- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Hastanede çalışan insan kendi eşinden çocuklarından uzak durması gerekirken neden muhattap olmuş. Daha sağlık çalışanlarımız işin ciddiyetinde değilse ne olacak sonumuz...Sagolun kuzenim bizden bulaşmadı diyor ama amcamlar 65 yaş üstü evden çıkmıyorlardı zaten eşi kendi anne ve babasına da bulaştırdı eşi hastanede çalışıyor du
Allah rahmet etsin siz arayın gün içinde 1 kerede olsa yalnız olduğunu hissettirmemeye çalışın çok zor bir durum
Kuzenim işin ciddiyetini anlamadı maalesefHastanede çalışan insan kendi eşinden çocuklarından uzak durması gerekirken neden muhattap olmuş. Daha sağlık çalışanlarımız işin ciddiyetinde değilse ne olacak sonumuz...
Ama market ambalajları veya kargolardan da bulaşabilir bilemiyorum
Bir ömür bunun pişmanlığı ve vicdanı arasında muhasebe edip durur çok büyük vebal. Ama ölmelerine sebep diyemeyiz nefes bu kadarmış hastalığı atlatan da var. Kader işte baş ağrısı bahane...Kuzenim işin ciddiyetini anlamadı maalesef
Sagolun ailesinden bahsetsemmi yani anılar falan
Sagolun kuzenim şokta aslında inanmıyor öldüklerine elimden geleni yapıcam zaten ara beni herzaman ihtiyaç olunca dedimÇok üzüldüm, Allah sabır versin kuzeninize
Acısı çok taze, normal zaman olsa; insan eş dostla avunuyor ama nasıl kötü bir dönemdeysek sevdiklerimizin yanında olup sırtını sıvazlayamıyoruz bile
Bence şu aşamada anılardan bahsetmeyin, daha çok erken. İyice bir kabullensin, anne baba acısını birden yaşamak zordur. İyice bir sindirsin bu durumu, acısı geçmeyecek ama alışacak , bununla yaşamaya öğreneceksiz destek olun şu aşamada, arayın hal hatır sorun. Görüşüp bir araya geldiğiniz günlerde yad edersiniz, beraber ağlayıp beraber gülersiniz..
bence yapmayın böyle bi şey, daha çok deşmek olurSagolun ailesinden bahsetsemmi yani anılar falan
Görüşüyoruz bugün bankaya gitcez ama eve gelmemi istemiyor o isterse giderim tabiAllah rahmet eylesin. Çok zor cidden.
Siz gitmeyin be nce size davet edin. Eğer zaten görüşüyorsanız.
Keşke biri kalsaydı ikisi birden çok zor onu dinliyim o zaman bahsetmembence yapmayın böyle bi şey, daha çok deşmek olur
Benim kardeşim de hastane çalışanı..maalesef bilinçsizin önde gideni. Maske kullanımı, salkım saçak saçını açıp işe gitme konusunda pek dikkatsizdi..bir de pisliğine eve gelip hergün “bugün kesin koronayı kaptım” diye bizim ömrümüzden ömür götürüyorduHastanede çalışan insan kendi eşinden çocuklarından uzak durması gerekirken neden muhattap olmuş. Daha sağlık çalışanlarımız işin ciddiyetinde değilse ne olacak sonumuz...
Ama market ambalajları veya kargolardan da bulaşabilir bilemiyorum
Allah rahmet eylesin vefat edenlereKeşke biri kalsaydı ikisi birden çok zor onu dinliyim o zaman bahsetmem
Kuzenim çalışmıyor üç çocuk var biri 9 yaşında yengemler de kalıyor du hafta sonu alıyor du yengem getirip götürme artık demiş oda anlamamış korona olduğunu gidip gelmeye devam etti düşünemedi ciddiye alamadı virüsüÇocuğa bak diye ısrarı neden kuzenin de çalışıyor mu?
Olan olmuş mekanları cennet olsun ama kronik hastalar çok daha fazla riskli her zaman
Tamam bu meret herkese bulaşabilir ama bünyesi sağlam olan atlatıyor çok şükür
Dikkat edilmeliydi
Şu saatten sonra suçlamanın anlamı yok en azından dikkat etsinler artık
Aileden pek bahsetme kapıdan kek börek bırakıp dönebilirsin arada arayıp napıyon çocuk iyi mi falan kafa dağıtmalık birkaç laflarsın öyle
Sagolun kuzenim 40 yaşında tek çocukAllah rahmet eylesin vefat edenlereaynı anda ikisi birden çok fena.kaç yaşında kuzen?
Eve niye gidiyorsunuz?? Kuzeninizin eşi zaten amcanızla eşinin ölümüne sebep olmuş. Siz de daha idrak edememişsiniz galiba durumu:/Görüşüyoruz bugün bankaya gitcez ama eve gelmemi istemiyor o isterse giderim tabi
SagolunBence bahsetmeyin aklına geldikçe iyice kötü olabilir. Allah sabır versin, başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?