- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
ah kuzum kiyamam ben onaTasindim kuzucum yaaa..tesekkur ederim.evet toplumda yasamayi ogrenmeliler ama ayni saygiyi gorememek sinir bozucu.buyuk kizim dedi mesela anne ben sepetle oynarken yere dusunce komsular rahatsiz olabilir farkli sekilde oyna dedin ben her gece uyaniyorum bu seslere dedi.ne diyecegimi bilemedim.yoneticide yok.yandik.can havliyle attik kendimizi buraya ama mutsuzum
Komşu derdini çok okuyoruz burda bu aralar.
Bizim üst komsular var. İnanılmaz derece de gece saatlerinde koca koca adamlar kadinlar ya kavga ediyorlar ,ya kahkaha atarak sesli bi şekilde konuşuyorlar yada gece gece pat küt sesler. Bi odadan diğerine bagirismalar. Gece biter gün içinde genç kızları da son ses müzik açıp bağıra cagira şarkı söyler. Bizde gençtik olur öyle seyler dedik :) Bide küçük çocuk var evde ona lafım yok çünkü öyle bi ortamda çocuk ne yapsın ki. Ama bi gece de oklavayla vurmadim tavana.
Evet çıldırıyorum . evet tam uyucakken rahatsız ediyorlar ama hepimiz in evinde bazen bu durumlar olabiliyor. Bizim komsularda gun aşırı oluyor ama ben yinede yapmıyorum.
Biraz sabırlı ve saygılı olmakta yarar var.
yazmadan duramadim afedersiniz.
Neden şikayet etmiyorsunuz? Elbette hepimizin evinde ses gürültü olur ara ara. Ama herkesin kendine ait yaşam alanı var sonuçta. Hep bağırış çağırış çekilmez ki. Yaptığınız sabır ya da saygı değil malesef
Inan ki ne uğraşmak nede muhattap olmak istemiyorum. Anlayışlı olmaya çalışıyorum sadece . annemin evinde kalıyorum şuan. Ve insallah önümüzdeki ay annemin evini tasicaz. Bu yüzden huzursuzluk çıksın istemiyorum. Ama şu da var. Ben ses etmiyor olabilirim ama kapıları her gece çalıyor ve birden evi bi sessizlik alıyor :) sanırım yan tarafta oturan yaşlı çift el atıyor
He gitmenin verdiği umursamazlık
Canim Daha yasina yeni girmis cocuga ne kadar anlatabilirsn komsunun rahatsiz okdugunu? Senin kiz konustuguna Gore buyuk. Kiyaslamayalim lutfen.Tasindim kuzucum yaaa..tesekkur ederim.evet toplumda yasamayi ogrenmeliler ama ayni saygiyi gorememek sinir bozucu.buyuk kizim dedi mesela anne ben sepetle oynarken yere dusunce komsular rahatsiz olabilir farkli sekilde oyna dedin ben her gece uyaniyorum bu seslere dedi.ne diyecegimi bilemedim.yoneticide yok.yandik.can havliyle attik kendimizi buraya ama mutsuzum
Bizim ust komsuda 2 cocuk var. Piuvvv oyle boyle kosmuyorlar.cok mutlu oluyorum.kosup oynayip mutlu olduklari icin. Ama mesela gecen pazar saat 9 da supurgeye giristi. Ona kizdim. Gittim rica ettim. Pazat dinlenebildigimiz tek gun sabah bu saatte supurge sesi hos olmadi diye. Bu hafta cuma yapti supurgeyi mesela. Iletisim önemli. Komsunuz neden size ulasamayinca yoneticiye gidiyor onu anlamadim.Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Bizim durumumuzun yakin uzaktan alakasi yok yalniz anlattigini durumla.Valla ben oklavayla vuruyorum artik benim icin son care oldu.Ust katimiza yeni tanisanan kiracinin 3 cocugu var tahminimce 3-7-10 yaslarinda cocuklar 2 erkek bir tane kiz.
Ben yok hali silkelemis yok pike silkelemis derdinde degilim. Evin icinde abartmiyorum sanki at kosturuyorlar. Hafta ici okuldan gelmeleriyle gece saat 10-11'e kadar suruyor bu.
Hafta sonu ise tam bir kaos basliyolar sabah 9'dan ta ki gece yatana kadar. 2 kez ciktim uyardim guzelce kadini tamam kusura bakmayin dedi. Ama yok nafile. Bir oldu iki oldu uc bes.... vs
Bugun yine basima agrilar girdi. Abarttigimi dusunmesin kimse. Eve gelen herkes seslerden rahatsiz oluyor.
Eski kiracilarla boyle sorun yasamiyorduk.
Aliyorum bende oklavayi elime, vuruyorum tavana ama yok anacim bana misin demiyorlar. Esim bir gun esiyle gorusecek adami bulursa. Polisi de aradim da ilgilenmediler. He he dediler gelmediler bile.
Yapacak bisi yok oyle sese boyle oklava.
Sizin durumunuza yeterince yorum yapilmis aslinda. Pike silkelemeniz vs dolap kapaklarina kadar. Cocuk aglamasina yapilabilecek hic bisey yok gayet anlayisla karsilanabilir.Bizim durumumuzun yakin uzaktan alakasi yok yalniz anlattigini durumla.
mutlaka yoktur,bu bayanın komşusuna sorsanız oda aynı şeyi söyleyecektir.Bizim durumumuzun yakin uzaktan alakasi yok yalniz anlattigini durumla.
Ağlamaya birsey diyemem ama dolap kapak cekmece kapama sesleri gec saatte ses olurCanım bırı tam yürüme zamanında daha yeni yeni yuruyo o yüzden her odayı gezmek ıstıyo ve çoğunlukla 12den önce uyumuyo bı de kapak dolap cekmece kapatmayı cok sevıyo, otekı de 4aylık ve ağlaması bağırması oluyor tabı ister istemez gaz sancısı tutunca çok ağlıyor
Kusura bakma da ne yazdigin yorumun benle yakindan uzaktann alakasi var ne de bahsettigin cocuklarin cocuklarimla. Net. Sen algilayamamissin tam konuyu tatlim Daha dune kadar asil alt komsum olan kadin hic sesi gelmiyo cocuklarin masallah var derdi sorun bu kadin.Valla asıl bizide sizler delirtiyorsunuz.
Kadının camına pike,sofrabezi,kilim vs silkele.
2 çocuğun saatlerce tepinsin bağırsın elinde ne bulsa yere atsın,sürtsün.
Ama insanlar canından bezdimi onlar canavar siz masum melek.
Bir insanı o raddeye getirmişsen otur önce ne yapıyorum diye elini vicdanına koy düşün.
Bir dünya derdini yazmışsın,rahatsız ettiğin insanların senden daha zor dertlerinin olacağını hiç düşünmemişsin.
Tek sizde dert var,tek siz idare edilip hoş görülün,millet sizi çeksin.
Cidden çok şaşıyorum sizin gibilere,bencil ve egoist üst kat komşu modelisiniz.
Ya zaten iki dakka gidip geliyoruz oraya tum gun mutfakta ve salonda mekik dokuyoruz ki hergun illa ki disari cikartiriz zaten enerjisini atsin diye soguk havada bile burelenip cikarizAğlamaya birsey diyemem ama dolap kapak cekmece kapama sesleri gec saatte ses olur
Ve her odayı gezmek istiyor demişssiniz
İnsanların yattıgı odaya götürmeyin engelleyin cocugunuzu
Ağlama sesine kimse birsey demez ama siz de biraz altta insan yasıyor diye cocuklarınızı bu sekilde yetisştirebilirsiniz
Cocuk bu yapar diye birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?