- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
nasıl yani kısmi mol gebelik mi? Devam mı ediyor gebeliğiniz?Progestan
Folik asit
Coraspin
Dekavit
Clexane iğne
Estrofem
5+1 yarım mol gebelik
Hamile kaldıktan sonra çok kısa bir süre folik asit ve demir hapı kullandım vinalac ve balık hapıda vermişti dr kullanmadım elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalıştım bol yeşil bol su balık et .. kan değerlerim normal düzeyde şükür öncesinde kullandığım kalp hapım vardı onu bile bıraktım sadece geçen hafta bacaklarım artık ağrıdığı için bir kaç gün osteocare kullandım onada dayanamadım ruhen ve bedenen ilaca karşıyım bir haftam kaldı doğuma nasipse
Bende ilaç kullanmak istemiyorum ama az önce bir yazı okudum annenim demir eksikliği olmasa bile ilaç kullanması gerektiği yazıyor. Aklım iyice karıştı.. önceden annelerimiz ilaç falan kullanmamislar ama günümüzde görüyorum ki poşet poşet ilaç öneriyor doktorlar. Bilemedim..
Seni çok iyi anlıyorum şu an aynı kafa karışıklığını aşılar için yaşıyorum yapılmalı mı yapılmamalı mı diye kandeğerlerine baktır bakalım nasıl çıkacak bu arada banada vinalac verilmişti ama vitamin içindi o . Ferro sanol diye bir ilaç demir içindi daha sonra dr değiştiğimde ben onları içmiyorum dedim oda vinalac aklına geldikçe arada içsende olur demişti ama Demir'i ihmal etme demişti ben yinede kullanamadım bol yeşille beslendim cevizdir pekmezdir filan bu haftada bakıldı şükür değerler iyi sen dr una sor canım yinede değiştirir belki o ilacı muadilini verir Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin yavruna
Gebe kalmadan 2 hafta önce başladım vinelaca. 6 haftaya kadar kullandım. İlaçtan mıdır bilmem, bulantı ve tiksintim çok olduğu için doktor vinelacı bıraktırıp premesis diye bir ilaca başlattı. Şimdi yeniden vinelaca başlayacağım. Demir hapı 16 haftadan itibaren kullanıylıyormuş bu arada. Vinelacta demir de var folik asit de.Hanımlar merhaba.. Doktorum demir ilacı olarak vinalac immunitum verdi. İçtim ama midemi bulandırdı pek iyi gelmedi diyebilirim. Bu ilacı kullanan var mı? Sizce değiştirmeli miyim yoksa birkaç gün daha devam edip öyle mı danışayim doktora?
Gebe kalmadan 2 hafta önce başladım vinelaca. 6 haftaya kadar kullandım. İlaçtan mıdır bilmem, bulantı ve tiksintim çok olduğu için doktor vinelacı bıraktırıp premesis diye bir ilaca başlattı. Şimdi yeniden vinelaca başlayacağım. Demir hapı 16 haftadan itibaren kullanıylıyormuş bu arada. Vinelacta demir de var folik asit de.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim:) benim de bir sorum var b12eksikligim var gunluk bitti haftalik bitti simdi ayliklara geciyorum aile hekimine gittim hamilelik istiyorum b12 ignesi vuruyorum bir sakincasi olur mu diye sordum evet kullanmayin dedi ancak int te daha farklı bilgilerde var sizler hamileyken kullandiniz mi eksikse b12iniz
Zaten verilen vit.lerin icinde veya demir hapina eklenmis olarak gebelikte verilen ilaclarin icinde var.benimde hep dusuktur B12. Altinci ayim bitti.dr.bana balik hapi vermedi. Elimde ocean vardi ama icme dedi.Hepinize hayirli dogumlar dilerim:) benim de bir sorum var b12eksikligim var gunluk bitti haftalik bitti simdi ayliklara geciyorum aile hekimine gittim hamilelik istiyorum b12 ignesi vuruyorum bir sakincasi olur mu diye sordum evet kullanmayin dedi ancak int te daha farklı bilgilerde var sizler hamileyken kullandiniz mi eksikse b12iniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?