anne-babanın aldatması

Aralarındaki muhabbet karı koca muhabbeti değil zorunlu ev arkadaşlığı olmuş artık. Ikisi de durumun farkındadır zaten. Siz karışmayın ve kendinizi boşuna yıpratmayın.
ikisi de arayıp birbirlerini bana kötülüyorlar onların yaptıklarından haberim olduğunu bilmeden kendi tarafına çekmeye çalışıyor nasıl karışmayayım

ikisi de arayıp birbirlerini bana kötülüyorlar onların yaptıklarından haberim olduğunu bilmeden kendi tarafına çekmeye çalışıyor nasıl karışmayayım
Bana anlatmayın diyin. Çocuğusunuz onların, kankası değil. Ona göre davransınlar.

Ben evdeki kardesinize uzuldum. Siz uzaktasiniz ama o onlarla dip dibe her seyin farkindadir. Boyle seviyesizlesceklerine bosansinlar daha iyi

Nasıl yani aldatmayı aldatılmayı normal bir şeymiş gibi kabul edip üzülmeyeyim mi nasılsa onların hayatın banane mi diyeyim
Degistiremezsin. Hem onlar seni degil bir birlerini aldatiyorlar, tam tencere kapak uygun bir ciftmisler iste. Konus, sadece kardeslerine yansitmasinlar bu durumu. Eve getirecek kadar arsizlasmazlar sanirim. Ebeveyn dedigin ornek olur evlada, bunlar masallah. Erkek kardesinle de konus, o da senin gibi hayatini kurtarmaya baksin.

Bu arada sosyal medyadan anne-babayi sil, cirkef sana da bulasmasin.

Ben evdeki kardesinize uzuldum. Siz uzaktasiniz ama o onlarla dip dibe her seyin farkindadir. Boyle seviyesizlesceklerine bosansinlar daha iyi
kız kardeşim daha çok küçük hiçbie şeyden haberi yok erkek kardeşim biliyor olanları o umursamıyor gibi yapıyor ama ben biliyorum çok kötü durumda kolay kolay beni arayıp ağlamaz daha önce kardeşimi çok teselli ettim ama artık edemiyorum elim kolum bağlı resmen okulu bırakamam diyorum keşke mezun olabilsem bu sene de kardeşlerimi yanıma alıp annemle babamdan uzak tutsam ama maalesef olmuyor işte

Bırbırlerıne sevgısı saygısı bıtmıs onların dusunup tasınıp kendılerıne cekı duzen vermesı lazım aksı halde olmz kımseye zrla babamı sev yada annemı sev dıyemezsın yanı bı cıkar yol yok gıbı aıle buyuklerıne cıtlatsan durumu anane babane gıbı tepkılerı ne lur onlr araaya grnce belkı tparlanırlar

hayatımızı kurtarmak için daha uzun süre onların eline bakmak zorundayız ama benim yüzlerini görmeye tahammülüm bile yok ve bunu anne babasını çok seven toz kondurmayan ben söylüyorum.

nede bosanmiyorlar?bence ikisiyle ayri ayrilikda konusmalisiniz.bu durumu bildiyinizi ,buna bir son koymak lazim geldiyini belirtin.

hiçbiri yok annem yetimhanede büyümüş babamsa üvey annesinden kaçmış kendi başına büyümüş. anne babasızlığın zor olduğunu bildikleri halde nasıl ya diyorum nasıl olur. kaldı ki bunlar zorla değil kendi istekleriyle severek aşık olarak evlenmiş insanlar. danışabileceğim hiçkimse yok resmen her şey bana bağlıymış gibi hissediyorum okuldaki psikoloğa kadar gittim anne babanın gelmesi lazım dedi bunu onlar hayatta kabul etmez

Annenizin annelik yapması gerekiyor sizde daha küçüksünüz okulunu bitir bırakma sakın.

aslında ben olsam ikisini karşıma oturtur yedikleri haltları bir bir yüzlerine söyler ya boşanın bizim psikolojimizi daha fazla bozmayın ya da bu saçmalığa bir son verin derdim. belki yüzlerine vurursan utanırlar hallerinden.

nede bosanmiyorlar?bence ikisiyle ayri ayrilikda konusmalisiniz.bu durumu bildiyinizi ,buna bir son koymak lazim geldiyini belirtin.
annem sizin için katlanıyorum diyor hep babamsa böyle giderse boşanacağım demeye başladı bile ama boşansalar da çok iyi şeyler olmayacak annemin kredi borçları var kendi geçinemez hele ki başka şehre giderim dediğini babam duysa kavgalar çıkar çocukları benden kaçırıyorsun diye babam tek başına hiç yaşayamaz yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

bu gidişle tek yapacağım bu ama 1 ay sonra gideceğim eve o zamana kadar ne yapacağım bilmiyorum susuyorum susuyorum ama içime öküzler oturuyor kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemeiştim

boylede olmazki canim.bosanamiyorsalar,bir birinr saygi duyacak ne diyim.

bu gidişle tek yapacağım bu ama 1 ay sonra gideceğim eve o zamana kadar ne yapacağım bilmiyorum susuyorum susuyorum ama içime öküzler oturuyor kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemeiştim

sonuçta bu ailenin sorumlusu siz değilsiniz. anne baba kardeş de olsa herkes kendi yaptıklarının karşılığını buluyor. tabiki üzülmeniz normal ama bunun için kendinizi yıpratmayın. okulunuza odaklanıp kendi hayatınız kurun. hem o zaman kardeşlerinize de bir faydanız dokunur. bence yüzleyin sizin adınıza ben utanıyorum ben üzülüyorum siz birbirinizi severek evlenmediniz mi ne ara bu hale geldiniz deyin. bazı şeyleri hatırlamaları gerek. yok hatırlamıyorlarsa yanlışın peşinden gitmek istiyorlarsa sizin yapacağınız bir şey yok. herkes kaderini yaşar.

O zaman braz bekle canım kardeslerın braz tparlansın bu sırada duzelmezlerse olaya el atarsın cunku su an kendı ekonmk ozgrlugun yok bu sure zarfnda okulunu bıtır ıyı bı ıs bul kardeslerınıde alırsn yanına gerekırse... Su an sen bısı yapamazsn

adamın biri ısrarla mesaj atıyor annen hakkında konuşacağım diye korkuyorum söyleyeceği şeylerden çok korkuyorum. öğrenmesem içime dert olacak öğrensem ne yapacağım anneme mi diyeceğim böyle böyle diye ona mı kızıp bağıracağım hiçbir şşey olmamış gibi susacak mıyım babama söyledim biliyorum her şeyi dedim bıraktım artık son verdim boşluğa düşmüştüm annene bir şey deme dedi ama hiç inancım yok. ben nasıl güveneceğim onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…