cnm balık yağı hapın 60 lık olanlardan mı seninde?sabahları mı alıyorsun tok karnına?benim bazen ağzıma geliyor içtikten sonra:çok üzgünüm:
12. haftanın sonuna kadar folic plus .... 12 haftadan itibaren günde 1 gyno ferro sanol, 1 elevit ve 1 tane seven seas pulse balık yağı hapı alıyorum...
evet canım 60'lı olanlardan. ben akşam yemeğinden sonra içiyorum. o zaman rahatsız etmiyor. bir de öyle dene istersen
Arkadaşlar kan haplarına 12.haftada mı başladınız?
Dr bana vermedi,sadece elevit içiyorum
Arkadaşlar kan haplarına 12.haftada mı başladınız?
Dr bana vermedi,sadece elevit içiyorum
cnm zamanlarını da yazarmısın herkes farklı zamanlarda içiyor herhaldee
13. haftaya kadar günde 3adet folikasit kullandım
dünden beri günde bir adet elevit kullanıyorum doğuma kadar devam edecekmişim
bende hamilelikten yaklasik 1 ay öncesinden itibaren elevit iciyorum,günde 1 tane kahvaltiyla yada sonrasinda.Gecen hafta yorgun hissettigimi söyledim doktoruma kan hapi verecekti sonrasinda vazgecti,elevit icindeki yeterli dedi ve doguma kadar devam etmeliymisim.Karnimdaki kasilmalara karsida magnezyum+kalsiyum toz seklinde olandan günde 1 tane iciyorum.
Ilk cocugumda daha farkliydi kullandigim ilaclar,doktorumda farkliydi.Her doktorun tutumu farkli sanirim.Ben et yemiyorum,balikta dahil.Doktorum meyve sebze yiyorsan bir fark yok dedi ama sizlerin yazdiklarinizi okuyunca sasiriyorum,omega haplari falan.Acaba Türk doktorlari daha mi cok önemsiyorlar hamileligi?
kızlar selam
dün randevum vardı.
resmen 1 ay boyunca eleviti boşu boşuna almışım ya
doktor da kızdı.sakın kahvaltıyla birlikte almayın kızlar
ben kahvaltıyla birlikte alıyordum,süt,peynir vs.elevitteki demiri tutuyormuş
elevitte demir olduğunu da geçen hafta öğrendim :gitme:
bilsem alırmıyım
doktorum bir dilim ekmeğe bal yada reçel sür.
eleviti arkasından al,kahvaltıyıda 40-45 dakika sonra yap dedi
aç karna da almamalıymışım,mideyi yakarmış
slm kızlar ne çok ilaç alıyorsunuz benim doktorum hala folik asite devam diyor 2 hafta sonra demir ve vitamine başlıcam ilginç vallahi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?