- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Öğretmenler rahat değil, bu kişi rahat.Valla ben hastaliktan kırılsam yine de arayamam öyle idarecimi falan. Ogretmenler rahat deyince de hiç eleştiri kabul etmiyorsunuz.
Gerekiyosa taksi tutup yada birinden rica edip gidecektin okula. Bız normal memurlar öyle yapıyoruz çünkü
Sabah sabah canım sıkıldı kızlar içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Ben bir öğretmenim ve köy okulunda çalışıyorum. Okula gitmek için sabah 5 te kalkıp 6 ya çeyrek kala yollara düşmem lazım. Haliyle hiç kolay olmuyor.
Bu sabah da şöyle oldu: ben alarmın çaldığını hatırlıyorum ama gerisini gerçekten hatırlamıyorum. uyandığımda saat altıyı geçmişti ben okula gidemedim. İşin kötüsü geçen hafta da bu durum yaşanmıştı. Gripten dolayı sanırım uykudan uyanamıyorum.
Neyse ben o saatte aramıyım diye okul müdürüne mesaj attım. hocam uyuyakaldım gelemicem bilginiz olsun diye..
Bugün de nöbetçiydiniz nolucak şimdi demiş..
Ben de benim yerime başka bir hoca tutsun rica edin ben de onun gününde tutarım dedim..
Rapor alın bir daha olmasın böyle şeyler demiş
sinirden çatladım. Bence öğretmenlerin de insan olduğu unutulmamalı size kolay gelsin dedim..
Ben kendimi bünyemi bildiğimden fazla ders istemiyorum boş gün istiyorum vermiyor. Zorla hafta sonu kursu açtırıyor. Benim bünyem fazla yorugunluğa dayanamıyor işte sonra da bik bik ötüyor.
Çok canım sıkkın çok o okuldan kurtulup memleketime döneceğim günü iple çekiyorum.
Pardon ama sizin ne işiniz var köy öğretmenliği filan?? size uygun olmayan bir işe bile bile lades. Atamanız çıkınca keşke kalkıp gitmeseydiniz de o işi gerçekten yapabilecek, gücü kuvveti yerinde, idealist bir öğretmen gitseydi. Müdüre trip atacağınıza dönün bir kendi yazdıklarınızı okuyun. Malesef prenses olarak taşrada öğretmenlik yada memurluk yapılamıyor. Ne bekliyordunuz ki? Uyanamamak insanlık hali tabi hepimiz uyuyakalıp işimize geç kalıyoruz. Hem aramızda hiç kimse ağır ve yorucu iş yapmak istemiyor ama kimse de müdürüne/amirine/patronuna mesaj yazıp trip atmaz yada benim bünyem uygun değil bana az iş ver diyemez, öyle bir hakkı yok. Fesüphanallah..Sabah sabah canım sıkıldı kızlar içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Ben bir öğretmenim ve köy okulunda çalışıyorum. Okula gitmek için sabah 5 te kalkıp 6 ya çeyrek kala yollara düşmem lazım. Haliyle hiç kolay olmuyor.
Bu sabah da şöyle oldu: ben alarmın çaldığını hatırlıyorum ama gerisini gerçekten hatırlamıyorum. uyandığımda saat altıyı geçmişti ben okula gidemedim. İşin kötüsü geçen hafta da bu durum yaşanmıştı. Gripten dolayı sanırım uykudan uyanamıyorum.
Neyse ben o saatte aramıyım diye okul müdürüne mesaj attım. hocam uyuyakaldım gelemicem bilginiz olsun diye..
Ben de benim yerime başka bir hoca tutsun rica edin ben de onun gününde tutarım dedim..
sinirden çatladım. Bence öğretmenlerin de insan olduğu unutulmamalı size kolay gelsin dedim..
Ben kendimi bünyemi bildiğimden fazla ders istemiyorum boş gün istiyorum vermiyor. Zorla hafta sonu kursu açtırıyor. Benim bünyem fazla yorugunluğa dayanamıyor işte sonra da bik bik ötüyor.
Çok canım sıkkın çok o okuldan kurtulup memleketime döneceğim günü iple çekiyorum.
mesaj atmamın nedeni şudur: Müdür kendisi okula saat 9 civarı geliyor zaten. bizimle gelmiyor. ee karısıyla çocuğuyla uyuyan adamı mı arıyım saat 6 da. Bu bana göre daha ayıp. ayrıca öğretmenin 40 gün rapor hakkı var.. bu gibi durumlarda kullanmak için. kimsenin kasıtlı olarak sürekli rapor alacağını zannetmem. zaten ek ders maaş kesintisi vs. oluyor. hiçkimse bunu göze almaz sanırım
kesinlikle suçtur.Bu arada gün sayısına göre, özürsüz olarak okula gitmemek uyarma ya da kınama cezası sebebidir.
Bunları vermedi adam diye şükredeceğine, anlayışsız diyor.
Biz de işte işimizi yapmamızı engelleyen müdür ile boğuşuyoruz; adaletini seveyim dünya.
Bizdeki müdür! haberimiz olmadan hakkımızda tutanak tutuyor, sonra da uygun bir zamanda eski tutanak ile yenisini birleştiriyor. Adamın içinden kötülük fışkırıyor anlatsam ağzınız açık kalır.
Zorlukla okula ulasip gitmenizi anliyorum. Sonsuz saygi duyuorum emeginize. Ancak okula gitmedigimiz gun icin illa ki bi rapor ister bu normal. Uyanamadim gelemiyorum demek de pek hos olmamis. Sabah arayip hocam boyle boyle oldu kusira bakmayin vs deseydin iletisiminiz daha saglikli olurdu. Ders saatine gelince belli bir saatten fazlasini veremiyor. Sizinde bu konuda yoruluyorum bunyem kaldirmiyor az verin demeniz gene hos degil. Ayni sey tekrarlaninca insanlarda farkli izlenim birakabilirler.Sabah sabah canım sıkıldı kızlar içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Duzeltme yapayim 3 degil 2 ay tatil. 1 temmuz -1 eylul arasi. Ustelik bu tatiller bizim icin degil cocuklar icin ( tabi ki okulda cocuk olmayinca seminer disinda ki zaman da bizim dinlenme zamanimiz . katiliyorum rahat bir meslek ama tatil acisindan sadece.Iyi gunler.ögretmenler rahat dediğimz zamanda aslan kesiliyorsunuz ,
rahat rahat maaş alıyorsunuz günleri sıkıştırıp tatil gününüzü çoğaltıyorsunuz 15 tatil 3 ay tatil ohhh keyfim olsun yaniii
neyse hayat size güzel ama müdüre de atar yapmayın yanii
Duzeltme yapayim 3 degil 2 ay tatil. 1 temmuz -1 eylul arasi. Ustelik bu tatiller bizim icin degil cocuklar icin yani ogretmenler yoruldu zihinleri dinlensin diye verilmiyor . Iyi gunler.
Haklisiniz sikayet eden ogretmenleri gorunce bende uzuluyorum. Zor belki tahmin edemeyecenizden fazla zor inanin ama her sabah 7 de severek kalkmak baska 30 tane minik kalbin bekledini bilmek baska. Disiplin sahibi olmak gerek hangi meslwgi icra edersek edelim. Konu sahibinin pismesi gerek biraz.bizim tatilin tüm yıl çalışıp 14 gun oldugunu düşününce gözüne batıyor ınsanın birde üstüne şikayet şikayet ,
ben erken kalkamıyorummmmmm
Haklisiniz sikayet eden ogretmenleri gorunce bende uzuluyorum. Zor belki tahmin edemeyecenizden fazla zor inanin ama her sabah 7 de severek kalkmak baska 30 tane minik kalbin bekledini bilmek baska. Disiplin sahibi olmak gerek hangi meslwgi icra edersek edelim. Konu sahibinin pismesi gerek biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?