Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocan sana ev icin uc bes harclık veriyordur. At kenara.Marketlerin indirim günlerinde tencere tava satıliyor.Al bi saglam tencere.Karaca pahali bi magaza.Herkes ayagini yorganina göre uzatacak.Burda bunca sayfa ,calisma ,dogum kontrol ,3 cocuk vs.hicbiryere varmamiş.Madem 3 cocugun var ,her konuda pratik olmaya bak.Bana harclik ver de ,ordan caresine bak.

Tercüme ediyorum
İyi konuşuyorum artık. Artiste ben diyorum tek başına değilim bu dünyada. Anne babam işe gitmeyeceksin dediklerinde ben gideceğim deyip dik başlışık mı yapsaydım ya da evlendim eşim dışarısı güvenli değil it kopuk dolu ben bize yeterim dediğinde hayır çalışacağım deseydim evimde huzursuzluk mu yaratsaydım
Boşanma sayısının artma nedeni belli oldu sizler gibi gidicem diyip gidenlermiş.
cingozrecai teşekkürler

Arkadasim kimse durup dururken yorum yapip yargilamadı, calis tavsiyesine calisan kadin ahlaksizdir imasiyla yanit verince geldi o cevaplar ayrica ben de soyledim evet tencerelerimi calistim kendim aldim, 15 yildir gururla kullaniyorum, alabilecek durumda olmama ragmen degistirmiyorum,bu övunmekse de ovunuyorum anasini satiyim, bu kadar da duyar beni bayar açıkcasim, kadin bize ahlaksiz diyor siz verdiğimiz akillara gonul koymuşsunuz, anlamadim ben tepkinizi

Boşanma sayısının artma nedeni belli oldu sizler gibi gidicem diyip gidenlermiş.

ytub kanalim yok ama acicam hem de abone olanlara karaca tabak cekilisi yapicam beklerim okul mevzusunu acma yaptik bi hata iste

Herkes tek tek mesai saatlerini yazacak buraya. En çok çalışan en namussuzdur. İlk taşı en az çalışan atsın.
İşsizim ben altı ayı geçti. Heyoooo... Ama bir saniye..su zamana kadarki namussuzlugum sayılıyor mu? Ayyyy kız ben orta okuldayken bile yaz tatillerinde çalışmıştım.

Her türlü nasıl korundun bi anlatta burda ki çocuğu olmayan arkadaslara da bi yararı olur belki

İşsizim ben altı ayı geçti. Heyoooo... Ama bir saniye..su zamana kadarki namussuzlugum sayılıyor mu? Ayyyy kız ben orta okuldayken bile yaz tatillerinde çalışmıştım.

Onlar sayılmaz artık eski kasnaklar elek oldu Ben de işsizim iş bulamıyorum ne zamandır. Allahım diyorum ki niye iş bulamıyorum meğer namussuz olmadığım içinmiş. Mecbur şırfıntılık yapıcam artık başka çarem kalmadı

Ayyy kanımızda var bizim kız Ben de kpssye çalışıyorum artık resmen şırfıntılık yapmak için sınava girecem.

3 çocukla bir de yaşları bu kadar küçükken zaten çalışmanız zor olur. Evde huzur varsa tabak çanağın çok da bir önemi yok, sonuçta hepsi aynı görevi görüyor.
Diğer yorumunuza gelince inanın kimse sizin bu halinize özenmez. Kadınlar isterlerse çalışır, isterlerse de daha geç çocuk sahibi olur. Asıl sizin bu kendi ayakları üzerinde duran kadınlara özenmeniz lazım, çünkü onlar ne istediklerini çok iyi biliyorlar.

Ayyy kanımızda var bizim kız Ben de kpssye çalışıyorum artık resmen şırfıntılık yapmak için sınava girecem.
KŞSS Bütün maharetlerini sergilemen lazım sınavda. Artık kırmızı gecelik mi giyersin, leoparlı tayt mı giyersin orasını bilemem. Ben vücut çorabı giyeceğim sınava giderken

Profildeki kendisi mi acaba bi üzüldüm gencecik daha olan olmuş ama heves ediyor demekki. Evden bişeyler yapıp kendine harçlık çıkar al başka yolu yok madem

Ama anca evinden yaparsın

Komşuda az değil.hayatta karaca tabağımla komşuya bişey götürmem kırar mirar
Ya sorma ilk düşündüğüm şey oydu gerçekten sevdiğim takımları bozmam neme lazım belki tabak kırılır belki geri gelmez diye öyle çok sevdiğim tabakla disari birşeyler vermem ahhaah güldüğüme bakmayın gerçekten ama, bu komşu dışarıya karaca veriyorsa evde kim bilir daha neler var ohooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…