anne babanın hastalık konusunda cimri olması

ooo ama bu çok kötü ya ...bu bambaşka bir şey...
Kesinlikle bir iki söyledim baktım oralı olmuyor. Artık ben de birşey demiyorum. Sana ne benim çocuğumdan derse ki diyebilecek biri çok kötü bozulurum. Benim bile içim sıkılıyor ya önemli birşeyse diye çünkü çocuğun kafa ölçüleri de normalden büyük. Ama anne baba çok rahat.

Aynıııııı dedem :)
Aradaki fark aylık 20 bin üzeri lira geliri var :)
Doktora gitmeme sebepleri,
Ya doktor kötü bir şey söylerse?
(Cehalet mutluluktur)
Ya beni boşu boşuna keserse?
(Sağlık sistemine sonsuz güven!)
Benle kim gelecek zaten ta oralara?
(Şair burada bilmem neredeki oğluna sesleniyor, zira kızlarının doktora götüremeyeceğini düşünüyor :) annem araba kullanan, tek başına yurtdışı seyahati falan yapan biri)

Anlamak zor..
Biz problemi şöyle çözdük, muayenen ücretini asla söylemedik.
Randevu aldık, zamanı gelince doktor bekliyor diye zorla arabaya bindirdik.
Götürdük.
Anjiyo deyince doktor ertesi gün uçak bileti alıp memlekete gitti o ayrı :)

Biz problemi şöyle çözdük, muayenen ücretini asla söylemedik.
Randevu aldık, zamanı gelince doktor bekliyor diye zorla arabaya bindirdik.

çalışıyorum ben. onlarla doktor doktor gezecek vaktim yok ki. pazar dahil çalıştım bu hafta eve 10dan önce giremedim. bunlarla uğraşacak enerjim yok yani. kolay işi zor yapıyolar, gerçekten yoruldum ben de.

çalışıyorum ben. onlarla doktor doktor gezecek vaktim yok ki. pazar dahil çalıştım bu hafta eve 10dan önce giremedim. bunlarla uğraşacak enerjim yok yani. kolay işi zor yapıyolar, gerçekten yoruldum ben de.
Haklısınız, ama bu ihmal yeni degil, senelerdir süren bilek agrısı... yada uzun süreli mide agrısı...

yani siz ne yaparsanız yapın gitmeyecekleri kesin.
Söz geçmiyor maalesef..
Eğer götürecek başka kardeş yada guvenebileceginiz biri yoksa yapacak birşey yok.
Ciddi bir şey yoktur inşallah diyeceğiz o kadar...
En azından bu surede babacığınızı kırıkcıdan uzak tutmaya çalışın da daha beter bir şey gelmesin adamın başına...

siz elinizden geleni yapmışsınız en iyisi hiç karışmayın. sağlık söz konusu yani 500 tl cok verilmez demek nedir ya para bu kadar kıymetlimi gerekiyorsa tabiki verilecek
ahh bu aileler ve boş inatları yok mu bazen cocuk gibiler

Buyukler cidden bir alem. Aslinda izin alma durumunuz olursa birlikte gidersiniz. 100 liraysa ben cikarip veriyorum mesela. Hastanelerde cozumsuz sekilde surunmek hoslarina mi gidiyor nedir anlamiyorum

karıs karıs sen evlatsın ugrasacaksın ınan hepımız aynı durumdatız eskı ınsanlar yokluk gırmusler bu yızden rahat harcayamıyorlar para harcarken sucluluk hossedıyorlar bız anlayamayız yasadıklarını yasamadık ama saglık soz konusu oldu mu mecbur ugrasacaksın bende cok sınır krızı gecırdım anacıgımı ozel doktora ıkna edene kadar. anlamıyorlar zor

Siz karsilayamaz misiniz?
ya ben zaten ilk onu teklif ediyorum. kabul etmiyolar.

Buyukler cidden bir alem. Aslinda izin alma durumunuz olursa birlikte gidersiniz. 100 liraysa ben cikarip veriyorum mesela. Hastanelerde cozumsuz sekilde surunmek hoslarina mi gidiyor nedir anlamiyorum
çalışıyorum. kendim için ancak hastane izni alabilirim. her biri için izin alamam ya.

88 model şahine hidrolik direksiyon yok işte. 88 model şahin tam 30 yıllık araba.

Aynı evin içindeyim para esirgeyecek halim yok diyorsunuz ama insanları istemek zorunda bırakmayın bence. Siz parayı daha önceden verin.

hidrolik direksiyon olmayan araba mı var demiştiniz e bizde var, ondan bahsediyorum.

öneriniz çok havada kalıyor. bakın ben hastanenin ücretli olduğunu bilmiyordum. bilseydim de al baba bu yüz lira desem adam alıp gidecek miydi? cepbanktan göndereyim diyorum kabul etmiyor. ayrıca söylüyorum benden para istemelerine gerek yok zira maddi durumumuz kötü değil. bu olay yuz lirası olmaması değil, yanına sadece 40 lira alıp yola çıkması.

C captain price ay biri daha siz verseniz olmaz mi derse kendimi kesicem konu sahibi zaten vermeyi teklif ediyor, almiyorlar; ayrica durumlari iyi, sadece saglik konusunda cimrilermis

konuya ilk başta yazmadığım için tabi sordular doğal olarak. düzenledim ama şimdi.

babam normalde savurgan biridir yani. zamanında ben tuşlu telefon kullanırken kendine akıllı telefon almıştı. sonra o eski model kalınca ikinci akıllı telefonu aldı, yarısını da ben ödedim isteği üzerine. yani öyle paraya kıyamama durumu yok. ama böyle bazen saçmalıyor, sinir oluyorum. gerçekten garip huyları olan bi adam.

annem ama oldum olası tutumludur.

Sabir diliyorum, siz verseniz belki kabul ederler, sordunuz mu hic

Benim annem de dr a gitmeyi hic sevmiyor ve bir suru hastaligi var. Yaslaninca elden ayaktan dusmek mi istiyorsun, ben bakmam sana haberin olsun demistim de kosa kosa gitmisti

Muayenehanesine gitseniz 600 liradir o prof. Bence 100 lira bi prof muayenesi için hiç para değil. Kirikci cikikci, ezbere surup vs ile iyice sağlıklarını kendi elleriyle bozarlarsa, parayla da çare bulamayacak duruma gelirler. Lütfen bu sekilde korkutun onlari

Belli bir yaşın üstündeki çoğu insanlar böyle, rahmetli babam parasından ziyade doktor her tarafımı muayene edecek bana olmadık hastalıklar çıkaracak deyip gitmezdi, günlerce diş ağrısı çeker dişçiye gitmezdi zorla randevu alıp başına ekşiyorduk öyle gidiyordu, anneannem keza öyle, o hem paracıkları gidecek diye gitmezdi hem de hastanelerde yatmak ona göre değildi, babamın babası cimriliğinden ilaç muayene parası kesilmesin diye ölse doktora gitmezdi, imkanları olmasa amenna ama imkanları varken gitsinler diye yalvartırlardı resmen, siz böyle yazınca cümle sülalemin doktor takıntıları geldi aklıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…