anne adayları yeni listesi

Daglarr ekledim seni de ama sadece yaşını yazdım, diğer bilgilerini de gönderirsen ekleyeceğim, 2. denemede misin şu an?

kızlar hakikaten transferi olan var mı, listemiz 37 kişi oldu... sanırım çoğumuz tedavideyiz şu an... haberlerinizi bekliyoruuuz..

dervis 2. denemede 2 hafte önce negatif sonucu aldım. ınşallah artık 3.'de olur diyorum.
1. deneme Anatolia
2. deneme Maya

mrb.
benide eklermisiniz.1.denemem.umut tüp mrk.enver bey,azoasperm,transferimin 6.günü.inş hepimiz bebeklermize kavuşuıruz.

Daglar inşallah 3. de olur , bu kez meleğine sağlıkla kavuşursun inşallah...

xemrevin, ekledim listeye seni de... mutlu habere az kalmış, inşallah sıradaki hamilemiz sen olursun...

kızlar bilgilerinizi biraz daha ayrıntılı yazarmısınız? kaçıncı deneme, merkez, sorun ve yaş?
Zümmin ve idilengin sizleri de ekledim ama bilgileriniz eksik...

canım benim yaş 29 ilk denemem merkezim maya yumoşlarım pazar toplancak inşallah. erkek infertilitesi sorunumuz... teşekkür ederimmmm

kızlaaar yine iğnelerden korkmaya başladııım, başladım 2. tedaviye.. tüm tedavide olan arkadaşlar kolay gelsin hepimize... bol şans.. Allahım bu kez inşallah, sağlıkla meleklerimize kavuşturur bizleri...

canım çok sevindimmmm başlamana korkma iğnelerden hepsi bebeğini kucağına alınca unutulacak.dualarım seninle

Sabriya seninle aynı ana denk geliyor,ben de yeni başladım... hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah kavuşuruz meleklerimize...
Ofertacım çok teşekkürler iyi dileklerin için...senin nasıl gidiyor hamilelik? ne kadar oldu?

canım 10+4. gündeyim iyiyim herhangi bir sorun yok çok şükür ama yinede normal yolla gebe kalanlar gibi rahat olamıyorsun.bir arkadaşım var aynı anlarda hamile kaldık ama o normal yolla kaldı görsen nasıl rahat nasıl rahat doktora bile gitmeyecek zorlamasak o kadar yani ama birde beni görsen nerdeyse eve ultrason cihazı filan alsak diyorum herkes gülüyor bana ama sürekli merak içindeyim acaba iyimi bebeğim diye.kontroller 3 haftada bir bu nedenle bekliyorum işte.sizlerle paylaşmak iyi geliyor iyiki varsınız beni en iyi anlayan burdaki arkadaşlarım.

benıde yazarmısınız lısteye hamıle dıyeeee.....şükür rabbım bu gunude gösterdı....

Arkadaşlar ben de listede 34.sıradayım. Dün Gonal-f 'e başladım. 8-11 Temmuz arası yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse.

kızlar ilaçlar bitti
bu akşam çatlatma var 21:30'da cumarteside 07:30'da hastanede olucam yumurtaların toplanması için salıda transfer dualarınıza muhtacım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tedavide olan tüm arkadaşlar sizin için çok dua ediyorum canlarım herşey yolunda gidecek moraller yüksek olsun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…