Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Ben bulantilar yüzünden hiç bişey kullanamıyorum. Sabah akşam kusmaya engellemek için zofran alıyorum sadece o da korkarak

ben 23haftalık hamileyim sağlık ocagındaki doktor bana devit 3 kullanmamı söyledi kalbimde ritim bozuklugu var kullanmamda bi sakınca varmıdır sizce

17+3 hamileyim akşam yatmadan solgar 700 omega ,sabah gyno ferro alıyorum. Diğer vitaminleri İlaçların içerisinde koruyucu maddeler olduğu olduğu için doktorum da tavsiye etmedi, yalnızca demir hapı gerekli ve önemli. Dengeli beslenerek vitamin ihtiyacımızı karşılayabiliriz.

Ben bulantilar yüzünden hiç bişey kullanamıyorum. Sabah akşam kusmaya engellemek için zofran alıyorum sadece o da korkarak
Onu bende kullanıyorum canım ama azalttım bıraz aynı tedırgınlık bendede oldu fakat onu kullanmayınca bos mıdeyı bıle cıkarıyordum

ben 23haftalık hamileyim sağlık ocagındaki doktor bana devit 3 kullanmamı söyledi kalbimde ritim bozuklugu var kullanmamda bi sakınca varmıdır sizce
Tatlım kendı doktoruna danıs bence

Merhaba hamiş arkadaşlar:) hamileliğimin 18. haftası içindeyim. öncelikle herkese bebişlerini sağlıkla kucağına almayı diliyorum. Bulantı konusunda birkaç bişey söylemek isterim:) Hamilelikte bulantı ve kusma beni çok korkutuyordu. 6. haftada hemen bulantılarım başladı. Kusma korkum olduğu için çok zorlanmıştım. Ancak doktoruma da danışarak GYNOSEA zencefil ve B6 vitamini içeren gıda takviyesi ile tanıştım. Doktorum herhangi bir yan etkisi olmadığını söylediği için içim rahatladı ve 13. haftaya kadar kullandım. İkinci günden itibaren kusma ve bulantı şikayetim kalmadı. Çok şükür rahatlıkla geçirdim o zor evreyi. Herkese kolaylıklar diliyorum :)

Bende 20haftalik hamileyim bayanlar Elhamdulillah kan değerlerim iyi çıktığı için hicbirsey kullanmıyorum suan

Merhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni ve sanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu

Ya bende 12. Hafta dayım aşırı baş dönmesi var gözlerim karario

Ya bende 12. Hafta dayım aşırı baş dönmesi var gözlerim karario
Nasıl geçiyor peki canım günlerin dışarı çıkabiliyor musun.. ben evdeym dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum çok .. evde başım dönünce uzanıyorm hemen. Dışarda bir kez bayıldım belki ondan korkuyorum yine

Bide aniden rahatsızlasma korkusu var bebekten çok kendimi düşünüyorum bişey olacak korkusu

Ben zaten bulantilar başlayınca kayinvalideme geldim değil dışarı çıkmak gün gelio odadan çıkmıyorum canım ya üstelik 3 yaşında oğlum var çok ilgi istio ama anneden hayır yok

Kizlar dr bana dusuk tehlikeysle progetan ver ve sayisini cogaltti gun 3 defa sabah bir defa aksam yatamdan iki tane icip yatmami soledi sizce zarari olurmu

Magnezyum demir decavit omega3 içiyorm birde iki hafta önce kan geldi o yizden progetan içiyorm 24 haftalğm

Kizlar dr bana dusuk tehlikeysle progetan ver ve sayisini cogaltti gun 3 defa sabah bir defa aksam yatamdan iki tane icip yatmami soledi sizce zarari olurmu
Burada bulunan insanların zararlı mı degilmi diye yorumlarına nasıl itibar edebilirsiniz? Bir can taşıyorsunuz ve doktorunuz size onu uygun görmüş ki düşük tehlikesinde yapılması gereken odur zaten. Eğer doktorla ilgili soru işareti varsa kafanızda yine başka bir doktora gidin içiniz rahat etsin

Femix omega ve demir ilacı kullanıyordum. Dr um ilaç yanlısı bi dr olmadığı ve beslenmem iyi olduğu için femix omega yı kesti sadece demir kullanıyorum suan

15. haftamdayım. demir ilacı, vitamin ve balık yağı kullanıyorum.

Benim dr um ilaç karşıtı sadece folic asit içiyorum.
yeni mide için şurup ve bulantı için hap yazdı dayanamıyorum diye o da yani.
Tahlillere göre gerekiyorsa yazıyor gerekmedikçe yazmıyor.
Ne kadar doğru bilmiyorum.

Ben folik asiti, magnezyum, kalsiyum, progesteron hormonu, omega 3 tabletlerini kullandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…