Birinin evinde, onun kurallarıyla yasıyorsanız sesinizi cıkaramazsınız maalesef.Arkadaşlar merhaba Can'ım çok sıkkın ve kafam çok dolu yeni evliyim ve eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum maddi durumlardan dolayı kaynanam ve kayınbabam aklınıza gelebilecek her şeye karışıyor ve sürekli psikolojik baskı uyguluyorlar bu da beni çok bunalttı eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama böyle de olmaz ne yapacağımı şaşırdım kaynanam çok dediğim dedik her şey onun istediği doğrultuda olsun istiyor bişey söylemek bile çok zor ben mi konuşsam eşim mi konuşsa bilemiyorum lütfen yardım edin...
Kardeş kocanın parası mı yok, calısmıyor mu sen calısmıyor musun, bi anlat da bilelimEvi ise Nasıl ayıracağız bilmiyorum hem maddiyat hem de ona da karışacaklar şimdi
Bende eşimin ailesiyle yaşıyordum eşim okuyordu ben 800 TL maaşla calisiyordum. Bugün dayanamayıp ayrıldık bir tek eşyalarımızla sokakta kaldık ! Ama Allaha sukur şuan durumumuz çok iyi.Evi ise Nasıl ayıracağız bilmiyorum hem maddiyat hem de ona da karışacaklar şimdi
Yalnış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum
Ayrı eve çıkacak maddi gücünüz yoksa neden para biriktirene kadar beklemediniz de evlendiniz?
Bunu hep merak etmişimdir
Neden kaynana evine gelin gidilir
Kusura bakma ama sizin bir yuvanız yok kim diyorsa yalan söylemiş. Sen kocanla kv ve kp evinde bir yaşam sürmeye çalışıyorsun onlar izin verdiği müddetçe defolun deseler gidecek yeriniz yok. 25 yaşında istanbul gibi büyük kentte yaşayan bir kadın kendine bunu nasıl reva görür anlamıyorum. Nasıl bir aşktır sevgidir bu ben hiç yaşamadımHepiniz haklısınız ama şu andan sonrası önemli olan eşimi seviyorum o da beni seviyor yuvamı dağıtmak asla istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?