Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

kızlar ben de hamilelikten 3 ay önce gyno ferro sanol içiyodum onu hiç kesmedi doğuma kadar içecekmişim
bulantılarım için dramamine içiyorum onu içmesem çok fena oluyorum
progestan günde 3 tane içiyorum
bir de elevit içiyorum

oy oy baya çokmuş cnm...düşük tehlikesi içinmi progestan alıosun?

Merhaba,
İlaç paylaşımlarınızı yaparken sizlerden ricam lütfen o kullanıyor bende kullanayım mantığına dönüştürmemeniz topicinizi.
Doktor kontrolünde kullanmanız.
Mevcut ilaç bir başkasına iyi gelirken,size gelmeyebilir bununla birliktede ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.Ki siz bilinçli anne adaylarımız bunun zaten farkındasınızdıryerimseniben
Bunu belirterek iyi paylaşımlar diliyorum.
Amacından saptığı taktirde konunuz kapatılacaktır.Bilginize.:a.s.:

ben şuan 20 haftalığım bu hafta dramamineyi bırakmam gerekiyor sen haftalıksın doktorun ne kadar kullanıcağını söyledi sana

Sevgili anne adayları;

Konunuzu, diğer ay annelerinin de paylaşımını sağlamak amacıyla, Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar bölümüne taşıyıp sabitliyorum. Bundan sonra paylaşımlarınıza ilgili bölümden devam edebilirsiniz. Sevgiler...

bende gyno ve elevit kullanıyorum gyno sabah aç karna elevit kahvaltı sonrasında almam gerektiğini söyledi iki dr 'da bana mide sorunum olmadı şuana kadar ...

vitamin kullanıyorum megadyn idi şimdi elevit devam ediyorum
birde demir hapı vegaferon

bende 8 haftadir ferrum fort (demir)
ve elevit pronatal (vitamin)
kullaniyorum, yalniz ferrum fort kullananlar bir sorun olucak size, bende ishal yapti bu hap, sizlerde de boyle oldumu??

bende 8 haftadir ferrum fort (demir)
ve elevit pronatal (vitamin)
kullaniyorum, yalniz ferrum fort kullananlar bir sorun olucak size, bende ishal yapti bu hap, sizlerde de boyle oldumu??

cnm demir hapını kaç tane alıyorsun ki?bende de kabız yaptı bünyeden bünyeye değişio sanırım

merhaba ;

bende 3 aylık hamileyim.. gebeliğimin başından beri progestan ve folik asit kullanıyordum. 2 li tes için gittiğimde doktorum progestana devam edip, folik asidi kesti. onun yerine decavit pronatal verdi. he birde balık hapı olarak marincap kullanıyorum ... doktoruma her gittiğimde içim dışım ilaç oldu diyorum gerekli olduğunu söylüyor... hayırlısı artık... sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin rabbim...

gece yatmadan aliyorum demir hapini, ve bir tane sadece,
bir hafta arada verdim demire ishalim kesildi, daha ne kadar kullanmam gerek acaba? 8 hafta oldu kan degerlerime bakilmiyor

selam,
sabahları aç karnına gyno ferro sanol ve tok karnına da elevit kullanmaya başladım bebek doğduktan 1,5 aylık olana kadar bittikçe alıp kullancakmışım 12 haftalık olana kadar hiçbir ilaç kullanmadım dr. önermedi son kontrolümde balık hapını sordum gerekli görmediğini söyledi

Son düzenleme:
balık hapı bebeğin beyin gelişimi için gerekliymiş... ben sürekli balık yiyen biri olmadığım için doktorum önerdi...

senin balıkla aran nasıl belkide o yüzden vermemiştir...yerimseniben

en çok ben ilaç kullanmışım galiba benim kistim var ve çok zor bi dönem geçiriyorum 3 aylık oldu bebegım ama hala agrılar bıtmedı minoset kullandım folik plus,şimdide osteocare dıye vitamın hapı, ,gynofen demir hapı ve midemdede sorun cıktıgı ıcın rennie şurup kullanıyorum ilaçlar yuzundende durmadan kilo alıyorum

5.aya kadar hiçbir ilaçvermedi doktorum. 5.aydan bu yana -ki 31 haftalık hamileyim- sabahları aç karnına santafer(demir,kan ilacı) tok karnına da elevit( vitamin takviyesi) kullanıyorum.

merhaba bende 18 haftalık hamileyim.doktorum elevit ve ismini unuttuğum bir demir hapı verdi ama hiçbirini içemedim bulantı yaptı çok.doktor kullanmasanda olur dedi.ama benim içimde genede bir korku var vitamin eksikliği bakımından bebekte birşeyler olurmu diye.1 aydırda dayanamadığım bulantılarım için zofer kullanıyorum günde 1 tane

ben hamileligimin basindan beri femibion kullandim 3 aydan sonra femibion 3ü aydan sonra kullanani kullaniyorum demir ilaci sabah kalvaltidan önce alyiorum suylla geceleri krampf girdigi icin bacaklarima ayagima gece yatmadan önce magnesiyum iciyorum aliskanlik haline getirmisim kesinlikle bir bardak soguk süt ve dut pekmezi karistirip iciyorum hemde tiksinmiyorsun

pekmezle süt aynı anda alınmaz cnm...süt ve süt ürünleri demirin emilimini güçleştiriri..demir içöeren ürünleri c vitaminiyle almalısın..

arkadaşlar ben de 29. haftamdayım. ilk önceleri tabi doğum öncesinde başlayarak folik plus kullanıyordum ikinci ayım bittiğinde folik asidi bıraktırdı doktorum. o arada demir eksikliğim olduğu için demir hapı verdi günde 1 tane ama biray sonra demir eksikliğim hala devam ettiği için günde iki taaneye çıktı. ben hala demir hapı kullanıyorum ve de vitamin takviyesi olarak 3. aydan beri de elevit. onları bırakmadım hiç. bir de bende tiroit problemi olduğu için hamileliğimin başından beri tefor kullanıyorum her sabah.

Hamile kaldığımdan bu yana 3.ayıma kadar folic asit içtim.ama şuanda aç karnına elevit,tok karnına da efa balık yağı kapsülü içiyorum bir de calsiyum sandoz içiyorum günde bir kere ama bu ilaçlar benim midemi çok kötü yapıyor.çok zorlanıyorum içerken 1 hafta ara verdim içmedim o zaman iyiydim ama bu seferde içim rahat etmiyor bebeğim vitamin alamıyor gibi hissediyorum tekrar başladım zoraki ama mecburen içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…