- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Evet çocuk söz konusu ise belli bir yaşta ise istediği kadar parçalayabilir kendini alır cevabı oturur aşağı asla taviz vermemMaalesef bazı insanlar bencil... yapacak birşey yok gibi laftan da anlamazlar ricadan da...
Sizin uslubunuz yanlış, siz dediniz ki (komşum isterse kendini yırtsın) bu anlayışsızlık ve sagısızlık...
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor herkes saygı çerçevesinde davranmalı ok iyi günler.
Görmemişin oğlu olmuş..tutmuş.. kopartmışEvet çocuk söz konusu ise belli bir yaşta ise istediği kadar parçalayabilir kendini alır cevabı oturur aşağı asla taviz vermem
Çocuğum evinde oynayamayacaksa şehir şartlarında sokağa çıkamıyorlar doğru düzgün çocuğumu kısıtlayamam tabiki oynayacak zıplayacak zincire vuramazsınız çocuk bu sabahın köründe alt komşumun çpcuğu okula giderken çığlık çığlığa bizi uyandırıyor hasta olduğumuzda oluyor işe gideceğimiz zamanda uyanıyıruz erkenden ama çocuk yani ağzına tıpa mı tıpasın kadın bir kere bile ağzımı açıp laf etmedim büyüdükçe azaldı zaten kadını neden strese sokayım madem yüz yüze bakıyoruz evde parti yapmadıkları sürece herşeyi idare ederim ettim de aynı anlayışı karşı taraftan da beklerim çoookk basit yaniAma öyle şey olmaz kiİnsanlar işe gidiyor,çocukları okula gidiyor,hastası olan var, sıkıntısı olan var,çocuklar idare edilir ama anne babalar umursamaz davranamaz,bizler kocaman insanlarız
Aynı şeyden bahsediyoruz,sadece anlayışsız insanların var olduğundan bahsediyorumÇocuğum evinde oynayamayacaksa şehir şartlarında sokağa çıkamıyorlar doğru düzgün çocuğumu kısıtlayamam tabiki oynayacak zıplayacak zincire vuramazsınız çocuk bu sabahın köründe alt komşumun çpcuğu okula giderken çığlık çığlığa bizi uyandırıyor hasta olduğumuzda oluyor işe gideceğimiz zamanda uyanıyıruz erkenden ama çocuk yani ağzına tıpa mı tıpasın kadın bir kere bile ağzımı açıp laf etmedim büyüdükçe azaldı zaten kadını neden strese sokayım madem yüz yüze bakıyoruz evde parti yapmadıkları sürece herşeyi idare ederim ettim de aynı anlayışı karşı taraftan da beklerim çoookk basit yani
Aynı şeyden bahsediyoruz,sadece anlayışsız insanların var olduğundan bahsediyorum
Ah evet, terbiye vermek zor geliyor.Görmemişin oğlu olmuş..tutmuş.. kopartmış
Tabi ses yapmama oynamama terbiyesi verelim çocuklarımıza oturup kıpırdamasınlar hatta koltuğa oturtup bağlayalım yeterki komşular çocuk sesinden rahatsız olmasın mağazallahAh evet, terbiye vermek zor geliyor.
İnsanlar çok tuhaflaşmış...
Size katılıyorum.
Tabi ses yapmama oynamama terbiyesi verelim çocuklarımıza oturup kıpırdamasınlar hatta koltuğa oturtup bağlayalım yeterki komşular çocuk sesinden rahatsız olmasın mağazallah
Tamam.. anlaşıldı kadın tüp bebekle bebek olunca tabi... tartışmaya gerek yokmuş keske daha önce baksaymışım konu geçmişine.Tabi ses yapmama oynamama terbiyesi verelim çocuklarımıza oturup kıpırdamasınlar hatta koltuğa oturtup bağlayalım yeterki komşular çocuk sesinden rahatsız olmasın mağazallah
Olmadığını kim söyledi?Umarım sizin çocuklarınızdan dah azgın çocukları olan komşularınız olur da biraz empati yapmayı öğrenirsiniz. Bunun kıpırdamamakla alakası yok ama sizin bahsettiğiniz gibi evde maç yapılması görmemişlik ve terbiyesizlik.
Hasta olduğunuzda, çocuklarınız hasta olduğunda tepenizde maç yapılsın da görün. Kesin gidip çığlık çığlığa bağırırsınız komşuya. Çünkü hep siz haklısınız belli ki.
siz hangi dünyada yaşıyorsunuz,aynı bu şartları taşıyıp tepki alan biri olduğunuz kesin.pike silkme olayına bende karşıyım ama ses var diye oklava ile vurmak nedir ya. hayvanmı kışkışlıyorsun bu büyük saygısızlık. çıkarsın kapıya uyarırsın kişinin makul bir gerekçesi varsa anlayışlı olmak gerekir yöneticeye gitmek nedir ya. apartmanda yaşamayı bilmiyorsa kendine mustakil bir ev alsın. çıt çıkmıycak idye birşey olabilir mi ki birde bebek bu sustan anlayacakmıymış. bir daha kapınıza gelirse sizi bu şekilde rahatsız ettiği için siz sikayetçi olun ondan... insanların huzrunu bozmak neymiş anlasın.
Bu nedemek oluyor şimdi?? Umarım sizinde tüp bebek ile olur bu bel altı çalışmanıza pişman olursunuz.Tamam.. anlaşıldı kadın tüp bebekle bebek olunca tabi... tartışmaya gerek yokmuş keske daha önce baksaymışım konu geçmişine.
Tamam.. anlaşıldı kadın tüp bebekle bebek olunca tabi... tartışmaya gerek yokmuş keske daha önce baksaymışım konu geçmişine.
Valla sizin yaptığınız mı görgüsüzlük,komşunuzun yaptığı mı tartışılır.Görgüsüzlük diz boyu.
Bu nedemek oluyor şimdi?? Umarım sizinde tüp bebek ile olur bu bel altı çalışmanıza pişman olursunuz.
Belati bir durum yok insanlar sizin görgüsüz olduğunuzu düşünüyor. Buna bende dahilim. Bunun nedenine bakmak için profilinde gezdim. Zorla elde edilen her şey çok kıymetlidir. Bu da sizin neden basket oynamak istediğinizin göstergesi.Bu nedemek oluyor şimdi?? Umarım sizinde tüp bebek ile olur bu bel altı çalışmanıza pişman olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?