Anlayışsız eşimin ailesiyle başım belada

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla helal olsun kasaba minnet edecegime kendimden keserim
Bu arada o miniklerini de öperim benim kızıma benziyorlar tekirler

Yani birlikte oturup da çok iyi anlaşıyoruz diyeni duymadım siz sonuçta yabancısınız birbirinize bi kan bağı yok anlaşmamanız çok normal orası o kadının evi olduğu için de söz sahibi benim diyo Allah sana kendi evinin hanımı olmayı nasip etsin

Evi ise Nasıl ayıracağız bilmiyorum hem maddiyat hem de ona da karışacaklar şimdi
kocan henüz anne babasından göbek bağını koparamayanlardan mı ? ne demek ona da karışırlar ? ben yuvamı kuruyorum ,daha fazla da size yük olmuyorum diyemiyor mu kocan ? ailen ne diyor sahi bu duruma ?

Valla helal olsun kasaba minnet edecegime kendimden keserim
Bu arada o miniklerini de öperim benim kızıma benziyorlar tekirler
Aynen o evde duracagima sokakta yatariz dedik çıktık Allaha sukur komşular sahip çıktı ev falan kiralık iyi kötü az az eşya aldık evinizi dduzduk 1 yıl sonra eşim mezun oldu zaten Allaha sukur herşeyi sıfırdan borçsuz dizdik.
Oğlusum şuan yanimdaydi senin için minciklayarak optum sende benim için op kizcemi:)

Eşim çalışıyor ama borç çok eşya falan gözümde değil araba borcu var bide ailesi üzerinde aşırı baskı kuruyor

Eşim çalışıyor ama borç çok eşya falan gözümde değil araba borcu var bide ailesi üzerinde aşırı baskı kuruyor
Ne arabası? Araba sizin mi yoksa kp niz mi ?

kocan henüz anne babasından göbek bağını koparamayanlardan mı ? ne demek ona da karışırlar ? ben yuvamı kuruyorum ,daha fazla da size yük olmuyorum diyemiyor mu kocan ? ailen ne diyor sahi bu duruma ?
Evin tek oğlu gerisini sen anla kuzu işte ailem de rahatsız bu durumdan konuşulması lazım artık çok bunaldım

eh be yavrum ,ailesinin baskısını gördün ,buna rağmen evlendin ,bi de evlerine yerleştin ,daha bi evin bile yok araba aldın .. e biz şimdi sana nasıl yardım edelim ?

Ne arabası? Araba sizin mi yoksa kp niz mi ?
Eşimin üzerine de kayın pederin ama eşim ödüyor ben istemiyorum anahtarı da versin onlara umrumda bile değil dayısına söyledik bugün o bile aynısını düşünüyor

Baskı demissiniz eşimin ailesi o kizdan ayrılmassan annen baban yok dediler eşim beni hiç birakmadi. Bak smdi ailesiyle de çok sıkı fiki olsakta konuşuyoruz . hrsey esimde bitiyor

Eşimin üzerine de kayın pederin ama eşim ödüyor ben istemiyorum anahtarı da versin onlara umrumda bile değil dayısına söyledik bugün o bile aynısını düşünüyor
Kredimi çekildi?

tatlım bu durumu ailen çözer ancak ,eşini al karşına konuş ama ailesini çekiştirerek değil,yuvamızın dağılmasından korkuyorum şeklinde ..ailen üç beş yardım etsin ,eşin de dik dursun ailesine karşı .. sana çok kızıyorum da kıyamam zaten üzgünsün bıkkınsın ..

Araba borcu derken? Bu durumdayken ev tutmak yerine araba almamıştırsınız umarım.

Evet banka kredili
Sizide ayrıca kutluyorum. O evde mutlu degilsiniz, aynı zamanda kredi çekip kp araba aliyorsunuz valla bilmiyorum bunlar olup biterken aklınız nerdeydi?

Araba borcu derken? Bu durumdayken ev tutmak yerine araba almamıştırsınız umarım.
yavrum konu sahibine sormamışlardır bile .. belli ki aile gelenekçi ,baba çekeceksin krediyi demiş ve oğul da çekmiş .. dikkat ettiysen konu sahibi eşimin üzerine araba ,eşim ödüyor ama kayınbabama ait diyor .. ben çok üzüldüm bu kıza yaaa normalde çok tepki veririm aklınız nerdeydi bu heriflerle evlenirken falan diye

Sizide ayrıca kutluyorum. O evde mutlu degilsiniz, aynı zamanda kredi çekip kp araba aliyorsunuz valla bilmiyorum bunlar olup biterken aklınız nerdeydi?
Açıkçası son Zaman'larda çok değiştiler odamıza gidiyoruz içerden bizi arıyorlar gelin ne yapıyorsunuz orada diye saat gecenin 12 si ya eşim işe giderken sarılıyor ayıp büyük var diyor kıskanıyorım demiyor da ben her işi yapıyorum bi şeyimi eksik etmiyorum yok çok uyuyorsun yok ben ne kadar geç yatsam da erken kalkıyorum sen başkasın ben başkayım anne diyorum herkes onun çizelgesinden gitsin istiyor

Bende Askim derdim KV bugün dediki yatak odasını andırıyor o laf birdaha o lafı söyleme gicikligina değilmi yanında kocacimmmm Askim sevgilim birtanrmm diyorum ters ters bakiyorama tabi ben ayrı evde yaşıyorum sakin sen giciklik yapma sen cekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…