• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsız insanlara karşı tavrınız nasıl olur

Neden istenmesin istemezlerse canlarının çektiğini nasıl anlayacak insanlar? Amcaları yahu çocuğun?
Çoçuk görmüş zaten isteme mevzusu yok ki ortada görmüş o kadar sonra da annesine söylemiş evet amcaları lakin ama adam vermemiş sonuçta çoçuğun gördüğü halde

Valla benim bile canim çekse çoluğu çocuğu toplarım aşağıya inerim alt tarafı 1 tabak kanat koftedir ne olacak herseyi cok buyutuyorlar
Valla benim bile canim çekse çoluğu çocuğu toplarım aşağıya inerim alt tarafı 1 tabak kanat koftedir ne olacak herseyi cok buyutuyorlar
Bu Sizin düşünceniz ben sizi düşüncenize çok saygı duyuyorum siz de benim düşünceme saygı duyun

Şunu anladım ben
Benim çocuğuma bunu yaptılar ya bende burunlarının dibinde bir mangal yakayım koku onlara gitsin bende vermeyeyim
İntikam alayım
:KK53:
Hayır hanımefendi öyle bir şey değil Herkes Kafasına buyruk yaşayabiliyorsa Ben de yaşayabilirim diye düşünüyorum Bugüne kadar hep öyle bir insan olmak istemişimdir ama işte vicdan çok farklı bir mertebe çok şükür rabbim de bana öyle vicdansızlığı nasip etmedi

Çoçuk görmüş zaten isteme mevzusu yok ki ortada görmüş o kadar sonra da annesine söylemiş evet amcaları lakin ama adam vermemiş sonuçta çoçuğun gördüğü halde
Ben öyle anlamadım. Çocuğu görmediler bence. 7 kat yabancı olsa çocuk yanlarına geldiyse verilir.

Kesinlikle öyle gidip istesem Tabii ki verirler ama ben istemem onlar akıl etsin ya bunlar çok rahat ya da ben saçmalıyorum

Çocuk amcanın yanına gitmiş de kovalamışlar mı yoksa evin penceresinden balkonundan görmüş de anası içeri mi sokmuş?

Kesinlikle öyle gidip istesem Tabii ki verirler ama ben istemem onlar akıl etsin ya bunlar çok rahat ya da ben saçmalıyorum
Çocuğum günlerce canı çekip et sayıklayacağına amcasına gönderir isterim.
Ne saçma bir tavır sizinki.
Yabancı değil amcası.
Amca düşünememiş olabilir, siz biliyorsunuz çocuğun istediğini istemeniz gerekirdi.
Amcasına karşı da gurur yapmanız cidden saçma.

YA BENCE GORMEMISLERDIR YA GORSELER VERIRLER YUH YANI AMCASI ELINE BI TAVUK PARCASI SIKISTIRMAYACAKMI ALLAH'IM BU KADAR KOTU BIR MILLET OLAMAYIZ YAAA
BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM BENCE AMCA BEY GÖRMEDİ ADAMIN GUNAHINI ALMAYIN

YA BENCE GORMEMISLERDIR YA GORSELER VERIRLER YUH YANI AMCASI ELINE BI TAVUK PARCASI SIKISTIRMAYACAKMI ALLAH'IM BU KADAR KOTU BIR MILLET OLAMAYIZ YAAA
BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM BENCE AMCA BEY GÖRMEDİ ADAMIN GUNAHINI ALMAYIN
Tamam görmedi diyelim yaz günü camlar açık ama koku gittiğini de biliyor bu evde küçücük olduğunu da biliyor bunu akıllı demeyecek yaşta değiller yani 47 48 yaşlarında insanlar

Siz resmen sorun arıyorsunuz. Adamlar düşüncesizlik etmiş, akıllarına gelmemiş: aile apartmanının bahçesinde herkese bir kaç parça göndermeleri münasip bunda herkes hemfikirdir. Ama yedi kat el gibi gurur yapıp kurulacak bir şey de yok. Ben olsam evde kendi etimden varsa hazır mangal yakılmışken beraber yiyelim der inerim. Hazır yakılmış mangalda kendi götürdüğüm etten de onların etinden de oğluma yediririm. Et yoksa sucuk alırım yanıma inerim yine yediririm.
Çocuğa işkence çektirmenin anlamı yok yani.
Neyin gururu bir de aile içinde.

Hayır hanımefendi öyle bir şey değil Herkes Kafasına buyruk yaşayabiliyorsa Ben de yaşayabilirim diye düşünüyorum Bugüne kadar hep öyle bir insan olmak istemişimdir ama işte vicdan çok farklı bir mertebe çok şükür rabbim de bana öyle vicdansızlığı nasip etmedi
Öyle olsanız hoşunuza gitmeyen bir durumu siz yapmazsınız
Hep beraber mangal partisi yapmayacağınıza göre gidin bir mesire alanına yapın pikniğinizi neynizi
Hadi yemeyin bizi size yapılanı sizde onlara yapmak istiyorsunuz
Çocuğa yapılanı doğru bulmuyorum ama sizin niyetinizi doğru bulmadım

Tamam o gün geçti gitti. Neden ertesi gün çocuğa et pişirmediniz? Benim bahçeli evim olsun canım istediği zaman yakarım mangalımı herkes yakıyorsa. Neden çocuğu 2 haftadır ağlatıyorsunuz? Ertesi gün öğlen pişirseydin mangalını etini neyse sonra eşin geldiğinde çocuk istedi yaptım derdin.

Demek istediğim şey tam da bu. Yaşınız küçük. Her olayda eşinizin iznine tabisiniz. Ben vaktim varsa çocuğu o akşam kebapçıya götürürdüm mesela. Ama sülaleden izin çıkmayınca pikniğe bile yalnız gidemiyorsunuz.

Back
X