Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Merhaba bişey sorabilir miyim bnde progesteron kullanıyorum progynex adlı bi ilaç aynı ilaç mı acaba iğne olarak verdi bana bugün yaptırdım ve çok ağrı yaptı yürüyemiyorum bu kadar ağrı yapması normal mi acaba?

Santafer Fort (demir ilacı)
Elevit (vitamin)

hamilelik boyunca kullanacakmışım bu ilaçları...

Meraba arkadaşlar sizlere danışmak istedim.yeni bir doktor buldum tavsiye ile mesleğinde uzman. Kan tahlili istedi sağlık ocağında yaptırdım. B12 ve demir çok düşük dedi ilaç içmiyormusun dedi içmiyordum hemen başla dedi sonra tahlil sonuçlarını doktoruma götürdüm değerlerin gayet iyi d vitaminin düşük dedi sonra başlıcaz ilacını dedi sağlık ocağının sölediklerini sölemedim şimdi neyapcam bilmiom ilaç içemiyorum bi türlü alışkanlık halıne getiremedim.ilk 3 ay folik hapını bile düzensiz içtim ama eksik bişeler hisediom vücudumda çabuk yoruluom halsizim iştahımda yok doktora söledim normal diyo napcam ben?????

Balık yağını emzirirken bile kullanabilirsin o hamilelik boyunca kullanılıyor ben de kullanıyorum

Kendi doktoruna güvenmelisin bence sağlık ocaklarına değil. Bi arkadaşıma da öyle söylediler sonra kendi doktoru hiç birini önermedi sonuçta uzman olan kadın doğumcu bu konularda ve seni kendi doktorun takip ediyor

merhaba arkadaşlar,

ben hasimoto tiroidi tanısına sahip olduğum için folic-iod, jodid (iyot takviyesi), elevit ve euthoryx 75 mg kullanıyorum şimdilik. 8. haftadayız.

Folic asit + progestan 200 mg. 10. Haftadayım. 7 haftalıkken kırmızı renkte kanama geçirdim diye doktor 12. Haftaya kdr kullanmam gerektiğini söyledi kızlar. Kanamam olmadığı halde... tedbiren mis.

10+5 haftalık hamileyim.İlk 2 gebeliğim kürtajla sonlandı malesef(1.kalbi durdu 2.boş gebelik)
Hamilelik düşündüğümden beri folik asit olarak folio kullanıyorum ve hala devam ediyorum.Hamileliğimi öğrendikten sonra düşük tehlikesi için progestan verdi,bir de corasprin kan sulndırmak için.Yaptırdığım terstlerde d vitamin düşük çıktı bu nedenle devit 3 damla ve decavit verdi.Hepsi kullanmaya devam şimdilik

ben de 6. haftada minamix diye folik asit içeren bir ilaç kullandım 1 ay boyunca. 7. haftada kanamam olunca progestan ve proluton iğneye başladık. simdi de progestan, haftada 1 proluton, decavit, oligofer fol demir ilacı ve osteocare magnezyum içeren ilaçla devam ediyorum. 14. haftam ikiz gebelik

ben pregnacare kullaniyorum, burdaki doktorlarin (londra) en cok tavsiye ettigi vitamin takviyesi. Tr'de bulabilirseniz kullanin kizlar, ben cok memnunum.

Ben hamile kalmadan önce iki ay Pregnacare folik asit desteği içmiştim.
Hamileliğimin ilk üç ayında da devam ettim.

3 aylık iken Türkiye seyahatimiz oldu ve doktorum, kan değerlerin iyi olsa dahi kan hapı kullanmanda fayda var dedi ve Elevit ile Ferrum Fort verdi.
Pregnacare içmiyorum şu anda sadece günde 1 Elevit ve 1 Ferrum fort içiyorum.

Düzenli balık yemiyorum bu sebeple Omega 3 destek hapı almak istiyorum. Bu konuyu ebemle görüşücem ama merak ediyorum.
Bunu doktora danışmadan kullanan var mı?

Progestan
Folik asit
Coraspin
Dekavit
Clexane iğne
Estrofem

5+1 yarım mol gebelik
. Canim merhaba. Seninle ayni ilaclari kullaniyoruz. Bende. Cleaxane igne, progeatan fitil, folik asit, aspirin. Sanirim kullanma ssebebimiz aynu. Insallah ilaclarimiz ise yarar hamilelik super gider

İlk 3 ay Folic asit, sonrasında Ferrum Fort demir hapı kullandım. Bitince bi süre ara verdim 2 gun evvel tekrar doktoruma yazdırdım demir ilacını. Bide magnezyum yazmıştı ama onu kullanma gereği duymadım çünkü 7 aylik gebeliğim boyunca sadece 1 kez dizimin arkasında kasilmam oldu

1. Kan
  2. Demir
  3. Vitamin
  4. Kan sulandırıcı
  5. Magnezyum
  6. Kalsiyum
  7. Tiroid
Biraz fazla mı ne?

bende 20 haftalık gebeyim 4 kez doktor değiştirdım hepsi farklı ilaçlar verdi en son gittiğim doktordan memnun kaldım kan ilacı olarak gnyo ferro sanol verdi diğer doktor decavit pronatol vermişti bu yeni doktorum kilo yapar v e içme dedi yine diğer bir önce ki doktor osteo zinç verdi onu kullan dedi 2 tane hap kullanıyorum bana da balık yağı yazdı doktor balık yyemiyorsan bu ilacı veriyor bana hafta da 2 kez balık yicen dedi balık yersen ilaca gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…