Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk 10 yıl yeni evli vasfı bitmiyor, bilmiyor musunuz

anne baban 'anne baba' olarak hayatinda yer etmiyorlar. sen bana tencere tava almadilar. kocam laf söz söylüyor diye üzülüyorsun. 22 yasinda uc cocuklu derdin neydi bacim ya.

huzur saglik yerinde olsun esya olur. kocanin maasi iyi mi?

bir de buraya yazarken telefon mesaji yazar gibi yazma. arada virgul koy nokta koy. harfleri yutma.

SeniAntebin insanın nasıl olduğunu biliyorsun.. Para Harcatmazlar kadına.... Ne edicinnn parayı derler
Benim enişte de antepli seni gayet iyi anlıyorum

Yanlış düşünce annenin babanın değil eşinin suçu. Bak ben evlenirken 54 koli çeyizim vardi ve çelik, granit, teflon, desenli ve hepsi takimli oldugu icin her birinde en az 6 tane vardı. Inanir misin omrumun sonuna kadar kullanabilecegim kadar fazlasiyla var. Ve esimin bunlari gorunce bana dedigi tek kelime ne oldu biliyomusun ? Ne gerek vardi. (Biz bir olucaktik hic almasaydin keske herseyimizi kendimiz alabilirdik keşke ailene bu kadar yüklemeseydin) Allahım hamd olsun, doğru seçim önemli! Yani demem o ki sorun ailende değil 'eşinde'! O 6 tabağı bardağı alamaya da bilirlerdi. Eşin eksikse ve durumu varsa almalı, ama durumu yoksa sende zorlama sabret derim. Tencere mutluluk vermez emin ol. Azicik aşım kaygısız başım. Bir bakmissin 2 odali evde yasadigin mutlulugu 7 odali genis evde yasayamiyosun. Bazen olana şükretmek gerek.

15 yaşında babamı kaybettim ailemle öyle büyük sorunlar yaşadım ki tramvalarımı hala atlatamıyorum. Tramvaylarla yaşamayı onların beni yıpratmaması için çabalamayı öğreniyorum. Annemin kardeşlerimin zulmüne (üniden 21 yaşında mezun oldum) o günden itibaren 5 yıl katlandım bu süre zarfında önüme evlenebileceğim birçok insan çıktı ama hep ölçtüm tarttım yağmurdan kaçıp doluya tutulmamak için. Kalsam daha da kalırdım ama asla evliliği kurtuluş yapmazdım. Eşimle 26 yaşımda severek evlendim. İyi ki bekledim de ne idiyü belirsiz bir insanla hayatımı heba etmedim diyorum. 2 yıl oldu. Benden 4 yaş küçük 3 çocuk annesi. Ben o yaşta burs da kesildi ben çalışayım da paramı biriktirip yurt dışına gideyim hayalleri kuruyordum. Allah yardımcın olsun. Hayat pişman etmesin. Oku..

Son düzenleme:
Erkenden evlenmeyin arkadaşlar. Evlilik de koca da kaçmıyo. Sonra böyle herşey kursağınızda kalır.
Haklisin erken evlenmek ıyi değil ama yaşadığınız baba evi size zindan ediliyorsa bi lokma ekmek kursakta bırakılıp şiddet varsa evleniosun kaçmak için benim kocam çok iyi melek gibi ama alması gereken bi şeyi söylediğimde baban larin göreviydi demesi çok koydu bna parayı yoksa kısmaz bna yoksa baba evinde rahat batılptaevlenmedim erkenden

Sen hiç 3 çocuk yapmış gibi durmuyorsun valla....1, 2 ve 3 yaşında olmaları lazım...Senin bu arada gözünü açamazsın bırak başkasına özenmeyi...

Ama zaten bn en iyisini istemiorumki git kralını getir demiorum tencere var 4 tane hep kulpları kopmuş görüp oda ne şekil pisirdimi ona rağmen normal bi tencere seti istedim baban larin göreviydi alalardı dedi

Sen hiç 3 çocuk yapmış gibi durmuyorsun valla....1, 2 ve 3 yaşında olmaları lazım...Senin bu arada gözünü açamazsın bırak başkasına özenmeyi...
Nedemek istiosun zaten 3 çocuğum var biri 3 diğeri iki diğeri iki aylık başkasına özenmek derken

Kaçarak mı evlendin. Kaçacaksa kimseden birşey bekleme.

Canım madi durumumuz orta eşim böyle mutfak eşyası denizimi denildimi fuzuli görüo liseyi okudum 3 çocuğu niye yaptin dersen her türlü korundum yinede rabbim verdi aldiramaduimda napim yani olacak olan olmuo bi şekilde iş dersen eşim izin vermio bn bakarım karıma dio ama netice bu

İyi enerji buluosun diorum tabaga canağa özenmeye
Sen bnim ne yasadimi bilmeden nasıl böyle özenip dersin bnim mutfağının ne şekilde oldunu görsen dersin ihtiyacmi ozentimi die yazıklar olsun size utanın bu yazdiginiza

Sizin tencere tabaktan daha önemli sorunlarınız var. Mesela 22 yaş 3 çocuk gibi. Kusura bakmayınız erken evlenip böyle üst üste çocuk yapanları anlamıyorum.

Anlayan anlio cnm boş yapma yorumunu kendine sakla eşim izin vermio çalışmama bekarkende babam izin vermedi neyi anlamiosun kendimimi satım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…