Sagolun amcam ve yengem 70 yaşında korona sebebiyle vefat etiler amcam da kalp yengem de şeker ve astım vardıOff içim acıdı
Eşini de kuzeninizi de düşünemiyorum
Yaşlılar mıydı? Kronik hastalık vs.
Allah rahmet eylesin
Napılır bilemedim
Evetİkisi de coronadan mi vefat etti?
Sagolun ailesinden bahsetsemmi yani anılar falanOyy cok aci , allah rahmet eglesin , basiniz sagolsun
Mumkun mertebe destek olun , her konusmak istediginde beni ara deyin , cok uzucu gercekten
Ailesinden bahsetmeyin farkli konular açın siz varken güzelde siz gittikten sonra tekrar tekrar düşünür acıtır kalbini kendimden bilirim.Ayrica eşi kasti bulastirmadiysa suçlamanın mantığı ne?Ona yaklaşanlar tedbir alsalar bulaşmazdı sizde dikkat edinKızlar amcam ve yengem vefat etti kuzenim tek çocuk kimsede evine gitmiyor korona var diye üç dört kişi geldi sadece ben naapsam onun için yani nasıl davranmak gerekir ailesinden anılardan bahsediyorum ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum ihtiyaç okursa beni ara dedim başka bişey yapabilirmiyim onun için bide eşinden bulaştı hastalık amcamlara herkes eşini suçluyor elimden ne gelir düşünceniz varmı
Eger duymak istiyorsa bahsedin ,bunu ona sorabilirsiniz sonucta sizin yakin akrabanizSagolun ailesinden bahsetsemmi yani anılar falan
SagolunBaşınız sağolsun.
Herkes farklı yas tutar. Kuzeninize ne iyi gelecek bilemeyiz.
Allah korusun ailemi kaybetsem sanırım kimseyle görüşmek istemezdim.
Eşi hastalığı getirmiş olabilir ama vefat edenlerin de ihmali.
Eşi evlerine zorla girecek değil.
Tedbir alın diyorlar, hala insanlar aile ziyaretlerine devam ediyor
2 aydır bir sokak üstte oturan ailemi sadece telefon ekranından görüyorum.
Kuzeniniz için de zor, eşine baktıkca aklına gelecek, acısından o da hem kendini hem esini suçlayacak
Halamlar amcamlar suçluyor yengem gelme demiş kuzenim de çocuga bak diye gitmiş gerçi yüzüne kimse bişey demiyor dedikodu dönüyor sadeceAilesinden bahsetmeyin farkli konular açın siz varken güzelde siz gittikten sonra tekrar tekrar düşünür acıtır kalbini kendimden bilirim.Ayrica eşi kasti bulastirmadiysa suçlamanın mantığı ne?Ona yaklaşanlar tedbir alsalar bulaşmazdı sizde dikkat edin
Sagolun kuzenim bizden bulaşmadı diyor ama amcamlar 65 yaş üstü evden çıkmıyorlardı zaten eşi kendi anne ve babasına da bulaştırdı eşi hastanede çalışıyor duÇok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin ikisine de. Kuzenizin eşinden bulaşmış olsa da zorla girmemiştir evlerine diye düşünüyorum. Vefat edenlerin de ihmalkarlığı var gibi. Kuzeniniz bu durumdan ötürü eşine kızgın mı ? İnsanlar konuşur her zaman. Önemli olan gerçeğin ne olduğu. Sık sık kuzeninizi arayıp hal hatır sorun. Kendisi isterse ailesinden bahseder zaten. Siz hatırlatmayın isterseniz belki kötü hisseder.
Özel hastane de hasta bakıcı ve orda covid hastaları vardı önce o hasta oluyor sonra kuzenim amcam yengem ve kendi anne babasına bulaştırıyorBu arada eşi ne iş yapıyor nasıl herkes emin ondan bulastigina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?