anlayışsız müdür..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Etiketler Etiketler
    mune
peki neden köyden ev ayarlamadınız diye sormazlar mı adama A ahso
o senin sorumluluğun ahso kusura bakma
dışarıda o kadar atama bekleyen insanlar varken nedir senin bu mızmızlığın hayret doğrusu
yaşadığın yerde taksi de mi yok

bu arada sormak istiyorum abla mısın kardeş mi
zira bu hesabı abla kardeş kullanıyordunuz bir ara şaka gibi
alacağınızı alıp doğru düzgün cevap da vermiyordunuz
hastalıkla alakalı konunu tenzih ediyorum diğer konularında hep böyle oldu!!

İyi de hiçbirimizin işyerinde böyle bir lüksü Yok ki, benim amirim de aynı şeyi söylerdi
Yani bundan farklı davranan müdürler var mı , varsa ne iyiymiş

burada bunu tartişmanın bir faydası var mı sana?
idare ile çözeceğin meseledir bu.
mazeretsiz işe gitmemek suçtur.
her türlü aleyhind ekullanılır.
kaldı ki üstüste 2 hafta arayıp ta ben gelemiyorum diyen birini hiçkimse kolaylıkla hoşgöremez.
yeni öğretmensin sanırım:))
bunları öğrenmen zaman alacaktır.
önce ben diye bişey yok.
önce kurallar,kurallar,kurallar.

Haksizsiniz
Mudurunuz ne desin? Ay canim ne demek sen yat uyu ben hallederim mi desin?

ne kadar sorumsuz bi davranış . nasıl uyuyakaldım gelmiycem. çocuklar ne olacak.

Haksizsiniz
Mudurunuz ne desin? Ay canim ne demek sen yat uyu ben hallederim mi desin?

çocuk azarlar gibi bir daha olmasın demesi ne kadar doğru sizce ? yaptığım kasıtlı bir şeymiş gibi. Bir daha olmasını ben de istemem tabiki ama öyle söyleyince zoruma gitti.

uyuyakalmışım yazmışsınız . raporluk bi durum mu var . durduk yere rapor alır 40 gün o zaman .
öğretmen olmak sorumluluk gerektirir. çok yanlışsınız . çokkkk.

çocuk azarlar gibi bir daha olmasın demesi ne kadar doğru sizce ? yaptığım kasıtlı bir şeymiş gibi. Bir daha olmasını ben de istemem tabiki ama öyle söyleyince zoruma gitti.
sizin tavrınız bunu gerektiriyor .
geçen hafta da aynısını yapmışsınız çünkü.
çocuk gibi davranmışsınız . uyuyakalıp da görev başına gelemeyeceğini söylemek çocukça çünkü.

uyuyakalmışım yazmışsınız . raporluk bi durum mu var . durduk yere rapor alır 40 gün o zaman .
öğretmen olmak sorumluluk gerektirir. çok yanlışsınız . çokkkk.

eğer ben gezicem tozucam , okula gitmeyi canım istemiyor diye alsam o raporları evet sorumsuzluk yapmış olup hakkımı kötü yönde kullanmış olurum. Ama kırk yılın başı olan bir durum için sorumsuzluk diyerek bana haksızlık etmeyin bence.

Benim binyem fazla yorgunluğu kaldırmıyor ne demek yahu?
Öğretmenlik zaten yorucu bi meslek, kendinizi biliyorsanız bu mesleği seçmeseydiniz?
O çocuklara yazık değilmi?
Evet geç kalmanız normal insanlık hali herkesin başına grlir, niye kalkıp gitmiyosunuz bu hiç samimi değil, bir diğeri benim bünyem yorgunluğu kaldırmıyo nedir, yorulmadan çalışmak diye birşey varsa bizede söyleyin :)

Evet ben de olsam oyle derim, bir daha olmasin. Son derece normal bir tepki ama. Siz fazla alingan olabilirsiniz belki. Bahsettiginiz saatten cok daha once uyanip ise gidenler varken hele. O okuldan kurtulmak istiyorum yazdiginizi da okudum. Boyle ogretmenlik olmaz ki? Annem babam 35er sene köy okulunda ogretmenlik yapti, gonullu olarak orada kaldilar tayin bile istemediler. Lutfen. Biraz daha ozverili olmalisiniz.

Kırk yılın başı dediğiniz durumu 2 haftada 2 kez tekrarlarsanız adama sorarlar yani.
Müdürün size ne demesini bekliyordunuz onu merak ettim açıkçası.
Özelde çalışıyor olsaydınız işten atılmış olma ihtimaliniz vardı.
Ayrıca saatinizi bahane etmeyin. Köye taşınmak yerine merkezde yaşıcam diyorsanız o saatte kalkmaya mecbursunuz.
Her şeyin bir bedeli var yani.

+1

müdür anlayışlı bile davranmış

ögretmenler rahat dediğimz zamanda aslan kesiliyorsunuz ,

rahat rahat maaş alıyorsunuz günleri sıkıştırıp tatil gününüzü çoğaltıyorsunuz 15 tatil 3 ay tatil ohhh keyfim olsun yaniii

neyse hayat size güzel ama müdüre de atar yapmayın yanii

peki efendim daha dikkatli olucam demen gerekirdi.
ve tabiki de mazeretini söyleyip özür dilemeliydin.
ki uyuyakalmak geçerli bir mazeret değildir hoşgörü bekleme:))
ohoo böyle alınganlıkla işin zor senin:))
çalışmak böyle bişeydir.
daha görüp göreceğin neler var

neyse arkadaşlar konu fazla uzadı. herkese yorumları için teşekkür ederim ben daha fazla bir şey yazmayacağım.

yaptığım yorumları okumayıp hala niye kalkınca gitmedin diyen arkadaşlar servisi kaçırdığım zaman gitme imkanım kalmıyor köye ulaşım yok bu bir.

ikincisi benim bozulduğum konu bir daha olmasın demesi çocuk azarlar gibi, tehdit eder gibi. Çok kırıldım açıkçası ya da fazla hassas davrandım bilemiyorum..

ve sonuncusu yorulmak ayıp mı günah mı. Benim bağışıklık sistemim çok zayıf. Mevzuat bana 21 saat ders alma gibi bir hak tanımış. Ben bu hakkı kullanmak istediğimde neden kötü öğretmen ilan edildim.
ayrıca ben okulda bulunduğum 21 saat içinde kendimi parçalıyorum çocuklar için. Daha az çalışıp, daha zinde olup verimli olmak istiyorum. Ben maaşından, ek dersinden vazgeçmişim sağlığımı ve çocukları düşünüyorum gerisi kimi ilgilendirir.

aslında iyi oldu konuyu açtığım. bu da bana bir ders oldu. ben müdüre bozulmuştum açıkçası sizler daha aşırı tepki verdiniz. Bu da demek oluyo ki bu hayatta seni senden başka kimse anlamaz, düşünmez.. Bundan sonra telefon alarmı yanında çalar saat de kuracağım :)

Teşekkürler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…