Anne babası ölen kuzenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaninda olun destek olun duymak istediği seyleri bilir anlarsınız sorun istediği birşey varmi benim boyle bir yakın kaybim olmadı ama cevremde en yakınlarını kaybedenler genelde hep anmak guzel seylerini söyleyip yad etmek istiyorlar bahsetmek iyi geliyir anlatiyorlar kimisi de içine atar derler siz onu en iyisi dinleyin duruma gore sizden de duymak istediğini anlarsaniz anne babasıyla ilgili güzel anilar sizde söylersiniz

Obur konu da çok zor ne kadar takdiri ilahi olduğunu biliyor olsak da ölçmek istemem ama eşim boyle bir risk varken hastanede çalışıyorken evden çıkmayan anne babamin yanında bulunsa ve bulaştırmış olsa ne kadar olgun davranabilirdim bilmiyorum zamanla soğur mu içi Allahtan geldi diyebilir mi teslim olurmu bilmem Allah sabir versin

tövbe ya
Neyse bsey diyemiyorum..

Sagolun

Yani insanlar aylardır ailelerini bu yüzden görmüyorlar işte. Hastane çalışanı bide hiç gitmemeliydi sağlık çalışanları normal kişilerden daha fazla virüse maruz kaldığı için hastalık şiddeti daha fazla oluyomus. Neyse olan olmuş başları sağolsun.. inşallah kendini izole ederler hala taşıyıcılarsa

Ayrıca siz de gitmeyin daha fazla yaymaya mi çalışıyorsunuz

Ama eşi hala hastane çalışanı ve bir defa koronaya yakalanan kişinin tekrar yakalanmayacağının garantisi de yok. Lütfen yapmayın.
Eşini işten çıkarttılar ama haklısınız telefon la arıycam ev tehlikeli

Sagolun 15 20 gün oldu negatif çıkalı ama tam bilemiyorum taşıyıcılar mı amcam ölünce gitmemişti kimse ama on gün sonra yengem de vefat edünce gitmek zorunda kaldık

Sagolun 15 20 gün oldu negatif çıkalı ama tam bilemiyorum taşıyıcılar mı amcam ölünce gitmemişti kimse ama on gün sonra yengem de vefat edünce gitmek zorunda kaldık
Neden gitmek zorunda kaldınız virüsten vefat etmisler sizin gitmeniz sizin etrafinizdakiler için risk taşıyor siz de ciddiyetinin farkında değilsiniz

Neden gitmek zorunda kaldınız virüsten vefat etmisler sizin gitmeniz sizin etrafinizdakiler için risk taşıyor siz de ciddiyetinin farkında değilsiniz
Yalnız bırakmak istemedik üç dört kişi gittik tabi sarılma falan yok

Başınız sağolsun.
Hala gideyim mi diyorsunuz belli ki siz de olayın ciddiyetini anlamamışsınız. Bunu gerçekten acınıza veriyorum şu an.
Ölüm Allahtan ama sebebin bu şekilde olması çok acı.
Ben pek olgun biri değilim sanırım.
Aileden bir sağlık çalışanı böyle şuursuzca davranıp yakınlarımın ölmesine sebep olursa ben o kişinin bir daha yüzüne bakmam .
Sağlıkçıların bir kısmı çok ciddiye alırken bir kısmı da sanırım ben nasılsa b.ka battım daha kötü ne olabilir ki diye düşünüyor. Benim ailemde de var benzer durumlar o yüzden böyle konuşuyorum.

Ah be ah insan baba ölünce öksüz anne ölünce yetim kalırmış. Babam anlatırdı annem babam ölünce benim iki kanadım kırıldı uçamam artık demişti. 60 yaşında adama böyle acı çektiriyor ana babasızlık. Ne olur yanında olun onun iki kanadı da kırık.

Sagolun evet çok acı biri kalsaydı ama olmadı

Başınız sağolsun. Biliyorum mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor şu an yüzyüze görüşme olmasa da lütfen sürekli arayın sorun boşlamayın. Gidemediğinizi ancak bu şekilde yanında olmak istediğinizi aklınızın hep onda olduğunu söyleyin. Belki dua etmek okumak iyi gelecektir onu teklif edebilirsiniz. Amca demek baba yarısı demektir haliyle kuzen de kardeş demek siz ona bu süreçte lütfen kardeş olun.

Elimden geleni yapıyorum korona olmasa hergün giderdim ama olmuyor mecbur kimse gitmiyor zaten sarılamadık bile çok zor bu salgın mahfetti bizi amcam la yengem çok enerjik komik insanlardı hiç aklıma gelmezdi daha 1 ay önce iyilerdi

Sagolun kuzenim le çok samimiyiz hep birbirimizin yanında olduk ne zaman arasam geldi

Gerçekten çok çok zor bir durum. Hani medyada uzmanlar bas bas bağırıyorlardı ya farkında olmadan başkalarının katili olabiliriz lütfen virüsü yaymayalım diye. Siz onunla hep telefondan görüşün. Eğer imkan oluyorsa görüntülü arama da yapabilirsiniz

Sagolun kuzenim bizden bulaşmadı diyor ama amcamlar 65 yaş üstü evden çıkmıyorlardı zaten eşi kendi anne ve babasına da bulaştırdı eşi hastanede çalışıyor du
Cok üzücü bir durum. Eşler arasında sorun yoksa onlar icin iyi ama anne babaya yazık olmuş . Hastanede çalışan kişinin kendini izole edip kimseyle görüşmemesi lazımdı.

Çok üzüldüm bu salgın başladıgından beri hep şey diyoruz aman aileme bişey olmasın da. Çok acı. İnsan mahvolur. Tedbir elden takdir Allahtan demişler. Çalışmayan biri neden çocuğunu annesine bırakıyor ? Ayrıca 5 tam gün. Kusura bakmayın ama resmen aileme tüm sorumluluğu atayım derken insanlara birde istemeden sebep olmuş. Tabi asla kınamıyorum yazık ona da kimse anne babasına kıyamaz ama yanlış yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…