- 8 Mayıs 2016
- 20
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi yilmis_kiz
-
ara ara gidiyorum evime babamın telefonunda bazı mesajlar yakaladım takip ettim sonra kardeşim de söyledi böyle bir şey olduğunu dükkandaki kamera kayıtlarından gördüğünü söyledi. ne yapacağımı düşünürken facebooktan adamın biri annem hakkında konuşmak istediğini söyledi annem telefonla çok uğraşmasından şüpheleniyordum zaten ve onun facebook mesajlarını gördüğümde anladım ama elimden hiçbir şey gelmiyor
annem biliyor sanırım kardeşime ayrılıp başka şehire yerleşeceğim diyormuş ama maddi açıdan bunu yapamaz bir de benim orada staj falan yapacağımı biliyor beni bırakıp gidemezbirbirlerinin yaptıklarını bilmiyorlar mı sizce?
babam da annem de birbirini aldatıyor. kimseye bir şey diyemiyorum kimseyle konuşamıyorum. daha önce de böyle olmuştu babamla çok uzun süre konuşmamıştım hatasını anlamıştır deyip eskisi gibi oldum ve annemin aldattığını öğrendim annemle konuştum özür diledi hatamı anladım bir daha olmayacak söz dedi. ama şimdi öğreniyorum ki ikisinin de hayatında başkaları var. İki tane kardeşim var ben üniversitede olduğum için onlardan uzakta yaşıyorum. ama ne yapacağımı bilemiyorum yardım edin nolur bir şey deyin ikisinden de nefret ederken nasıl yüzlerine bakacağım. boşanın desem kardeşlerime ne olacak. ben onlara daha nasıl anne baba diyeceğim. bu yaşımda usandım resmen kaç çocuk annesi babasıyla bu kadar uğraşıyordur
normalde çok hayat dolu biriyimdir kolay kolay hiçbir şeye olumsuz bakmam dışarıdan bakınca her şey çok güzel görünüyor derslerim çok sevgilimle aram çok iyi arkadaşlarımla da öyle ama benim sınavımda bu desem de kabul edemiyorum. İkisi de benim için çok önemli susarsam geçer belki diyorum ama olmuyor hergün başka bir olay çıkıyor kardeşlerimi düşünmeden edemiyorum başında babam olmazsa erkek kardeşim evin yolunu bile bulamaz kız kardeşim daha çok küçük nasıl onlara sahip çıkacağım bilemiyorumBence bsanrlarsa kardeslerıne ıyılık olur bylesıne sevıyesız bır ortamda buyurlerse onlarda bzulur bu anne babadan nasıl senın gıbı olgun bır evlat cıkmıs hayret dgrusu
normalde çok hayat dolu biriyimdir kolay kolay hiçbir şeye olumsuz bakmam dışarıdan bakınca her şey çok güzel görünüyor derslerim çok sevgilimle aram çok iyi arkadaşlarımla da öyle ama benim sınavımda bu desem de kabul edemiyorum. İkisi de benim için çok önemli susarsam geçer belki diyorum ama olmuyor hergün başka bir olay çıkıyor kardeşlerimi düşünmeden edemiyorum başında babam olmazsa erkek kardeşim evin yolunu bile bulamaz kız kardeşim daha çok küçük nasıl onlara sahip çıkacağım bilemiyorum
çok uzun zamandır içimde tutuyorum biraz daha sabret düzelecek diyorum ama kardeşim arayıp da abla ne yapacağız diye ağladığında dayanamıyorum resmen gücüm kalmamış gibi hissediyorum onları düzeltmek için çok çabaladım birbirlerine bağlansınlar diye bir çocuğun anne ve babasıyla konuşmaması gereken çok şey konuştum ama yapamadım olmuyor bir anne babanın çocuğunu düzeltmesi gerekirken niye ben onlarla uğraşıyorum diyorum ama cevap bulamıyorumKıyamam ck zor bı durum Allah yardımcn olsun erkek kardesın dedıgın gıbı yanlıs yllara sapma egılımndeyse braz daha ses etme o halde yapacak pek bısı de yok koca koca ınsanlar ne dıyebılrsın kı haram tatlı gelıyr bellkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?