annanem ve dedemin yokluklarını kabullenemiyorum:((

başınız sağolsun ardarda olması çok kötü olmuş,mukadderat diyelim,mekanları cennet olsun,ben anneannemi hiç görmedim annem 10 yaşındaymış anneannem vefat edince siz yine de şükredin birlikte vakit geçirebilmişsiniz...

seninde başın saolsun canım inanki çok üzüldüm çok zor şeyler yaşamışsın......
çok teşekkür ederim desteğin için.....

çok Teşekkür ederim. zaten en büyük teselli gerçek dünyaya gitmiş olan sevdiklerimizle orada buluşma umudu....

başın sağolsun öncelikle...

benim bir dedem ben 2 yaşındayken vefat etmiş.
babaannem beyin kanaması geçirdi ve kaybettik aniden 12 yaşında falandım.. diğer dedemi ise (aynı apartmanda oturuyorduk) geçen mayısta kaybettik 1 sene oldu. Akciğer kanserinden o da.

ben üzüldüm hepsine ama ağlayamadım hiç. şöyle düşün, hepimiz gidicez oraya bir gün. o yüzden oradakiler için üzülmek değil sevinmek lazım. bu dünya sadece asıl gideceğimiz yer için bir bekleme salonu gibi. Orada huzur içindelerdir inşallah. Allah ikisine de rahmet eylesin. Sen de üzme kendini. Tabiki onları unutma, her fırsatta an, dualar gönder ama üzülme...

çok teşekkür ederim canım seninde başın saolsun...
eminim bu dünyadan çok daha güzel bir yerdeler... ama özlemek acıtıyor zaten insanı...

başın sağolsun canım insan ÇOK SEVDİKLERİNİ UNUTMAZ geceleri rüyalarıan girRERLER AMA ZAMAN HER ŞEYİN İLACI ALLAH SABIR VERSİN

canım seni okadar iyi anlıyorumki başın sağolsun allah sabırlıklar versin( bende annemden öte sevdiğim o kokan örtüsüyle geceleri uyudugum ananemi kaybettım 29 ekimde 1senesi dolacak ve ben herhaftaa sonu kendımı mezarlıgında bulurum onun inanamam hiç hayattayken onu kaybetme fikri deli ederdi ateşlendiğim herzaman rüyamda onu ölmüş görür ağlayarak uyanırdım ve derdimki ananeciğime eger ilerde birgün sana bişi olursa bana mutlaka görün yapamam yaşayamam derdim allahım o kadar büyükki hafta 3-4 kere rüyama gelir koklarım öperim onunla vakit geçiririm rüyamda yoksa alışamazdım psikolojik destek aldım birsüre ilaçsız iyi geldi biraz ama çıkmıyor yınede senesınde onun için slayt hazırlıcam resimleriyle birlikte...senağlamasenağlama

Başın sağolsun canım...
Allah mekanlarını cennet eylesin :Saruboceq:
Ben de babaannemin vefatında böyle olmuştum. O canım pamuk babaannem, beni hep evlatlarım bir yana sen bir yana diyerek seven canımın ötesi gideli 10,5 yıl oldu tam 10,5 yıl. Kabullenmek çok zor haklısın ama ölüm Rabbimin emri işte... Alışamadım, biliyorum ki ömrüm boyu alışamayacağım onun gittiğine... Onlar orada huzurlu, mutludurlar inşaallah :Saruboceq: İnşaallah ahirette kavuşturur Allahım bizi sevdiklerimizle :Saruboceq: Duam bu, tesellim bu...

Bende aniden 3 ay arayla anneannemi ve dedemi kaybettim. Anneannemde cok bagırdım aglafım. Beklenmeyen ölümdi. Dedeö sonra beklenen birseydi. Ama aglayamıyırumx. Beynım bir türlü kabul etmıyor. O ölmemiş gibi. Öldü deyince ınsanlar inanmak ıstemıyorum. Rüyada gübiyimm. Çok acıymıs. Annnem öleli120 dedem öleli 10 gün oldu. Ama acım geçmiyor

ben dedemi kaybettiğimde haberim yoktu .Dünyada en sevdiğim insandı.Üniversitede dersim var diye söylememişler bunu duyunca o kadar çok üzüldüm ki bir geldim canımın içi yok gitmiş hem de çok olmuş gideli.. rüyalarımda hep onu aslında ölmemiş gibi görüyorum.Herkes diyor ki ölmedi bak işte gibi... tam 10 sene oldu ama haftada bir olsun mutlaka görürüm.Hep anarım hatırlarım unutmadım unutmam da böyle olunca artık zihnim mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum sık sık görüyorum rüyalarımda artık o kadar çok canım yanmıyor ama bir tarafım hep buruk.. İlacı zaman sen akışına bırak sadece güzelliklerini hatırla ve çok çok dua et. Allah yardımcın olsun mekanları cennet olsun inşallah

Basın sağolsun canim bilirim cok zor.Benide ananem büyüttü.3.sene bu yıl o kadar zor ' Ki Annemi babami kaybetseydmde sen gitmeseydin dedigim.anlar bile oldu.Zamanla alışıyor insan ama asla unutulmuyor cok özledim cok

başınız saolsun arkadaşlar ...konu sahibi 9 yıl olmuş kaybedeli heralde artık kabullenmiştir unutmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…