Anlayışsız eşimin ailesiyle başım belada

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Can'lar araba kayın pederin borçta ona ait ama her ay eşim ödüyor zaten kayın peder arabayı kullanmayı bile bilmiyor yani anahtarı versek bizlik bi durum yok he yine rahat vermezler ama kapım ayrı düzenim ayrı olur

kuzum kocan da bitiyor iş ,kocan onlar ne yapıyorsunuz dediğinde yatak odasında ne yapılır diyemediği sürece siz ne o evden çıkarsınız , ne de senin yüzün güler

Kuzu hastahane randevusu alıyoruz bunu da biliyor pc başındayız yani uyurken bile iZin akacağız oturuyorsak hep beraber oturacağız öyle şeyleri sevmiyorum ben diyor çingav çıkartmayın bana diyor resmen

Kuzu hastahane randevusu alıyoruz bunu da biliyor pc başındayız yani uyurken bile iZin akacağız oturuyorsak hep beraber oturacağız öyle şeyleri sevmiyorum ben diyor çingav çıkartmayın bana diyor resmen
sen de cıngar çıkarsan şiddete başvururlar mı ?

kuzum kocan da bitiyor iş ,kocan onlar ne yapıyorsunuz dediğinde yatak odasında ne yapılır diyemediği sürece siz ne o evden çıkarsınız , ne de senin yüzün güler
Aynen Can'ım haklısın konuşacağım bu şekil olmaz he öyle değilse ev tutana kadar kendi ailemin evinde kalacağım ya da o iç güvey gelecek madem öyle benim ailem asla öyle bişey yapmaz ona

Biliirim 1 yıl çektim canım umarım sende en yakın zamanda kurtulursun

Bence sözden ağırı yoktur kuzu yüz yüze bakacaksak kırmamak en güzeli
ama yavrum sen sustukça tepene binerler ,biraz sesini çıkarsan hani ne bileyim istemem açıkcası sana zarar vermelerini.. sen dediğin gibi ailenin yanında dur bi süre ,zaten seviyorsa duramaz eşin bulur bi çaresini .. allah yardmcın olsun yavrum ne diyim dua ederiz biz senin için en fazla keşke elimizden daha fazlası gelse

Biliirim 1 yıl çektim canım umarım sende en yakın zamanda kurtulursun
Bide diyor ki aman çocuk falan yapmayın ya ben kafayı yicem ona mı soracağız biz her şeyi hadi kaza ara oldu benim kocam tabiki de olacak he şimdi Zaman'ı değil ama Zaman'ını ona mı soracağım

Ben çıkarırsam bayağı bi tepki veririm açıkçası çünkü bende normalde sinirli biriyim tutuyorum kendimi patlarsam bayağı bi kötü olur

Bide diyor ki aman çocuk falan yapmayın ya ben kafayı yicem ona mı soracağız biz her şeyi hadi kaza ara oldu benim kocam tabiki de olacak he şimdi Zaman'ı değil ama Zaman'ını ona mı soracağım
Bizede öyle dediler iyikide inat yapıp bebek yapmamisim diyorum.
Simdidde yapin diye tuturuyolar bende diyorum vakti zamanı gelince yapcaz deyip gecistriyoruz

Canim o cati altinda zaten cocuk yapabilirseniz mucize olur sanirim...
Cocuk yapma kararina olumlu bakiyorsaniz mantikli bence...
Yasli insanlar bebek sesine tahammul edemeyebilirler...
Boylelikle kolaylikla evlerinizi ayirabilirsiniz ...

Aile ortamını tahmin edebiliyorum. Ben bir yerde oturmayı kabul eden gelin adaylarının yanında gelinle oturma merakı olan aile büyüklerini de çözemiyorum.

Aile ortamını tahmin edebiliyorum. Ben bir yerde oturmayı kabul eden gelin adaylarının yanında gelinle oturma merakı olan aile büyüklerini de çözemiyorum.
sapkınlık derecesinde evlada bağımlılık, evlat ve gelin üzerinden ego tatmini vs vs .. sebepler bunlar

Canim o cati altinda zaten cocuk yapabilirseniz mucize olur sanirim...
Cocuk yapma kararina olumlu bakiyorsaniz mantikli bence...
Yasli insanlar bebek sesine tahammul edemeyebilirler...
Boylelikle kolaylikla evlerinizi ayirabilirsiniz ...
Şu an çocuk yapmayı asla düşünmüyorum çünkü bu sorunların içine bi çocuk gelirse işler daha karışır bide sinir stres bi gebelik geçirmem ben ve Bebek için kesinlikle riskli olur

Sizide ayrıca kutluyorum. O evde mutlu degilsiniz, aynı zamanda kredi çekip kp araba aliyorsunuz valla bilmiyorum bunlar olup biterken aklınız nerdeydi?

Konu sahibinin araba alınırken verdiği tepkiyi bilmiyorum ama keşke sert biçimde karşı çıkıp o krediye verilen parayla ev tutsaymışlar.

Zamanında kendi yaşadıkları sıkıntıları yaşatmaya yeminli insan modelleri sanırım
ben sapkın buluyorum daha çok yaa, daha az evvel bu konu hakkında yazıyordum ,dikkat edin yalnız kalmalarına tahammül edemiyorlar ,çocuk yapmalarını istemiyorlar ,hani mümkünse cinsel aktivite sıfır olsun .. bunu geleneksellik kisvesi altında yapıyorlar ama inanın bana çok ensest dürtüler bunlar ,evlada aşık resmen anne ,kopamıyor,en küçük bi emarede de tıpkı aşık bir kadın gibi hayatı zindan etmekte sakınca görmüyor

Konu sahibinin araba alınırken verdiği tepkiyi bilmiyorum ama keşke sert biçimde karşı çıkıp o krediye verilen parayla ev tutsaymışlar.
Araba zaten bizim değil kayın pederin yani ödemesek bizlik bi durum yok artık anahtarı vereceğiz çıkacağız gözüm de yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…