bende devlet dr una gidiyodum decavit ilacını yazdı başka bişey kullanmıyordum.özel dra gittim bırak artık vitamin ilacını normal zamanda vitamin hapımı kullanıyoruz dedi.birde akıntı ilacı olarak pimafucin tablet kullanıyorum[/QUOT
merhaba ben yeni üye oldum siz online olduğunuz için size yazmaya karar verdim progesteron kullanımı ile ilgili bilginiz varmı hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullanılıyor ben 15 haftalık hamileyim şimdiden teşekkür edrim..
bende sabahları tok karnına gyno ferro sanol ve elevit kullanıyorum 1 tane.bide magnezyum hapım var.5.ayım bitmek üzere bugün yeni verdi magnezyumu
kızlar merhaba bende 5 hafta 3 günlük hamileyim. ben çalışmalara başlamadan folic plus kullanıyordum. ama doktorum elevit vermiş. bi fark varm ı acaba ikisinin arasında ? kararsız kaldım 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez o zaman sorcam ama yinede bilgi edinmek istedim.
kızlar merhaba bende 5 hafta 3 günlük hamileyim. ben çalışmalara başlamadan folic plus kullanıyordum. ama doktorum elevit vermiş. bi fark varm ı acaba ikisinin arasında ? kararsız kaldım 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez o zaman sorcam ama yinede bilgi edinmek istedim.
bende sabahları kahvaltı sonrası elevit kullanıyorum yalnızca
ilk zamanlar akşamları alıyordum fakat midemi rahatsız ettiği için rospektüsünü okuma ihtiyacı hissettim sabah veya öğle kullanılması gerektiği yazıyordu o yüzden değiştirdim elevit kullanan arkadaşların dikkatine
bende 5 aylığım ve bu ikisini kullanıyorum yalnız ikisindede aynı vitaminler olduğu için ikisinin arasından en az 3 saat geçmesi gerkiyor biliyosun değilm.son günlerdede bağırsaklarım bozulduğu için gynoyu bıraktım sizde varmı bir aetkisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?