• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsız mıyım?

Bakın o kadar olumlu şeyler yazıyorsunuz eşiniz ve annesi hakkında. Bence anlayışlı bir tavrı hakediyorlar. Kadıncağız yardımcı da oluyormuş ne güzel zaten yaşlı insanlar. Yaşlanınca anne baba ozlemi, evlat özlemi farkli oluyor. Kaç sene daha yaşarlar belli değil eşiniz annesiyle vakit geçirsin. 65 yaşında insan sık sık 8 saat yol çekemez. Ben bu yaşımda zorlaniyordum. Rahatınız 2 ay bozuluyor ama sonra tüm aylar sizin. Şimdi laf etseniz belki tümden bozulcak. Eşiniz alınacak falan. Idare edin bence.
haklısınız..

yekten gelip 2 ay kalmak çok fazla daha sık gelip bir kaç gün kalması daha iyi olabilir aslında

Kendinizi doldurmayin. Bunu idare etmek gibi de gormeyin. Kadinin hicbir zarari yokmus, aksine yardim da ediyormus. Kaynanalik etse haklisiniz derdim. Ne guzel evde sohbet edersiniz, yemeginiz hazir olur. Zaten esiniz gec saatlere kadar calisiyordur, yani onunle evde bas basa vakit gecirme sansiniz da pek yok. Herkes odasina cekildiginde zaten bas basa kalirsiniz.

Ben kendi adıma günümüzün insanlara bireysellik tanıyan anlayışından memnunum. Kim olursa olsun uzun süren misafirlikler, kalabalıklar beni biraz bunaltıyor.

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. İki aylık misafirlik yerine siz bir kaç kez gitseniz daha iyi. Bu şekilde eşiniz babasını da görememiş oluyor, bunu önemsemiyor sanırım.

Sizin aileniz yakın mı? Siz kendi ailenizle bu kadar uzun süre geçirebiliyor musunuz peki?

Büyük bir şehirde yaşasanız, köyde yaşayan (uzaklık anlaşılsın diye köy olarak belirttim) kayınvalideniz senede 1,5-2 ay sizde kalmaya gelse ne hissederdiniz? Kayınvalidenizle iyi anlaşıyorsunuz (kayınpeder köyde hayvan bakımı olduğundan dolayı gelmiyor) senede 1,5-2 ay sizinle yaşaması normal midir? Hiçbir şeye karışmayan 65 yaşında bir kadın. Ben anlayışsız bir insan mıyım? Eşimi bu konuda darlıyorum istemeden.. Kendi annemden bile rahatsız olan bir insanım elimde değil... Bu 2 ay dışında hiç görüşemiyoruz, eşim de bırak da 2 ay göreyim annem diyor haklı mı?

Güncelleme: İyice psikolojim bozuldu hanımlar. kayınvalidemle dün konuştuk 2 hafta sonraya bilet alacak eşim. hiç aklımdan çıkmıyor neden böyle düşündüğümü de bilmiyorum kendime çok kızıyorum. o kadar iyi bir kadını neden senede 1-2 ay idare edemiyorum. neyi bana batıyor inanın bilmiyorum ya. hayır bir de çalışan bir insanım sürekli evde de değilim gerçekten iyice takıntı yaptım.
Belki evinizin sizin alanınız olduğu için o alana başka kişilerin uzun süre girmesini istemiyorsunuz.
Bazı insanlar misafir sevmeyebilir.
Belki rahat edemiyor ve bu yüzden strese giriyorsunuz ama bunu onun yüzündene bağlıyorsunuz.
Belki de çekingenlik böyle yansıyor

Ben kendi adıma günümüzün insanlara bireysellik tanıyan anlayışından memnunum. Kim olursa olsun uzun süren misafirlikler, kalabalıklar beni biraz bunaltıyor.

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. İki aylık misafirlik yerine siz bir kaç kez gitseniz daha iyi. Bu şekilde eşiniz babasını da görememiş oluyor, bunu önemsemiyor sanırım.

Sizin aileniz yakın mı? Siz kendi ailenizle bu kadar uzun süre geçirebiliyor musunuz peki?
Ailem 1 saatlik mesafede ayda yılda 1 gün gelir kalırlar kardeşlerim var, değişiklik olsun diye. Hiç 1 günden fazla kalan olmadı benim ailemden, demek istediğim tam da bu ben kendi ailemle bile rahat edemeyen bir insanım.

Belki evinizin sizin alanınız olduğu için o alana başka kişilerin uzun süre girmesini istemiyorsunuz.
Bazı insanlar misafir sevmeyebilir.
Belki rahat edemiyor ve bu yüzden strese giriyorsunuz ama bunu onun yüzündene bağlıyorsunuz.
Belki de çekingenlik böyle yansıyor
Aynen dediğiniz gibi, kişisel bir sorunum yok sadece bu stres beni öldürecek.

Back
X