en çok ben ilaç kullanmışım galiba benim kistim var ve çok zor bi dönem geçiriyorum 3 aylık oldu bebegım ama hala agrılar bıtmedı minoset kullandım folik plus,şimdide osteocare dıye vitamın hapı, ,gynofen demir hapı ve midemdede sorun cıktıgı ıcın rennie şurup kullanıyorum ilaçlar yuzundende durmadan kilo alıyorum
ben 15.haftadayım.sadece folbiol isminde folik asit takviyesi kullanıyorum.
canım biraz vitamin takviyesi alsan iyi olur doktorunla onuş tabi bu durumu ben kimi duysam elevit kullanıyor zaten elevitte folik asitte var günlük ihtiyacın kadarohaoldumsmile
Merhabalar kızlar,
ben de 4+3 günlük hamileyim. Ben kafama göre mayıs ayında demir ,folik asit hapına başlamıştım. Gyno ferro sanol sabah aç 1 tane,f olik asit GNC 'nin sabah aç 1 tane (800 mikrogram).
Fakat şimdi ek olarak Benexol B12 aç 1 tane kullanıyorum ve balık (konserve ya da taze) yemediğim günlerde GNC'nin balık yağından 1 tane alıyorum. Doktora sordum tamam devam et dedi, aksi birşey demedi, ben de yine kafama göre devam ediyorum.
Ayrıca günde 2 bardak süt içiyorum,1 adet yumurta yiyorum ve 1 avuç ceviz yiyorum kayısı kurusu ya da hurma ile birlikte.(Tabi bunları ara öğün olarak yemeye çalışıyorum.)
Çok mu abartmışım acaba?!!! kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?