Valla helal olsun kasaba minnet edecegime kendimden keserimBende eşimin ailesiyle yaşıyordum eşim okuyordu ben 800 TL maaşla calisiyordum. Bugün dayanamayıp ayrıldık bir tek eşyalarımızla sokakta kaldık ! Ama Allaha sukur şuan durumumuz çok iyi.
Eşiniz çalışıyorsa neden ayrilamiyorsunuz anlayamıyorum....
kocan henüz anne babasından göbek bağını koparamayanlardan mı ? ne demek ona da karışırlar ? ben yuvamı kuruyorum ,daha fazla da size yük olmuyorum diyemiyor mu kocan ? ailen ne diyor sahi bu duruma ?Evi ise Nasıl ayıracağız bilmiyorum hem maddiyat hem de ona da karışacaklar şimdi
Aynen o evde duracagima sokakta yatariz dedik çıktık Allaha sukur komşular sahip çıktı ev falan kiralık iyi kötü az az eşya aldık evinizi dduzduk 1 yıl sonra eşim mezun oldu zaten Allaha sukur herşeyi sıfırdan borçsuz dizdik.Valla helal olsun kasaba minnet edecegime kendimden keserim
Bu arada o miniklerini de öperim benim kızıma benziyorlar tekirler
Eşim çalışıyor ama borç çok eşya falan gözümde değil araba borcu var bide ailesi üzerinde aşırı baskı kuruyorBende eşimin ailesiyle yaşıyordum eşim okuyordu ben 800 TL maaşla calisiyordum. Bugün dayanamayıp ayrıldık bir tek eşyalarımızla sokakta kaldık ! Ama Allaha sukur şuan durumumuz çok iyi.
Eşiniz çalışıyorsa neden ayrilamiyorsunuz anlayamıyorum....
Ne arabası? Araba sizin mi yoksa kp niz mi ?Eşim çalışıyor ama borç çok eşya falan gözümde değil araba borcu var bide ailesi üzerinde aşırı baskı kuruyor
Evin tek oğlu gerisini sen anla kuzu işte ailem de rahatsız bu durumdan konuşulması lazım artık çok bunaldımkocan henüz anne babasından göbek bağını koparamayanlardan mı ? ne demek ona da karışırlar ? ben yuvamı kuruyorum ,daha fazla da size yük olmuyorum diyemiyor mu kocan ? ailen ne diyor sahi bu duruma ?
eh be yavrum ,ailesinin baskısını gördün ,buna rağmen evlendin ,bi de evlerine yerleştin ,daha bi evin bile yok araba aldın .. e biz şimdi sana nasıl yardım edelim ?Eşim çalışıyor ama borç çok eşya falan gözümde değil araba borcu var bide ailesi üzerinde aşırı baskı kuruyor
Eşimin üzerine de kayın pederin ama eşim ödüyor ben istemiyorum anahtarı da versin onlara umrumda bile değil dayısına söyledik bugün o bile aynısını düşünüyorNe arabası? Araba sizin mi yoksa kp niz mi ?
Baskı demissiniz eşimin ailesi o kizdan ayrılmassan annen baban yok dediler eşim beni hiç birakmadi. Bak smdi ailesiyle de çok sıkı fiki olsakta konuşuyoruz . hrsey esimde bitiyorEşim çalışıyor ama borç çok eşya falan gözümde değil araba borcu var bide ailesi üzerinde aşırı baskı kuruyor
Kredimi çekildi?Eşimin üzerine de kayın pederin ama eşim ödüyor ben istemiyorum anahtarı da versin onlara umrumda bile değil dayısına söyledik bugün o bile aynısını düşünüyor
Evet banka krediliKredimi çekildi?
Sizide ayrıca kutluyorum. O evde mutlu degilsiniz, aynı zamanda kredi çekip kp araba aliyorsunuz valla bilmiyorum bunlar olup biterken aklınız nerdeydi?Evet banka kredili
Aynen öyle yapmışlar kp ne araba alıp kredisinide eşi cekmisAraba borcu derken? Bu durumdayken ev tutmak yerine araba almamıştırsınız umarım.
yavrum konu sahibine sormamışlardır bile .. belli ki aile gelenekçi ,baba çekeceksin krediyi demiş ve oğul da çekmiş .. dikkat ettiysen konu sahibi eşimin üzerine araba ,eşim ödüyor ama kayınbabama ait diyor .. ben çok üzüldüm bu kıza yaaa normalde çok tepki veririm aklınız nerdeydi bu heriflerle evlenirken falan diyeAraba borcu derken? Bu durumdayken ev tutmak yerine araba almamıştırsınız umarım.
Açıkçası son Zaman'larda çok değiştiler odamıza gidiyoruz içerden bizi arıyorlar gelin ne yapıyorsunuz orada diye saat gecenin 12 si ya eşim işe giderken sarılıyor ayıp büyük var diyor kıskanıyorım demiyor da ben her işi yapıyorum bi şeyimi eksik etmiyorum yok çok uyuyorsun yok ben ne kadar geç yatsam da erken kalkıyorum sen başkasın ben başkayım anne diyorum herkes onun çizelgesinden gitsin istiyorSizide ayrıca kutluyorum. O evde mutlu degilsiniz, aynı zamanda kredi çekip kp araba aliyorsunuz valla bilmiyorum bunlar olup biterken aklınız nerdeydi?
Bende Askim derdim KV bugün dediki yatak odasını andırıyor o laf birdaha o lafı söylemeAçıkçası son Zaman'larda çok değiştiler odamıza gidiyoruz içerden bizi arıyorlar gelin ne yapıyorsunuz orada diye saat gecenin 12 si ya eşim işe giderken sarılıyor ayıp büyük var diyor kıskanıyorım demiyor da ben her işi yapıyorum bi şeyimi eksik etmiyorum yok çok uyuyorsun yok ben ne kadar geç yatsam da erken kalkıyorum sen başkasın ben başkayım anne diyorum herkes onun çizelgesinden gitsin istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?