Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heves etmiş demek kılıf uydurmak bi nevi. Heves edecek başka şey mi kalmadı şu 3 çocuklu haliyle de karaca tabak istiyor benim anlamadığım kısım bu.
Herşeyin olur, nerelere saçayım bu parayı da mutlu olayım dersin o zaman al bir sürü boy boy tabak.
Bu durumda tek derdin komşunun tabağı olması.. Bilmiyorum yani

Şükür ki benim gibi düşünen biri varmış. Kadının evlendiği yaş, kaç çocuğu olduğu hakkında falan nasıl bu kadar acımasız konuşulabiliyor okuyunca pes dedim. Kadını üzmekten başka hiçbir işe yaramıyor çoğu yorum.

Her turlu korunup yine de Rabbım in cocuk verdıgı insanlara cok imreniyorum.

Az bacak dıkmedım duvara hep o gunlerı anarım.
Keske her turlu korunsaydım bende, belki sımdı bir evladım olmustu.

Hanımefendi katılıyorum ancak şöyle bir gerçek var madem aile kötü önünde örmek var daha iyi bir erkek seç ki ben çoğu insanın bu tarz demelerine inanmıyorum zira kocaya koşanların ilk bahanesi ailem tü kaka hep aynı cümle sonra ne oluyor aıle çıkıyor dedikleriyle alakası yok Benim annem 20 yaşında nişanlandı evlendi dedem erken yaşta vefat etmiş ananem tek başına çocuklarını büyütmüş. Annem de köyde inek tarla çalışmış. Evlendi zorluklar yaşadılar tek maaş üç çocuk ve biri engelli onun ayrı eğitimi masrafları vs benim annem babamın verdiği paralarla kendine bır şey alacağına ya bize aldı ya kenara attı. Hee öyle paralar değil ekmek parasından bir lira iki lira kadın beş senede 40 bin lira para biriktirdi altına yatırdı. Ben üniversitede ilk sene servis parası kitap parası yemek parası derken babam zorlanmasın diye harçlıklarımı biriktirdim her gün 50 kuruşa kraker alıp okulda yedim. Şu an babamın burda ve yurt dışında şirketi var yeni ev aldık iki araba aldık yani demem o ki her şeye bahane sürmeyin öyle armut piş ağzıma düş olmuyor

Kendimi sorgulamama vesile oldunuz. Çalış demekle hata etmişim. Mantıklı yorum yapayım.
O kadar çocukla ne çalışabilirsin, ne de geçinebilirsin. Tabağı çanağı da takmayacaksın şu durumunda.

Youtube kanalının ismini yazdımı? Merak ettim bakıcam videolarına :)
İfşaya gitmeyelim ama , özelden yazsin yazacaksa kayinvalidesiyle yasiyorlarmis, evleri yeni aýırmislar,çok rahat kv bakabilirdi yani cocuklara tabi calismak isteseydi

Eee kendinde söylüyorsun yetmiyor bi maaş çocuklara gidiyor. Çalış demeleri normal değil mi ? Eve giren tek maaşla 3 çocuk iki yetişkin geçinsin mi ki zor yoksa çocukların geleceğini ihtiyaçlarını mı düşünsünler? Burda çalış diyenlerin çoğu evde çalış el işi vs bir sürü şey yapılıyor çoğu kadın masraflarını karşılamak eve ufakta olsa katkı bulunmak için çabalıyor. E o zaman ben durmadan doğurayım adamda para yok marka isteyeyim ekmeğe pepe diyim. Yaşlı insanlar bile pazarda dedelerde dahil örgü yapıp satıyor. Çoğu kişinin tuzu kuru yok onların var kolay demek lafları bana o kadar absürt geliyor ki insanlar köpek gibi çalışıyor yapıyor

4 yıllık evlilik 3 çocuksa muhtemelen emzikli çocuğu var hala. Bu durumda bırakın eve iş almasını ev işlerini yapsa onun için kar. Tencereye tavaya heves etmeyi bırak daha önemli dertlerin var diyenlere katılıyorum,onun dışında çalış kazan sen de al kocana muhtaç olma demek benim mantığıma sığmıyor

Valla benim de sadece tek bir kişi çalışsın alsın her şey tek kişiden beklensin mantığıma sığmıyor. Size söylemiyorum bunu bu tarz düşüncedeki insanlara diyorum. Bu arada çalışanların sadece yetişkin çocukları yok tanıdığım bir çok kadın bebekli olmasına rağmen boncuk işliyor.

Korunma dediği geri çekilmedir. Ya da eşi erkek çocuk diye baskı yapıyordur denemedelerdir. Tüm korunma yöntemlerini kullanırken insan 4 yılda 3 çocuk doğurmaz

Bebekli kadınlar da tabi iş yapabilir ama bir değil üç bebek var,en büyük çocuğu en fazla 3 yasında olmalı. Şu saate kadar hala yemek yapamadım en büyük 5 yaşında benim. Geçinebiliyorsa şükredip tencere tava derdine düşülmemeli,en fazla para biriktirmeye çalışabilir ufak ufak. Ben de armut piş ağzıma düş diyenlerden olmadım 18 yaşımdan beri çalışıyorum, tencerelerimi de kendim aldım ama bunu konu sahibine övünerek anlatınca(yorumlarda övünenler için) bişey değişmez,ailesi çalışmasına izin vermemiş, benim ailem de zorla çalıştırırdı mesela. Herşey konuşulanlar kadar kolay olmuyor. Ben de yorumlara dayalı söylüyorum sadece, size karşı değil.iyi günler

helal kiz sana ne iyi yapmissin valla evlenmekle. deli misin ayol bi de okul okumayla ugrascaksin. dogur dur nolcak millet sana ozensin sen karacaya ozenecegine

bu arada karaca nedir diye baktim sonra gittim mutfaga baktim benim de karaca tabagim yokmus hic. ama gerci daha evli degilim herhalde karaca yeni gelin design falandir. komsuya da teessuf ederim gozune sokar gibi KOSKOCA KARACA MARKA tabak vermis.

konu sahibi, bana göre çocuk yaşta evlenip hayatı yaşayamamışsın, ailen yüzünden bunları yaşamışsın keşke olmasaymış ama keşkelerle geçmiyor hayat.daha küçücüksün hevesin var eşyaya olabilir. o yaşlarda benimde kıyafet hevesim vardı, öğrenci burslarımla kıt kanaat almaya çalışırdım.
şunu kabul et eşinin maaşı istediğin şeyleri almak için yeterli değil. istanbul şartlarında 3 çocukla yine iyi geçinebiliyorsunuz. heves ediyorsun ama adamın gücü yok, bunun için huzurunuzu bozma. korunduğum halde 3 çocuk oldu demişsin demekki doğru bir yöntemle korunmamışsın. bir doktora veya aile hekimliğindeki ebelere danışıp gerçekten işine yarayacak bir doğum kontrol yöntemi bul. daha fazla çocukla geçinemezsiniz, yaşın genç ilerde eşinin işleri gelişir illa yapıcam dersen o zaman yaparsın.
okutmadılar beni yazmışsın ama iyi-kötü liseyi bitirmişsin, burada seni ciddiye alıp yorum yapan insanlara saygından olsada düzgün yazmak için uğraşmalısın. kelimeleri düzgün yazmak, basit bir cümle kurmak o kadar imkansız değil. lütfen dikkat et, yazdıklarını anlamak gerçekten güç ve üslubun çok kötü.

sakın işe girip çalışmaya kalkma he , bak konu sahibi ne diyo çalışsın da çalışan kadınların başına ne olaylar geliyomuş onlar mı gelsin, namussuz oluyolarmış çalışan kadınlar.otur evinde zaten 18'inde kocaya kaçmamışsın yemek de yapamayıp kıskanıyosun evde kaldın diye ,ytub kanalın da yoktur senin, futbol takımı kuracak kadar çocuk yapmalıydın şu ana kadar yaptın mı?yoook.Allah bilir okul okumuşsundur bi de...

Ona belki faydası olmaz ama bi genç kız okur ve ibret alır en azından ayrıca kim ne yorum yapiyor kime ne ya duygu sömürüsünden de gına geldi

Bir insanın anadilini yazması bu kadar zor olmamalı. İlkokulu bitirmek yeterli düzgün yazı yazmak için, hatta ona bile gerek yok

Peki şunu merak ediyorum yarın eşiniz gidicem diyip çekse kapıyı gitse ne yapacaksınız? Meslek yok, eğitim yok, iş tecrübesi yok nasıl hayatta kalmayı planlıyorsunuz? Daha kötüsü olsa eşiniz size git dese hadi baba evine gittiniz ama anne baba ömrünün bir sınırı var babanız izin vermiyor çalışmanıza yine. Evde oturup babam para versin ben de çocuğuma vereyim diye mi bekleyeceksiniz? Kimse sizin zararınız için konuşmuyor. Şu gencecik yaşınızda kendinizi eve kapatıp kocanızın hayatını yaşıyorsunuz ve bunu marifet görüyorsunuz ya Allah kocanızı başınızdan eksik etmesin o olmasa hayatını devam ettiremezsiniz çünkü

Uffff yaa ne kadar çok özendiğimi anlamış. 29 yaşında evlendim ben. İki senedir bir tane bile doğuramadım. Sen 29una gelince kim bilir daha kaç çocuk yapacaksın. Ben bir tane doğurana kadar sen takımı kurarsın yaaa. Nasıl kıskanıyorum. Offff..

eşinin gitmesine bile gerek yok ki yarına sağ çıkıcak mıyız garantisi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…