Onu bende kullanıyorum canım ama azalttım bıraz aynı tedırgınlık bendede oldu fakat onu kullanmayınca bos mıdeyı bıle cıkarıyordumBen bulantilar yüzünden hiç bişey kullanamıyorum. Sabah akşam kusmaya engellemek için zofran alıyorum sadece o da korkarak
Tatlım kendı doktoruna danıs benceben 23haftalık hamileyim sağlık ocagındaki doktor bana devit 3 kullanmamı söyledi kalbimde ritim bozuklugu var kullanmamda bi sakınca varmıdır sizce
Zor ya Rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza alalimbendede
Ya bende 12. Hafta dayım aşırı baş dönmesi var gözlerim kararioMerhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni vesanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu
Nasıl geçiyor peki canım günlerin dışarı çıkabiliyor musun.. ben evdeym dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum çok .. evde başım dönünce uzanıyorm hemen. Dışarda bir kez bayıldım belki ondan korkuyorum yineYa bende 12. Hafta dayım aşırı baş dönmesi var gözlerim karario
Bide aniden rahatsızlasma korkusu var bebekten çok kendimi düşünüyorum bişey olacak korkusuNasıl geçiyor peki canım günlerin dışarı çıkabiliyor musun.. ben evdeym dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum çok .. evde başım dönünce uzanıyorm hemen. Dışarda bir kez bayıldım belki ondan korkuyorum yine
Ben zaten bulantilar başlayınca kayinvalideme geldim değil dışarı çıkmak gün gelio odadan çıkmıyorum canım ya üstelik 3 yaşında oğlum var çok ilgi istio ama anneden hayır yokNasıl geçiyor peki canım günlerin dışarı çıkabiliyor musun.. ben evdeym dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum çok .. evde başım dönünce uzanıyorm hemen. Dışarda bir kez bayıldım belki ondan korkuyorum yine
Burada bulunan insanların zararlı mı degilmi diye yorumlarına nasıl itibar edebilirsiniz? Bir can taşıyorsunuz ve doktorunuz size onu uygun görmüş ki düşük tehlikesinde yapılması gereken odur zaten. Eğer doktorla ilgili soru işareti varsa kafanızda yine başka bir doktora gidin içiniz rahat etsinKizlar dr bana dusuk tehlikeysle progetan ver ve sayisini cogaltti gun 3 defa sabah bir defa aksam yatamdan iki tane icip yatmami soledi sizce zarari olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?