Anlayışsız eşimin ailesiyle başım belada

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinize ailesini sorun gibi yansıtmayın..
direk savunmaya geçecektir.
en iyisi cinselliği kullanmak (fix tavsiyem )
cinsellik yaşamaktan kaçın ailen varken duşa girmeye utanıyorum vs diye diye adamın canına tak ettirin..
mecbur evi ayırır..

)

Ben ayni binada oturdugum halde kafayi yiyorum huzurum yok Allah yardimcin olsun valla

İşte bu yüzden ayrı bir kapının olması çok önemli. Huzur için. Kaynanan o karakterde bir insansa sen onu degistiremezsin. İnsanlar degismez hele belli bir yastan sonra hic olmaz. Ancak idare etmen gerekir.

Ben on günlük gidiyorum aynı sorunları yine yasıyorum :) allah gercekten yardım etsin insanın psikolojisini alt üst ediyorlar yaa herkes kendi işine baksa hersey çözülecek ama yok herseye karısır müdahale ederler begenmezler yaptığın hiçbirseyi oğulları ise gözlerinde bir prens olur şımardıkca şımarır ailesinin gazıyla iyice çekilmez olur kadın için hayat, elinden geleni yap bir göz odada olsa ayrı eve çık kurtulursun demiyorum ama basını dinleyecegin bir evin olur :) allah hepimizin yardımcısı olsun :)

esinizin konusmasi daha dogru olur ,
siz kotu niyetle olmasa da ,verdiginiz bi cevapta *kotu gelin * ilan edilirsiniz ,
esiniz konusunca daha hos gorulur bence

Bn valla cok dua ettim allahima binlerce şükürler olsn evim ayrilcak.bn allaha bırakıyorum nasl biliyrsa oyle ypsn onlri. Daha ne dicen ki ....

Bu arada kac yildr bir oturuyorsunuz
Allah senin de yardımcın olsun bizim daha yıl olmadı Can'ım şimdiden böyle dün aileme teyzemlere falan anlattım onlar da gerekirse gelir hadlerini bildiririz dediler

En onemlisi ayri eve cikmaniz. Ayrica bu sadece kayinvalidenize ozel bir durum olmamali. Sizde dedigim dedik bir insan olabilirsiniz
Normalde öyleyim ama ben büyüklerime karşı saygısızlık yapmam zaten öyle bi durum olsa kaynanam susmaz ona

Allah senin de yardımcın olsun bizim daha yıl olmadı Can'ım şimdiden böyle dün aileme teyzemlere falan anlattım onlar da gerekirse gelir hadlerini bildiririz dediler
Amin cnm ya iyi yapmissn eşin görmüyormu bunlari yda sn sylemiyrmusn... Bnm eşim yanmda olmasydi bn bi dakka durmazdm onlarn yanında herseyi göze alırdım yani

Amin cnm ya iyi yapmissn eşin görmüyormu bunlari yda sn sylemiyrmusn... Bnm eşim yanmda olmasydi bn bi dakka durmazdm onlarn yanında herseyi göze alırdım yani
Görüyor ama konuşmuyor ben arkandayım sen bana iyi ol onları boş ver diyor böyle bişey olur mu nereye kadar laf söz çekeceğim ben böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…