• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsız insanlara karşı tavrınız nasıl olur

normal gün olsa netse de kurban bayramı zaten herkes ete doyuyor.
Kurban kesmediğinizi varsayıyorum hani illa et getireen olmuştur ailelere bayramlaşmaya da mı gitmediniz oralarda da yapılır mangal.
En olmadı köy yeri yakıver ocağı at korun üstüne pişer yani küçüçük çocuğu millete triplencem diye niye üzüyorsun.
Amcaları da mangal yaparken eşiniz nerdeydi ailece yapılmıyor muydu bu

Aile binasında mangal yakalıyorsa ikram edilmeli bana göre.
Onlar nezaketsizlik etmişler ama sizin bayramdan beri çocuğun canı çekti muhabbeti yapmanız manasız. Alırsınız biraz at evde pişirirsiniz yani.
Onlara nispet olsun diye bende yapıp çağırmayacağım diye düşünmeye de gerek yok.

Ben direkt başlığa yanit vereyim,karşımdaki anlayışsız ise ne anlatmaya uğraşırım ne de anlamasını beklerim.Madem ki çocuğumun canı çekmiş ya kendim pişiririm ya götürür bir yerde yediririm.Ne Minnet ederim ne de böyle kafa yorarım.

Siz aileden haz etmediğiniz ve o an orada bulunmak istemediğiniz için çocuk inmek istemesine rağmen inmediğinize ve indirmediğinize eminim. Davet mi beklediniz beraber inseydiniz.
Bir de iki konudur tutturmuşsunuz yok misilleme yapayım yok ders vereyim yok bilmem ne, saççççma sapan şeyler, nispet yapmayı düşüneceğinize çocuğunuza canının istediğini yedirin.

Bahçede mangal yapıp intikam almak istiyorsunuz ama gelip sizinle oturmaya kalkarlarsa çok sinir olursunuz. Küçük kaynınıza haber vermek zorunda değilsiniz. Eşiniz bunu anlamıyorsa yapacak bir şey tüm apartmanı beslemek yerine bir kişiyi beslersiniz.

Kendi kardesim bile olsa bense istemeye cekinirdim sanırım bilmiyorum ama bu kadar uzun süre çocuğu niye mangal diye sayıklatınız onu anlamadım. Ben olsam onlar mangal yaparken çıkıp evden gider çocuğuma bir şeyler yedirirdim.

Mümkünse o bahçede bir faaliyet yapmayın.Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Piknik alanına gittttt misler gibi ye iç kimseyi de peşine takma. Çocuğa yapılan asla kabul edilebilir birşey değil. Eminim eşinde kızmıştır, sana birşey deyip daha da alevlenme diye susmuştur.

Back
X