Anlayissiz insanlar

Hibenzey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
73
69
8
38
Merhaba arkadaslar daha oncede konu acmistim esimin tarafiyla cok yakin oturuyoruz . Oglumu 10 gun once sunnet ettirdik doktoru eve cagirdik korona var die hastaneye goturmek istemedik ve kimseyide cagirmadik. Yaptircagimizi soylemistik ama tarihini falan soylenedik. Sunnet sonrasi haber verdij ve esimin ailesi bize cok bozuuldi. Neden onlari cagirmamisiz (20 kisi oluyorlar) onlarda evde oluo gormek istermisler die ve bi gecmis olsun bike demediler. Boyke bir kirginliga kizginliga anlam veremedim

Son düzenleme:
Bu cehalet beni öldürecek virüs var ya insanlar neden anlayışsız davranıyor ben de gebeyim ve sürekli misafir geliyor henüz çok yeni kimseye söylemedik hamile olduğumu bugün görümcem aradı haftasını iki çocuğuyla gelip bende kalacakmış üstelik çok ağrım olduğunu biliyor

Bizde 5 gün önce aynı şekilde evde yaptrdk.. kaynvalidemle aynı binada oturuyoruz o çok muhanat bende bakamam diye eltimi çağırdım çünkü çok soğuk kanlı yardmcı oldu bana. gelenler sadece bu kadardı. Kendi annemi babamı bile çağırmadım aynı şehirde olmamıza rağmen sadece sünnet edeceğimizi söyledim.. kimse de ziyarete gelmedi. Ki gelmelerini de istemiyorim zaten.. Merak eden aradı veya yazdı.. Gelinmemesi daha iyi takılmayın bence..

Gelme deyin

Virüs var gelme

En fazla küser

korona var die hastaneye goturmek istemedik ve kimseyide cagirmadik.
oyle bozuldularki ne gecmis oldun dediler ne cocugu ziyarete geldiler. Hadi bize bozukdunuz cocugudami merak etmediniz.
Zaten sünnet organizasyonlarını tamamen saçma buluyorum ama, en başında corona var diye çağırmayıp sonrada gelmiyorlar diye üzülüyorsunuz. E zaten gelmelerini istemiyormuşsunuz niye üzülüyorsunuz ki?

kendinizle o kadar çelişiyosunuz ki hangi birini yazıyım bilemedim pipi kesme törenini de şu kadar kutsal ve önemli görmeyi bırakın ya da kızlarınız regl olduğunda da aynı töreni yapın
Birde o var.
Oğlum iki aylıkken sünnet oldu bitti gitti.
Annem bir kere geldi sadece.
Günlerce gelinecek birşey de yok ortada.

Hem korona var diyorsunuz hem gelmediler diye bozuluyorsunuz ne alaka ki?
Tam bunu diycektim gelmesinler diye çağırmadık diyip gelmeyincede bozulunuyor ama anne baba sürekli gidip gelmiş neresinden tutsan elde kalıyor. Hastanede yapmışsın daha nıye mıllet gelip gitsin şu virüs ortamında

Niye gelmemelerine bozuluyorsunuz ki...

Bu durumda onlar da çağırmamanıza bozulmakta haklılar...

İç dünyanızda tezatliklar var, farkında mısınız

Koronadan dolayı çağırmadım diyorsunuz, korona bitti mi ki gelmelerini bekliyorsunuz

Gerçekten neyi nasıl yazayım bilmiyorum
İnsanlar sonrasında gelebileceklerse neden öncesinde gelmelerini engellediniz. Haber dahi vermediniz hatta.
Korona var diye eve gidiş geliş olmasın istiyorsanız ki bu konuda sizi haklı bulurum kendi ailenizin sonrasında gelmesini niye iyi bir şey yapmışlar gibi anlattınız ?

Virüs var diye hastaneye gitmiyorsunuz, kimseye haber vermiyorsunuz ama sizin anne babanız virüs yokmuş gibi hergün gitti geldi... İlginçmiş.
Biz bir anda kalabalik eve dolussun istemedik mesafemizi koruma ihtimali sifir olucakti hic gorusmeyen insanlar degiliz. Ben oglumla tek bas edemedim cokta agladim ne yapicagimi bilemedim zorlu bir surecti annem yardimci olmak icin geldi. Yani onlar gibo seyretmek icon degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…