- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Bizde her akşam zaten 2 paket alınır mutlaka ama inanın ben bile fırlayıp almadım Luppo. O abi artık nasıl bagimliysa Luppoya. Bence Luppo reklam yüzü yapmalı ,maaşa bağlamalı hattaO gun bugundur bizde luppo yer olduk evde
İlk 10 yıl yeni evli vasfı bitmiyor, bilmiyor musunuz4 yılldır evlisiniz 3 çocuğunuz var ama hala yeni evliyim mi diyorsunuz? Allah aşkına biri bana açıklasın bu evlilik ne zaman yeni olmaktan çıkıyor?
Arada da bir noktalama işareti kullanın. Ne yazdığını anlamakta zorlanıyoruz böyle.
Ek olarak keşke çalışıp kendi paranızla ne eksiğiniz varsa alsaydınız. Ortada bir şey yokken kendi kendinize dert edinip kendi kendinize mesele çıkartıp kendi kendinize ağlıyorsunuz
Her gün iki paket luppoyu nasıl yiyorsunuz, kaç kişi yiyorsunuzBizde her akşam zaten 2 paket alınır mutlaka ama inanın ben bile fırlayıp almadım Luppo. O abi artık nasıl bagimliysa Luppoya. Bence Luppo reklam yüzü yapmalı ,maaşa bağlamalı hatta
Hahahah aynen hala guluyorum o abiye yazik yaBizde her akşam zaten 2 paket alınır mutlaka ama inanın ben bile fırlayıp almadım Luppo. O abi artık nasıl bagimliysa Luppoya. Bence Luppo reklam yüzü yapmalı ,maaşa bağlamalı hatta
Ben 1 paketi yiyorum kızımla oğlumda 1 paketi paylaşıyor. Luppoma dokundurmam sadece bana aittir 1 paketHer gün iki paket luppoyu nasıl yiyorsunuz, kaç kişi yiyorsunuz
Haklisin erken evlenmek ıyi değil ama yaşadığınız baba evi size zindan ediliyorsa bi lokma ekmek kursakta bırakılıp şiddet varsa evleniosun kaçmak için benim kocam çok iyi melek gibi ama alması gereken bi şeyi söylediğimde baban larin göreviydi demesi çok koydu bna parayı yoksa kısmaz bna yoksa baba evinde rahat batılptaevlenmedim erkendenErkenden evlenmeyin arkadaşlar. Evlilik de koca da kaçmıyo. Sonra böyle herşey kursağınızda kalır.
Ama zaten bn en iyisini istemiorumki git kralını getir demiorum tencere var 4 tane hep kulpları kopmuş görüp oda ne şekil pisirdimi ona rağmen normal bi tencere seti istedim baban larin göreviydi alalardı dediZaten belli zor şartlarda evlenmişsiniz. 4 yıllık evliliğe 3 çocuk sığdırmışsınız. Tencere, tabak takımım yok diye dertleniyorsunuz. Zamanla olur. Neden kendi kendinize dert ediyorsunuz.Sağlığınız,huzurunuz yerindeyse, eşiniz size ve çocuklarınıza elinden geldiği kadar iyi bakıyorsa, böyle şeyleri kendinize sıkıntı yapmayın.
En iyi takımda olsa kırılıyor, çiziliyor, eskiyor bir şekilde.
Kadınız ya işte. İnsan evinde eşyanın illa bir güzeli, iyisi olsun istiyor.
Gerçekten kendinizi boşuna üzüyorsunuz.
Nedemek istiosun zaten 3 çocuğum var biri 3 diğeri iki diğeri iki aylık başkasına özenmek derkenSen hiç 3 çocuk yapmış gibi durmuyorsun valla....1, 2 ve 3 yaşında olmaları lazım...Senin bu arada gözünü açamazsın bırak başkasına özenmeyi...
Nedemek istiosun zaten 3 çocuğum var biri 3 diğeri iki diğeri iki aylık başkasına özenmek derken
Kaçarak mı evlendin. Kaçacaksa kimseden birşey bekleme.Arkadaşlar bn anne babamla bazı şiddet hor görme ve ilgisizlikten evlendigimdenberi konusmuorum onlarda can ciğer aralıklar di zaten ölsem haberleri olmucak o dnli gelelim konuya 4 yillik evliyim 3 kizim var 22 yaaindayim hersey iki gun once eve komsumun getirdigi pastayla basladi cocular uydu cay pasta yerken tabak guzeldi markasina baktim karacanindi dedim marka tabağıda dedim normal yeni evliler dedi eşim bnde takım hic biy alınmadı gündelik 6 'li kase 6 'li tabak bardak çatal bi de kaynanamınevinde kaç yıllık kullandığı kazanları bna verdi ten tun dedim bnde yeni evliyim bnim neden yok dedim yeni alalım dedim tencerelerimin kulpları kopmuş yemek yaparken ellerim yanio dedim bu başladı baban larin göreviydi alalardı bn almam takı içinde yemek pisirmicek hale gelene kadar dedi alma ozanda dedim yeni eve taşındık 1 hafta oldu dio 4 yıldır diorum 1 arıda oturuyorum genişe çıkalım sigmiok die daha yeni cıktı bi kadınla evi taşıdım hic isteğin bitio sürekli şunu al bunu al tövbe ihtiyacından fazlasını hic istemedim allah bilio ama hep dir dir eden fazlasını isteyen bitiymişim bn bnde ağladım dedim kendim için ne istiorum bn dedim bi tencere ya dedim konusmuorum normalde çok şakacı eğlenceli espirili biriyim üç gündür üzüntüden hem konusmuorum hemde dargınım aileme bna nie anne baba görevlerini yapmadılar beni milletin diline düşürdüler biseyi yok die alalardı anan baban die
Canım madi durumumuz orta eşim böyle mutfak eşyası denizimi denildimi fuzuli görüo liseyi okudum 3 çocuğu niye yaptin dersen her türlü korundum yinede rabbim verdi aldiramaduimda napim yani olacak olan olmuo bi şekilde iş dersen eşim izin vermio bn bakarım karıma dio ama netice buMaddi durumunuz nasıl? Borç vs var mı bu kadar tepki gösterdi ... 4 yıllık evlisiniz birlikte olduğunuzu bir evin çatısı altında olduğunuzu anlayamamış herhalde imkanı varsa evin eksiği gediği alınır . Sanki bilmiyormuş sonradan öğrenmiş gibi anne baban alsaydı demekte çok saçma olan olmuş seni bu sekilde kabullendi elinde yoksa durumumuz iyi olunca alırız falan diyebilir ... evlenmek için yaşınız çok genç 22 yaşta bile olgunluklar göremiyorum birde çocuk aceleniz neydi ?
Cocuk icin Bekleseydiniz 2 3 yıl gencecik bir kadınsın eğer zoruna gidiyorsa ki gitmiştir herkesin gider adamın dediği imkanların izin veriyorsa ise gir evine iş al veren yerler gale alma bile canin tencere mı istiyor tabak mı istiyor al paranla daha genceciksin lise vs okudun mu bilmiyorum aklın varsa oku kolunda altın bileziğin olsun ailen vs de arkanda drmuyorsa bunun ilerisini de düşün
Sen bnim ne yasadimi bilmeden nasıl böyle özenip dersin bnim mutfağının ne şekilde oldunu görsen dersin ihtiyacmi ozentimi die yazıklar olsun size utanın bu yazdiginizaİyi enerji buluosun diorum tabaga canağa özenmeye
Anlayan anlio cnm boş yapma yorumunu kendine sakla eşim izin vermio çalışmama bekarkende babam izin vermedi neyi anlamiosun kendimimi satım.4 yılldır evlisiniz 3 çocuğunuz var ama hala yeni evliyim mi diyorsunuz? Allah aşkına biri bana açıklasın bu evlilik ne zaman yeni olmaktan çıkıyor?
Arada da bir noktalama işareti kullanın. Ne yazdığını anlamakta zorlanıyoruz böyle.
Ek olarak keşke çalışıp kendi paranızla ne eksiğiniz varsa alsaydınız. Ortada bir şey yokken kendi kendinize dert edinip kendi kendinize mesele çıkartıp kendi kendinize ağlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?