Anlayışsız eşim ve çaresizliğim

Kaç tane hamile ile aynı evde yaşamış eşin. Hamile birine misafirliğe gittiğini saymasin. Oda misafir geliyor diye temizlemistir. Başkası eşinin yanında şikayetlerini anlatacak hali yok

Evleneli 1 sene olacak, başlarda eşime neden böyle şeye heves ettiysem, her sabah kahvaltı hazırlar gönderirim seni dedim.1 2kez anca hazırlanışımdır. Kötü alıştırmışsın. Benim eşimde aşırı aşırı titiz, ben tam tersi dağınıgım. Ama düzenli olmaya çalışıyorum. 2güne bir ev süpürmek falan alışmış adam sana. Çok yüz vermişsiniz. Hamilesin neden kahvaltı hazırlıyorsunuz. 2 peynir çay koyacak. Zaman alan birşey degil. 1 sene de kahvaltıda 1kez falan kızartma yapmışızdır, onu da eşim yapmıştır.
Siz onun annesi degil eşisiniz. Çok tolerans göstermişsiniz. Agırlaşınca ya da bebek dogunca nolacak. Çocuklu ev hep dagınık olur. O zaman daha çok sıkıştıracak sizi

Hamile olup hazırlamayan da var, ben gibiPazar günleri de genelde ya eşim hazırlar ya ben. Ama huyumu biliyor. Dün öglen 1gibi kahvaltı yaptık. Eşim dedi kahvaltı mı kaldı et yapalım. Bende dedim sabah sabah et mi yapılır. Benim eşiminde annesi dört döner etrafında.Çok pohpohlamış. Ben evde pohpohlamıyorum. Ben annesi degilimki onun. Bence konu sahibi eşini alıştırmış.

Kendisi paşa mı ? Padişah mı? Kahvaltı hazırlayanı bulmuş çeşitlerini mi istiyor? Eli ayağı tutan herkes hazırlasın kahvaltısını, haftasonu da kimin canı isterse hazırlar evde.Herkesin hamileliği farklıdır kimi kadın doğurana kadar çalışır kimi kadın dokuz ay yatmak zorunda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…