Anlayışsız Öğretmen..

BB'nin fake oldugu ortaya çıktıgında site de yoktum
Geyik topiğinde beni de fazlası yiyenlerden o yüzden ;
Madem konu hortlamış müdür konuyu kapatmadan içimde kalmasın yazayım
BB kafan güzelmiş güle güle kullan

hatirliyorum bu konuyu okuyunca bir suphelenmistim. ayni durum tarik akanin filminde de vardi.

Nasıl yani üyenin konusu sahte mi

üye tamamen sahte

kendine göre norveçte yaşayan çoook güzel bi diyetisyen ama gerçek hayatta 17 yaşında hayal dünyasında boğulan şişmanlıktan bunalıma girmiş bi kezban
Oha ciddi misiniz? Kesin mi yani yoksa süphe mi?
Cünkü kesinse niye bi sey yapmıyolar?
Daha dün erkek bi üye konu açmıştı galiba. Ki kadın rolü de yapmıyodu yani anlattıkları gercekti yüksek ihtimal. ama erkek üye yasak diye konusunu falan kapattılar hemen.

nasil anlasldi peki? kiz baya dista kalmisim bi ozet gecseniz

bizim geyigimiz vardı sürekli konuştugumuz üyeler falan bu şahıslada çok konuşurduk foto atardı vs
şişkoanne arkadaşımız 1 aydır şüpheleniyomuş zaten tutarsız konuşyodu sonra benim diye attıgı fotoları görsellerden aratmış italyan bi kız çıkmış
sonra patladı olay zaten kendi itiraf etti

kesin.
üye kendi itiraf etti .
zaten süresiz banlandı siteden.

Kendini beğenmiş ukala öğretmen profili daha.Annesine söyleyin çocuğun psilolojisini bozacak densizlikleri bırakmasını söylesin o öğretmenciğe.

17 yaşında bir kızın böyle hayal gücünün olabilcegini, bazi konularda baya bilgili olmasina inanmiyorum. Bence bb erkekti. Başka da bir aciklamasi yok bence.
Ben eski açmış olduğu konuda bir hatasini yakalamistim soylemistim ama benden başka kimse bir sey demedigi için onemsememistim...
kesin erkekti o....

Ayrica konu sahibi de actigi bu konu da fake olduğu için konunun kapatilmasi gerekmez mi?

Bb bi tv kanalı ile anlaşmış..
Her dizinin tıkanan yerinde lavabo aç gibi devreye gırecekmiş..joker yada bonus görevi goruyormuş..şuan bu tarz benım ozlemle calıştıgı iddiaları soz konusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…