Anlayışsız eşimin ailesiyle başım belada

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Arkadaşlar merhaba Can'ım çok sıkkın ve kafam çok dolu yeni evliyim ve eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum maddi durumlardan dolayı kaynanam ve kayınbabam aklınıza gelebilecek her şeye karışıyor ve sürekli psikolojik baskı uyguluyorlar bu da beni çok bunalttı eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama böyle de olmaz ne yapacağımı şaşırdım kaynanam çok dediğim dedik her şey onun istediği doğrultuda olsun istiyor bişey söylemek bile çok zor ben mi konuşsam eşim mi konuşsa bilemiyorum lütfen yardım edin...

ayrı eve çıkma şansınız yok mu, bu arada profildeki resim sizseniz dikkat edin. kkda tanıdıklarınız olabilir, aynı evi keşke başta kabul etmeseydin, iki taraf melekte olsa ev üstüne ev olmuyor

KV KP ister aynı evde kalırsın hadi bi nebze anlarım seviyorsundur vs vs. Ama maddi imkanlar yüzünden aynı evde yaşamak bana çok gereksiz geliyor. İki sene daha bekleyip kendinize ait bi evde yaşamayı tercih etseymişsiniz keşke. Ne kadar iyi ve anlayışlı olurlarsa olsunlar belli bi yaşın üstündeki insanlardan bahsediyoruz. Malesef ki kim konuşursa konuşsun ayrı eve çıkmadan çözülmeyecek bi sorun bu

Ayni evde yasamaya devam ettiginiz surece, o cati altinda yasayan herkes soz sahibi olur.. Kendilerin de boyle bi hak gorurler.. Varsin kucuk, eski bi ev olsun.. Ama sadece ikinizin olsun.. Yuva yuva ustune olmaz.. Daha cok basinizi agritirlar...

Ev üstüne ev mi olur neden kabul ediyorsun baştan

Aynı evde olmaya devam ettikçe devam edecektir.
Allah yardımcınız olsun.

Canim yurek mi yedin dicem cok klise olcak:) profil resmi, isimler arti sorunun kv ile ayni evde yasamak... fotonu kaldirmazsan daha farkli sorunlarda cikabilir...

Birinin evinde, onun kurallarıyla yasıyorsanız sesinizi cıkaramazsınız maalesef.

tatlım onun evi onun kuralları üzgünüm ama ille konuşalım diyorsan eşin konuşsun ,sana iyice takarlarsa hayatın zindan olur

Hepiniz haklısınız ama şu andan sonrası önemli olan eşimi seviyorum o da beni seviyor yuvamı dağıtmak asla istemiyorum

Kimin evinde kaliyorsan onun kurallarina uyacaksin.

Ev gecindirmeye gucu yetmeyen biriyle neden evlenilir anlatsana biraz.

Evi ise Nasıl ayıracağız bilmiyorum hem maddiyat hem de ona da karışacaklar şimdi

Evi ise Nasıl ayıracağız bilmiyorum hem maddiyat hem de ona da karışacaklar şimdi
Kardeş kocanın parası mı yok, calısmıyor mu sen calısmıyor musun, bi anlat da bilelim

Ev üstüne ev olmaz ...
KV kp le yaşadığınız surece hep mutsuz olucaksiniz en yakın zamanda o evden ayrilin.

iyi de orası onun evi, 30 yıllık 40 yıllık onun düzeni, sana göre kv değişir mi

birlikte oturmayı neden kabul ettin

bir lokma bir hırka diyemedi isen buna razı olacaksın

gidip asgari ücret iş bulurum kirayı böyle öderiz az eşya ile idare ederim diyememişsen kv yi de çekeceksin

tek yürütme yolu takmamak he deyip geçecek kendi hayatını yaşamaya çalışacaksın

Bende eşimin ailesiyle yaşıyordum eşim okuyordu ben 800 TL maaşla calisiyordum. Bugün dayanamayıp ayrıldık bir tek eşyalarımızla sokakta kaldık ! Ama Allaha sukur şuan durumumuz çok iyi.
Eşiniz çalışıyorsa neden ayrilamiyorsunuz anlayamıyorum....

Yalnış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum
Ayrı eve çıkacak maddi gücünüz yoksa neden para biriktirene kadar beklemediniz de evlendiniz?
Bunu hep merak etmişimdir
Neden kaynana evine gelin gidilir

Hay yaşa
Bunun üstüne ne denirki
Ev lilik yahu adı üstünde ev cilik değilki anne baba görümce kayın oturup oyun oynansın bi erkek hazır değilse ne diye evlenir

Hepiniz haklısınız ama şu andan sonrası önemli olan eşimi seviyorum o da beni seviyor yuvamı dağıtmak asla istemiyorum
Kusura bakma ama sizin bir yuvanız yok kim diyorsa yalan söylemiş. Sen kocanla kv ve kp evinde bir yaşam sürmeye çalışıyorsun onlar izin verdiği müddetçe defolun deseler gidecek yeriniz yok. 25 yaşında istanbul gibi büyük kentte yaşayan bir kadın kendine bunu nasıl reva görür anlamıyorum. Nasıl bir aşktır sevgidir bu ben hiç yaşamadım
Maddiyat sorunsa çalışıp birikim yapmadan şartlarınızı olgunlaştırmadan evlenmeseydiniz aceleniz neydi iki kişi bir ev kuramayacaksanız neyinize güvenip evlendiniz inan hiç anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…