Merhaba bişey sorabilir miyim bnde progesteron kullanıyorum progynex adlı bi ilaç aynı ilaç mı acaba iğne olarak verdi bana bugün yaptırdım ve çok ağrı yaptı yürüyemiyorum bu kadar ağrı yapması normal mi acaba?merhaba ;
bende 3 aylık hamileyim.. gebeliğimin başından beri progestan ve folik asit kullanıyordum. 2 li tes için gittiğimde doktorum progestana devam edip, folik asidi kesti. onun yerine decavit pronatal verdi. he birde balık hapı olarak marincap kullanıyorum ... doktoruma her gittiğimde içim dışım ilaç oldu diyorum gerekli olduğunu söylüyor... hayırlısı artık... sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin rabbim...
elevit hakkında iddialar var. Araştırın istersenizSantafer Fort (demir ilacı)
Elevit (vitamin)
hamilelik boyunca kullanacakmışım bu ilaçları...
elevit hakkında iddialar var. Araştırın isterseniz
Balık yağını emzirirken bile kullanabilirsin o hamilelik boyunca kullanılıyor ben de kullanıyorumPeki bu işaçları ne kadar süre kullanmak gerekiyor? Ben üç aydır kan ilacı santafer vitamim decavit ve balık yağı imom kullanıyorum. Şu anda doktorum yok.Yeni bir doktor arıyorum. İlaçlarımın bitmesine de az kaldı.
Kendi doktoruna güvenmelisin bence sağlık ocaklarına değil. Bi arkadaşıma da öyle söylediler sonra kendi doktoru hiç birini önermedi sonuçta uzman olan kadın doğumcu bu konularda ve seni kendi doktorun takip ediyorMeraba arkadaşlar sizlere danışmak istedim.yeni bir doktor buldum tavsiye ile mesleğinde uzman. Kan tahlili istedi sağlık ocağında yaptırdım. B12 ve demir çok düşük dedi ilaç içmiyormusun dedi içmiyordum hemen başla dedi sonra tahlil sonuçlarını doktoruma götürdüm değerlerin gayet iyi d vitaminin düşük dedi sonra başlıcaz ilacını dedi sağlık ocağının sölediklerini sölemedim şimdi neyapcam bilmiom ilaç içemiyorum bi türlü alışkanlık halıne getiremedim.ilk 3 ay folik hapını bile düzensiz içtim ama eksik bişeler hisediom vücudumda çabuk yoruluom halsizim iştahımda yok doktora söledim normal diyo napcam ben?????
. Canim merhaba. Seninle ayni ilaclari kullaniyoruz. Bende. Cleaxane igne, progeatan fitil, folik asit, aspirin. Sanirim kullanma ssebebimiz aynu. Insallah ilaclarimiz ise yarar hamilelik super giderProgestan
Folik asit
Coraspin
Dekavit
Clexane iğne
Estrofem
5+1 yarım mol gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?