- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
peki neden köyden ev ayarlamadınız diye sormazlar mı adama A ahsoya ben gerçekten anlamıyorum bu olayın bu kadar abartıldığını. Allah sizin gibi insanların eline düşürmesin. Mazeret değil mi bu. ne yapsaydım okula ışınlanayım mı yani. İmkanım yok diyorum. kabul etmeyip napıcak.
İyi de hiçbirimizin işyerinde böyle bir lüksü Yok ki, benim amirim de aynı şeyi söylerdiSabah sabah canım sıkıldı kızlar içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Ben bir öğretmenim ve köy okulunda çalışıyorum. Okula gitmek için sabah 5 te kalkıp 6 ya çeyrek kala yollara düşmem lazım. Haliyle hiç kolay olmuyor.
Bu sabah da şöyle oldu: ben alarmın çaldığını hatırlıyorum ama gerisini gerçekten hatırlamıyorum. uyandığımda saat altıyı geçmişti ben okula gidemedim. İşin kötüsü geçen hafta da bu durum yaşanmıştı. Gripten dolayı sanırım uykudan uyanamıyorum.
Neyse ben o saatte aramıyım diye okul müdürüne mesaj attım. hocam uyuyakaldım gelemicem bilginiz olsun diye..
Bugün de nöbetçiydiniz nolucak şimdi demiş..
Ben de benim yerime başka bir hoca tutsun rica edin ben de onun gününde tutarım dedim..
Rapor alın bir daha olmasın böyle şeyler demiş
sinirden çatladım. Bence öğretmenlerin de insan olduğu unutulmamalı size kolay gelsin dedim..
Ben kendimi bünyemi bildiğimden fazla ders istemiyorum boş gün istiyorum vermiyor. Zorla hafta sonu kursu açtırıyor. Benim bünyem fazla yorugunluğa dayanamıyor işte sonra da bik bik ötüyor.
Çok canım sıkkın çok o okuldan kurtulup memleketime döneceğim günü iple çekiyorum.
burada bunu tartişmanın bir faydası var mı sana?ya ben gerçekten anlamıyorum bu olayın bu kadar abartıldığını. Allah sizin gibi insanların eline düşürmesin. Mazeret değil mi bu. ne yapsaydım okula ışınlanayım mı yani. İmkanım yok diyorum. kabul etmeyip napıcak.
ne kadar sorumsuz bi davranış . nasıl uyuyakaldım gelmiycem. çocuklar ne olacak.Sabah sabah canım sıkıldı kızlar içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Ben bir öğretmenim ve köy okulunda çalışıyorum. Okula gitmek için sabah 5 te kalkıp 6 ya çeyrek kala yollara düşmem lazım. Haliyle hiç kolay olmuyor.
Bu sabah da şöyle oldu: ben alarmın çaldığını hatırlıyorum ama gerisini gerçekten hatırlamıyorum. uyandığımda saat altıyı geçmişti ben okula gidemedim. İşin kötüsü geçen hafta da bu durum yaşanmıştı. Gripten dolayı sanırım uykudan uyanamıyorum.
Neyse ben o saatte aramıyım diye okul müdürüne mesaj attım. hocam uyuyakaldım gelemicem bilginiz olsun diye..
Bugün de nöbetçiydiniz nolucak şimdi demiş..
Ben de benim yerime başka bir hoca tutsun rica edin ben de onun gününde tutarım dedim..
Rapor alın bir daha olmasın böyle şeyler demiş
sinirden çatladım. Bence öğretmenlerin de insan olduğu unutulmamalı size kolay gelsin dedim..
Ben kendimi bünyemi bildiğimden fazla ders istemiyorum boş gün istiyorum vermiyor. Zorla hafta sonu kursu açtırıyor. Benim bünyem fazla yorugunluğa dayanamıyor işte sonra da bik bik ötüyor.
Çok canım sıkkın çok o okuldan kurtulup memleketime döneceğim günü iple çekiyorum.
Haksizsiniz
Mudurunuz ne desin? Ay canim ne demek sen yat uyu ben hallederim mi desin?
uyuyakalmışım yazmışsınız . raporluk bi durum mu var . durduk yere rapor alır 40 gün o zaman .mesaj atmamın nedeni şudur: Müdür kendisi okula saat 9 civarı geliyor zaten. bizimle gelmiyor. ee karısıyla çocuğuyla uyuyan adamı mı arıyım saat 6 da. Bu bana göre daha ayıp. ayrıca öğretmenin 40 gün rapor hakkı var.. bu gibi durumlarda kullanmak için. kimsenin kasıtlı olarak sürekli rapor alacağını zannetmem. zaten ek ders maaş kesintisi vs. oluyor. hiçkimse bunu göze almaz sanırım
sizin tavrınız bunu gerektiriyor .çocuk azarlar gibi bir daha olmasın demesi ne kadar doğru sizce ? yaptığım kasıtlı bir şeymiş gibi. Bir daha olmasını ben de istemem tabiki ama öyle söyleyince zoruma gitti.
uyuyakalmışım yazmışsınız . raporluk bi durum mu var . durduk yere rapor alır 40 gün o zaman .
öğretmen olmak sorumluluk gerektirir. çok yanlışsınız . çokkkk.
Evet ben de olsam oyle derim, bir daha olmasin. Son derece normal bir tepki ama. Siz fazla alingan olabilirsiniz belki. Bahsettiginiz saatten cok daha once uyanip ise gidenler varken hele. O okuldan kurtulmak istiyorum yazdiginizi da okudum. Boyle ogretmenlik olmaz ki? Annem babam 35er sene köy okulunda ogretmenlik yapti, gonullu olarak orada kaldilar tayin bile istemediler. Lutfen. Biraz daha ozverili olmalisiniz.çocuk azarlar gibi bir daha olmasın demesi ne kadar doğru sizce ? yaptığım kasıtlı bir şeymiş gibi. Bir daha olmasını ben de istemem tabiki ama öyle söyleyince zoruma gitti.
Kırk yılın başı dediğiniz durumu 2 haftada 2 kez tekrarlarsanız adama sorarlar yani.eğer ben gezicem tozucam , okula gitmeyi canım istemiyor diye alsam o raporları evet sorumsuzluk yapmış olup hakkımı kötü yönde kullanmış olurum. Ama kırk yılın başı olan bir durum için sorumsuzluk diyerek bana haksızlık etmeyin bence.
+1ahahahahah
pardon da bu ne rahatlık.
5te kalkıyor olmanız müdürü bağlamaz. sonuçta bi mesai başlangıcınız var ve buna uymak zorundasınız. size tamam siz geç gelin mi demesini bekliyodunuz. diğerlerinin suçu ne?
bi de aramayıp gelemiycem diye mesaj atmışsınız. o saatten sonra çıkıp gitme şansınız yok muydu? hadi yok diyelim insan arar. mesaj atmak ne demek? ayıp bi kere. uyuyakaldım gelemiycem nedir ya.
bünyenize göre size ders mi ayarlamalarını bekliyosunuz? oha artık. başka bi istediğiniz var mı? zorunlu değilse hafta sonu kursuna itiraz edebilirisniz ama kimse yine sizin bünyenize uygun program yapmak zorunda değil. bünyeniz zayıf ise dersten kaçacağınıza vitamin takviyesi vs alabilirsiniz.
uyuyakalmak evet olabilir çok erken bi saatte kalkıyosunuz anladım ama sonrasında söyledikleriniz tamamen genişlikten ibaret.
özel sektörde çalışıyorum. uyuyakalmışım gelemiycem diye mesaj atma lüksü, ayh bünyem kaldırmıyo diye boş gün isteme lüksü... yok tabi ki.
peki efendim daha dikkatli olucam demen gerekirdi.çocuk azarlar gibi bir daha olmasın demesi ne kadar doğru sizce ? yaptığım kasıtlı bir şeymiş gibi. Bir daha olmasını ben de istemem tabiki ama öyle söyleyince zoruma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?