak davransan da olmayınca olmuyor.Belki ailesinin sana yakınlığını kıskanmıştır.Yada sevgilinin sana olan ilgisini.
Boş ver senin için sevgilin önemli anne babasıda iyi davranmış aslolan onlar.Evi ayrı yolu ayrı olacak
Oooo atı alan Üsküdar ı geçmiş bu ne hız eltiniz olucak kişi kartlarını açık oynamış ama. Bide yüzüne iyi davranıp arkanızdan konuşan versiyonları var çünkü. Birde benden size tavsiye kayınvalide adayınızın şu anki sizden yana konuşmalarına pek aldanmayın saflar her ana değişebilir onun için.
ayy çekeceğin var bu ailedenAnnesiyle bir sorunum yok cunku cok gorusmedik ama annesi kiz milletine yuz verme oglum Diyen biri. ben kizarim mesela mesaj yazmam oglu hatalidir sen yazma der bile bile. Oyle anlatmisti bi iki kere sevgilim.
Bilmiyorumayy çekeceğin var bu aileden
Siz ya konuyu okumadiniz sanirim.Siz niye her paylaşılanı üstünüze alıyorsunuz ki. Ayıca cenaze evi hani olabilir. Bana neden hoşgeldin demediler sorun bu mu? Büyütmeyin bence.
Kendisi benden guzel kiskanmamasi lazim. Beni ovmusler ama yengesinin yaninda degilAyyy çok gülsüm eltiye valla
Demekki evde sei övmüşler, veya seni güzel bulmuşki en baştan tepkili
Annesinin hakkimda dedigi iyi seyleri anlatiyor evet. Yengesinin bazi dediklerinide anlatti sinirlenmis yengesine ,ilerde ezdirme kendini cok zayif olmanada laf edicek susma dedi. Daha anlatmadigi seyler vardir oyle dedigine goreBen sevgilinizin annesiyle sizin aranızda bu kadar laf taşımasına takıldım daha çok. Sizin her dediğinizi annesine, annesinin dediklerini de size anlatıyor
Gayet kötü şeyleri de anlatmış. Kız milletine yüz verme diyen annesi değil miydi? Bu hakkınızda dediği iyi bir şey mi oluyor?Annesinin hakkimda dedigi iyi seyleri anlatiyor evet. Yengesinin bazi dediklerinide anlatti sinirlenmis yengesine ,ilerde ezdirme kendini cok zayif olmanada laf edicek susma dedi. Daha anlatmadigi seyler vardir oyle dedigine gore
Bir gun yengeside ilk sevgili oldugumuz zamanlarda beni yemege cagirmis (yemek yapmaz evde halbuki) . Bende daha sevgilimle birbirimizi yeni taniyoruz diye reddettim. Sevgilim hastaydi bi cay goturucektim ona misafirleri gelmis rahatsiz etmiyim diye vazgectim. Yengesi benden korktu galiba demis. Sevgilimin nisanda dogum gunu vardi aile arasinda evde yengesi ve abisiyle kutluycaklardi. Sevgilim gelmiycegimi biliyodu. Yengesi senin sevgilin neden yok yabani mi diye baslamis yine.sanki ben onlara gece yarisi kutlamalara hep geliyomusum gibi.Aynı durum bende de var maalesef biz tatile gittik 1 hafta başka şehirleri gezdik müstakbel elti sevgilimin annesine hep geziyolar falan demiş kocam beni hiç gezdirmiyor demiş.Bi de faceden yorum attı bize heryere gidin bi bana oturmaya gelmeyin diye. (1 sene oldu çağırdı hala gitmedik ) Ben gidelim dedim ama erkek arkadaşm bilerek götürmüyo sinirini bozcak bi laf eder moralin bozulur diyo abisiyle de arası pek iyi değil zaten... Ben de ısrar etmedim görüşmüyorum bi kere hastaneye ziyaretine gittim sadece. Fazla içli dışlı olmamak en iyisi sanırım yoksa ilerde nişan-evlilikte daha kötü olur gibi geliyor bana
Bu baska bi konudan cikti benim sahsima degildi. Bi hareketimede kotu bisey denmedi. Diger ogullarinada verdikleri akil. Hangi kiz olsa dedikleri sey. Annelerimizin erkek milletine cok guvenme yuz verme demesi gibiGayet kötü şeyleri de anlatmış. Kız milletine yüz verme diyen annesi değil miydi? Bu hakkınızda dediği iyi bir şey mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?