- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Maalesef insanlar empati kurma yeteneğinden yoksun. 2 çocuğa akşama kadar ne kadar sessiz olun denenebilir, ve seni ne kadar dinleyip ankar
2 küçük çocuğu olanlar benim yazdığımı anlayacaklardır.Burada empati kurması gereken kişi rahatsız eden taraf olmalıdır..
"Evet sesimiz çok oluyor,rahatsız olabilir komşum haklı" diyerek mesela..
2 küçük çocuğu olanlar benim yazdığımı anlayacaklardır.
Niye damdana pis muamelesi yapiyorsun ki :)
Yasaksa yasaktir insanlar bu durumu yasamamak icin sitelerden ev aliyorlar aslinda.Yoksa mahalle arasinda bir apartmanda kimse yasak diye birsey dinlemez.
Size tavsiyem balkonunuza yada kuvetinizde silkeleyin battaniyenizi.
İnşallah. AminO halde şöyle diyeyim, umarım hiçbir zaman apartmanda üst katımda 2 küçük çocuğu ve 2 küçük çocuğum var bahanesinin arkasına saklanarak rahat davranan, benden anlayış ve empati bekleyen kimse olmaz...
Camdan balkondan bişeyler silkelemek ne kadar ilkel bir davranış
Valla alt komşum istediği kadar yurtınabilir çocuk bu tabiki ses yapacak en üst kattan ev alsaydı madem çok hassastı bu konularda
Cam açık yada kapalı silkeleyemezsin...Hop sakin ol arkadaşım! Keyfimin kahyasımısın acaba ? YaZdığımı doğru düzgün okumadan sırf muhalefet olmaya yorum yaZmışsın, orda belirtmişim balkona gelmediği sürece diye, herkes fikrini belirtir ama bu kadar öfkeyle cvp verilmez strese girersin canına yazık :)
2 çocuk var diye evi yıkın o zaman...2 küçük çocuğu olanlar benim yazdığımı anlayacaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?