Anlayışsız mıyım?

Yazdığım senaryo değil bizzat arkadaşımın başına gelen bir durum.Saf gibi 3 yıl Adamı bekledi.Umarım kimsenin başına gelmez

konunun başında da dedim. babası dışında etrafında ki herkese söyledi. ve annesi de sormuş ee gitmiyor musun hafta sonu diye falan. yani o konuda bir şüphem yok ki.

Babaya haber vermesi gerekli evet, aynı evde yaşadıklarına göre.
O kısım ayrı da ben yanlışlıkla neden babamın numarasını gireyim mesela? EL alışkanlığı falan olması lazım veya onun kartından alıyor olmam lazım. Bu kısım bahane bence.

Bahane olacak bir durum söz konusu değil...
Çünkü ne kadar üzüldüğünü anladım, kaldı ki hemen iptal edip ben gelmiyorum demedi.
Babasının sesini bizzat duydum böyle şeyler yapmaz.

28 yaşında babasının huyunu bilipte idare edemiyorsa biraz düşün derim.Elbette aynı evde oturanlar birbirlerine haber verecek ancak ben bi kafa dağıtıp gelecem demesin mi? Yani iptal etme durumu bana panik olduğunu panik olmanın sebebi de aşırı korkma gibi geldi.Sakince neden panik oldun falan diye sorman lazım anlayışsız değilsin.
Ama dikkat et tavirlarina seni uzmesin aileye çok bağlı olabilir.

İlk defa konu acıp,yorumlara begenmedim basanı gördüm🤷🏻‍♀️🤣
Abla sen ne dememzi istiyorsan onu söyle,onu yazalım😅
Sana ne lazım?

yine çok komik bir arkadaşımız gelmiş.
soruna cevap vereyim; size burada soru sormam benimle dalga geçeceğiniz, haddinizi aşacağınız anlamı taşımıyor. Ben net saygı çerçevesinde sorumu yazmışım. Lakayit şekilde cevaplar geliyor. Ve tepkimi gösteriyorum.
oldu mu çok komik arkadaşım!

Bahane olacak bir durum söz konusu değil...
Çünkü ne kadar üzüldüğünü anladım, kaldı ki hemen iptal edip ben gelmiyorum demedi.
Babasının sesini bizzat duydum böyle şeyler yapmaz.
Peki nasıl yanlışlıkla 9 haneli numarayı yazdığını da anlattı mı?

bu da terbiyesizlik zaten!

sen çok anlayışlısın, balsın peteksin, harikasın. sevgilin aşırı durust. 28 yaşında olmasına rağmen detay bilgisine babasının numarasını yazması çok şeker bir hata, babasından korkup gelememesi babasına saygısından,bu da aşırı muhteşem bir insan olduğunu gösterir.

hadi beğenmedime bas buna da:) ne duymak istiyosan onu yazdım.

sen çok anlayışlısın, balsın peteksin, harikasın. sevgilin aşırı durust. 28 yaşında olmasına rağmen detay bilgisine babasının numarasını yazması çok şeker bir hata, babasından korkup gelememesi babasına saygısından,bu da aşırı muhteşem bir insan olduğunu gösterir.

hadi beğenmedime bas buna da:) ne duymak istiyosan onu yazdım.
bastım

Bu konudada çok uyardılar sizi. Eleştiriye kapalısınız madem neden konu açıyorsunuz? Sadece sizin duymak istediklerinizi yazarsak sorun yok

Hayır yalancı değil...
Konuşurken babası çağırdı bizzat sesini duydum. Bu mesaj ne dedi. Meğer biletlerinin detayları telefonuna gitmiş. Sonra haberi olmadığı için panik olmuş o an bilmiyorum yanlışlıkla gelmiş olabilir demiş.
Bende niye bu kadar çekiniyorsun, arkadaşlarla İstanbul'a gideceğini söyleseydin dediğimde. Babamla bir şey konuşmak istemiyorum, anlaşamıyorum o yüzden ona anlatmak istemiyorum dedi.
Anlatmak istemiyorsa, İstanbulda işim var yanlışlıkla senin numarayı yazmışım deyip geçiştirsin, onuda açıklama yapmasın, üzgünüm ama bahane aramış, ben kadın olarak gideceğim yeri sadece haber veririm ve şu işim var derim babamdan izin almamyani çocuk değiliz ki, hele o bir erkek ve28 yaşında

Bu konudada çok uyardılar sizi. Eleştiriye kapalısınız madem neden konu açıyorsunuz? Sadece sizin duymak istediklerinizi yazarsak sorun yok

ELEŞTİRİ AYRI ŞEY, DALGA GEÇMEK AYRI ŞEY.

Ayrıca size sormayacağım, konu açarken.

Anlatmak istemiyorsa, İstanbulda işim var yanlışlıkla senin numarayı yazmışım deyip geçiştirsin, onuda açıklama yapmasın, üzgünüm ama bahane aramış, ben kadın olarak gideceğim yeri sadece haber veririm ve şu işim var derim babamdan izin almamyani çocuk değiliz ki, hele o bir erkek ve28 yaşında
teşekkürler yorumunuz için

Back
X