- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Nasıl yani üyenin konusu sahte miBB'nin fake oldugu ortaya çıktıgında site de yoktum
Geyik topiğinde beni de fazlası yiyenlerden o yüzden ;
Madem konu hortlamış müdür konuyu kapatmadan içimde kalmasın yazayım
BB kafan güzelmiş güle güle kullan
bu neciydi de banlanmisti?hortlatmayın şunun konularını yahu..
Nasıl yani üyenin konusu sahte mi
nasil anlasldi peki? kiz baya dista kalmisim bi ozet gecsenizüye tamamen sahte
kendine göre norveçte yaşayan çoook güzel bi diyetisyen ama gerçek hayatta 17 yaşında hayal dünyasında boğulan şişmanlıktan bunalıma girmiş bi kezban
Geyikte konustugu arkadaslari anlamis bunu itirafa zorladilar gibi biraz. Sonra da itiraf etti.nasil anlasldi peki? kiz baya dista kalmisim bi ozet gecseniz
Oha ciddi misiniz? Kesin mi yani yoksa süphe mi?üye tamamen sahte
kendine göre norveçte yaşayan çoook güzel bi diyetisyen ama gerçek hayatta 17 yaşında hayal dünyasında boğulan şişmanlıktan bunalıma girmiş bi kezban
nasil anlasldi peki? kiz baya dista kalmisim bi ozet gecseniz
Oha ciddi misiniz? Kesin mi yani yoksa süphe mi?
Cünkü kesinse niye bi sey yapmıyolar?
Daha dün erkek bi üye konu açmıştı galiba. Ki kadın rolü de yapmıyodu yani anlattıkları gercekti yüksek ihtimal. ama erkek üye yasak diye konusunu falan kapattılar hemen.
Ben de konuyu görünce hala sitede zannettim. Hayır bi de tarih de yeni sayılır. Yakın zamanlı yani en azından.kesin.
üye kendi itiraf etti .
zaten süresiz banlandı siteden.
Ben de konuyu görünce hala sitede zannettim. Hayır bi de tarih de yeni sayılır. Yakın zamanlı yani en azından.
kapatılacaktır elbette. mune yada kazen kiblere baktığında kapatırlar. benim bu yetkim yokAyrica konu sahibi de actigi bu konu da fake olduğu için konunun kapatilmasi gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?