anne adayları yeni listesi

inşallah inşallah..... ne güzel dedin, hepimiz hepimiz hamile kalalım.. benim de zaten transfer (umarım bu kez olur) temmuzu bulur..

canım arkadaşım benide eklediğin için teşekkürler listeye istersen amerikan has tedavi gördüğümüde ekle birbirimizden bilgi alma açısından .inşallah hamileler listesine eklersin bizleri enkısa zamanda hepimiz temmuz anneleri olruz

arkadaşlar meraba benıde eklersenız sevınırım benımde ılk denemem sebebsiz infertilite anotolia bulent tıras yas 29 şimdi lucrın kullanıyorum adetımı bekliyorum
liste hepimize uğur getirsin inşaallah

kızlar listemiz her geçen gün çoğalıyor.. tüm arkadaşlarımın yanına mutlu haberler yazmak için çok sabırsızlanıyorum.. benim de çok çok az kaldı tedavime... 24ünde başlıyoruuummm... ilk tedavimde sürekli beni destekleyen arkadaşlar iğnelerden nasıl korktuğumu bilir.. yine başladım korkmaya.. bakalım hayırlısı...benim için en zor kısım iğneler... bekleme aşamasına erişememiştim ilk tedavide, transfer olamadığı için... ama bu listenin hepimize uğur getirmesini diliyorum.. bu kez hepimizin olsun Allahım nolur.. hepimizin.. isteyen herkesin sağlıklı evlatları olsun... bu mutluluğu tadabilmeyi o kadar çok istiyorum ki.. o kadar çok... hepiniz gibi ben de anne olabilmeyi, bebişimi koklayabilmeyi çook istiyoruuum... inşallah listemiz uğur getirir..

canım ne güzel kocaman bir liste olmuş böyle rabbim herkesi küçük meleklerine kavuştursun inşallah.birde transfer tarihlerini bilsek daha iyi olurdu pozitif enerji ve dualarımızı yollardık o gün arkadaşlarımıza.seninde tedavine çok az kalmış bu defa rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.

Ofertacım sağol.. inşallah bu kez olur.. senin bebişler nasıl? transfer tarihleri sanırım henüz çoğu kişinin belli değil,beklemede olanlar da var.. başlayacak olanlar da... listedeki bazı arkadaşlarımızın da transferleri oldu.. ama arkadaşlar bana transfer tarihi belli olanlar yazarsa hemen eklerim.. herkese bol şans... Allah inşallah bu kez hepimizi meleklerimize kavuşturur, seneye de anneler bölümünde görüşürüz bol bol..

canım benim bebiş te iyi sanırım en son 10 gün önce kalp seslerini duyduk 10 gün sonrada kontrolüm var bakalım büyümüştür inşallah beklemek zor ama her aşamada yani.rabbim hepimize sabır versin.

kıslar benim transferim 13 haziranda olduu

ne zaman toplanacak asiii hadi kıs seni bekliyom

kızlar bende devam ediyorum gonalf nin 7. günü +lucrin sabırla azimle mutluluk dolu günlere yaklaşıyoruz .iğnler+toplama+transfer+o umutlu bekleyiş12 gün+inşallah rabbimin izniyle mutlu son ve devamı .inşallah gebelik olur + inşallah gebeliğimiz güzel şekilde devam eder +inşallah yavrumuzu sağlıklı sıhatli bir şekide kucağımızda görürüz+bir ömür boyu tüm ailesiyle sonradan gelecek kardeşleriyle mutlu, sağlıklı , huzurlu,uzun ömürlü yaşamak nasip olur AMıNNNNNNNNNNNN

tedaviler başladı, hadi bakalım kızlar..
Asicim topik açmışsın sanırım, ne oldu tedavin? diğer topiğe bakamadım henüz?

dervişcim ben daha başlamadım tedaviye 3 ay ara verdim ondan sonra hayırlısıyla başlıyacam sizleri takip ediyorum dualarımdasınız

mERHABA ARKADAŞLAR LıSTEYE BENıDE EKLEYEBıLıR MıSıNıZ
bende yeni başladım bugun 3. gunum
istanbul tüp bebek merkezinde
yaş 24
erkek infertilitesi
ilk deneme

mERHABA ARKADAŞLAR LİSTEYE BENİDE EKLEYEBİLİR MİSİNİZ
bende yeni başladım bugun 3. gunum
istanbul tüp bebek merkezinde
yaş 24
erkek infertilitesi
ilk deneme

canım hoşgeldin aramıza a.s.
senle bizim sorunumuz aynı benim ilki tutmadı inşallah senin tutar canım tedavin hayırlısı olsun ilk ve son olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar benim sonucum negetif.aglamaktan kendime gelemiyorum.artık hiçbirşeye inamıyorum.embiryolar süperdi rahmin çok iyi oldugunu söylediler,trasferden sonra çok dikkat ettim.bu sonucu hiç beklemiyodum koskoca bir 0 aldım.allahım inşallah sizin bebişleriniz tutunur.

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun....benimkide negatifti ama toparlandım ve ikinciye başlıycam....tabiyki üzülüceksin ağlıycaksında....amaaaa yapıcak hiçbirşey yok....allah yardımcımız olsun....

Ececim çok üzüldüm , ama ne desek boş... eminim bir dahakine olacak.. sen de bekleyen hepimiz de bebişlerimize en doğru zamanda kavuşacağız inşallah...çok üzüldüm...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…